zaterdag 1 april 2017

(MULTIKUL) VERRAAD VAN DE MENSENRECHTEN

Volgens de cultureel-Marxistische ideologie is de wereld een taart waarin minderheden van divers pluimage strijden om macht en rijkdom tegen de almachtige witte stam der alfamannen. Individuen die willen ontsnappen aan hun minderheidsghetto's, hebben pech. Als een soort Prime Directive zijn ze veroordeeld tot leven in het dystopisch collectief waartoe ze zijn voorbestemd. Dit is de realiteit van het multiculturalisme.

UPDATE: Vandaag publiceert het AD een gesprek dat journalist Wierd Duk had met de moslimvrouw uit de video van 21 maart. Er zijn wijsneuzen die denken het verhaal te kunnen debunken. Volgens een islamaanhanger kent de Kaukasische vluchteling de meest fundamentele recitatie niet uit haar hoofd (in het voorgeschreven Arabisch, een taal die veel moslims niet eens machtig zijn). Andere ontkenners zijn er van overtuigd dat de vrouw door de PVV is gepland. Beide missen het punt. Het doet er niet toe of de vrouw authentiek is. Het gaat erom dat de linkse apologeten en faciliteerders van de islam door hun steun, iedere modernising van het geloof uit de duisterste dagen van de middeleeuwen, verijdelen.

Ze veroordelen liberale (ex) moslims tot een leven in het soort hel dat de vluchteling beschrijft. De mensenrechten waar ze altijd de mond van vol hebben, gelden niet voor moslimvrouwen en hun kinderen. Ze moeten maar leven als de slaven van moslimpatriarchaat, want dat heeft hun geloof zo bedacht. Hun motieven voor dit verraad aan de moderniteit liggen veilig begraven in de diepste krochten van hun 'collectieve bewustzijn': morele lafheid, drogrede, whatever...ooit zullen met hun geweten in het reine moeten komen over hun verraad.
Wierd Duk peilt de stemming: 'Geef niet toe aan de islamisering' 


EEN AFVALLIGE STEM


Een hartenkreet van een voormalige moslima. 'Het Westen moet zich veel bewuster zijn van de gevaren van de islam.'

Kort voor de Nederlandse parlementsverkiezingen dook op YouTube een video op. Een anonieme, volledig gesluierde vrouw waarschuwt Nederland voor de islam. Ze praat niet, maar houdt geprinte teksten voor de camera. De vrouw beschrijft hoe zij door haar mannelijke familieleden – vader, echtgenoot, broers, ooms - jarenlang fysiek en geestelijk is mishandeld. ,,Volgens de islam en de Koran bepalen zij – nooit ikzelf - hoe ik me kleed, praat, eet, denk, met wie ik spreek en wanneer ik ergens heen mag.'' Ze klaagt Nederlandse politici aan, die zich in haar ogen niet verweren tegen de toenemende invloed van de islam in het Westen. ,,Wij, in islam geboren vrouwen, weten wat de prijs van verzet is. Mark Rutte heeft er geen problemen mee. D66 vindt de islam een verrijking voor de Nederlandse cultuur. Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast. Wil je wegkijken? Of er iets aan doen?'' Dan roept ze de kijkers op om op de PVV te stemmen. Er werd getwijfeld aan de authenticiteit van de video. Het zou om een vervalsing gaan uit het PVV-kamp. De vrouw zocht contact met mij om dit beeld recht te zetten.


21 maart 2017


(MULTIKUL) VEROORDEELD TOT LEVEN IN DE HEL
Mar 13, 2017 Aanklacht van een anonieme ex-moslima. 

Ex-moslima brengt haar verscheurende realiteit

door Ockhams Scheermes

Toelichting bij dit filmpje. Deze ex-moslima stuurde mij dit filmpje persoonlijk toe en vroeg mij of ik daar aandacht aan wou besteden en desgevallend wilde rondsturen via mijn twitter account en blog. Dat wilde ik wel doen, na verifiëren of dit een echte ex-moslima was. Na veel over en weer berichten, en vragen van mij, kon ik vaststellen dat dit inderdaad wel een ex-moslima moest zijn. Toch drong ik nog aan op een ontmoeting. Ik moest beloven haar identiteit nooit prijs te geven.

Vandaag hebben we bijna drie uur lang persoonlijk gesproken. Haar verhaal was schrijnend, moedig en soms zelfs optimistisch. Dit persoonlijke levensverhaal was eigenlijk boekmateriaal. Daar zat geen gebroken vogeltje, maar een sterke fiere vrouw, die gebroken had met islam, maar dagelijks moest overleven met de permanente spiedende blikken van de familie.

Ik kan bijgevolg vrijwel geen informatie verstrekken over deze vrouw. Alles waar ik naar zou verwijzen, zoals haar geboorteland, leeftijd, hoeveel kinderen, haar familie of hoe ze uiteindelijk en in welk jaar in ons land is aangekomen, haar werk. Ik kan er niets van zeggen. Elke verwijzing kan haar leven in gevaar brengen.

Zo ver is het gekomen in dit land. Wij laten Yasmien Naciri en de Aya Sabi moslima’s los met hun bekeringsijver en taqiyya strategie. Maar de ex-moslima kan niet op de redactie haar zegje komen doen of in programma’s zoals “de afspraak” het mooie weer komen maken. Dan is er toch iets serieus aan de hand.

Maar blijkbaar kan het onze media niet schelen. Waarom doen redacties geen moeite om deze ex-moslima een platform te bieden, om haar verhaal te kunnen doen, zonder angst te hebben dat haar identiteit gecompromiteerd kan worden? Het zou kunnen als redacties en journalisten echt de moeite zouden doen.

PS: Ik vroeg haar waarom ze de PVV zo naar voor bracht. In haar overtuiging is dergelijke partij de enige die oprecht en zonder dubbele agenda de islam wil aanpakken. De enige manier om onderdrukte vrouwen te bevrijden vanonder het juk van de islam.Gerelateerd