dinsdag 3 januari 2017

WANHOPIGE POLITIE DOET BEROEP OP KIEZERS

De politie heeft na oudjaar 344 zaken van geweld tegen hulpdiensten (waaronder politie) aangebracht bij Justitie. Een jaar geleden waren dat er nog 276. Nadat de minister in een tweet zijn medeleven betuigde, brak de hel los op Twitter. Omdat de politie door hun bazen geen rugdekking krijgen, doen ze een beroep op ons, de kiezers.

Het dreigingsniveau staat op niveau 4 op een schaal van 5 en niemand kan zichzelf blijkbaar meer verdedigen in Nederland. Zelfs de politie niet. De politiek en de minister geven de politie geen rugdekking. Als de politievakbond en de rank and file alarm slaan, dan is het de hoogste tijd voor een mentaliteitsverandering. Met de regentenklasse gescheiden van de realiteit, de rechterlijke macht een los kanon en een gedemoraliseerde politie, is niet alleen de burger in groot gevaar, dan wankelt ook de rechtstaat. Alleen de democratie kan haar nog redden door in maart massaal voor een totale cultuurverandering te stemmen. Systeemfouten kun je niet oplossen met de geesten die ze veroorzaakt hebben, constateerde Albert Einstein al. Wat je daarom ook kiest in maart, kies geen van de bestuurderspartijen die verantwoordelijk zijn voor dit gefaal. 

Triest! #notdone #onacceptabel Zucht.... Waarom? Wij zijn er om te helpen? Help ons dit soort gedrag te stoppen. Spreek de raddraaiers aan. #Samensterk

Kijk, met dit soort slachtoffer-achtig gejammer komen we er niet. Als de politie zichzelf niet kan of wil verdedigen, hoe kunnen ze dan burgers beschermen? Want dat is hun primaire taak. Zelfverdediging is een mensenrecht dat we hebben uitbesteed aan de overheid. Maar als die faalt, verliest de overheid zijn bestaansrecht. Dat beseft de regentenklasse heel goed; daarom verschansen ze zich nu in hun ivoren torens uit angst voor boze burgers en hun hulpverleners. Wie geen respect verdient, moet het afdwingen met verboden en zwijgplicht.


Politie is zowel hulpverlener als wetshandhaver. De korpsbazen zijn geen leiders die de troepen versterken door goed voorbeeld, maar postmoderne managers die functioneren als raders in een bureaucratie. Als de politiek en korpsleiding falen, zullen burgers hun beschermers moeten verdedigen. Zonder veilige leefomgeving floreert niemand. Een identiteitscrisis bij de politie bij alarmniveau 4/5 is het laatste dat we kunnen gebruiken. Juist nu moet iedereen weerbaar zijn! 

Volgens de politievakbond ACP is de politiek is nu aan zet. Hij kan lang wachten! (Bron)

En dan speelt er nog een kwestie mee: politieke onderstromingen die minderheden opstoken tegen hun politieke tegenstanders, de middenstand en hun hulpverleners, met name de politie; figuren als George Soros die in de VS bijvoorbeeld de actiegroep Black Lives Matter met miljoenen ondersteunen. Vorig jaar zijn mede door dit klimaat al 140 dienders in de VS om het leven gekomen, vaak neergeschoten vanuit een hinderlaag. De organisatie van George Soros (meer) is ook in Nederland actief en werft momenteel actievoerders in kringen van assertieve moslims en anti-discriminatiegekkies. Deze agitatie schuurt gevaarlijk dicht aan tegen terrorisme. Hierover meer in een volgende posting.


Politie versus politiekMeer nieuws

Gerelateerd