donderdag 1 december 2016

VICKY MAEIJER (PVV) SPEECHT VOOR LEEG EUROPARLEMENT

De EU waggelt van crisis naar crisis. De euro en de economie onder vuur, een dure migratiecrisis die de politiek van open grenzen onder druk zet, de rechten van vrouwen geschonden door de islamitische aanrandingscultuur en nu bijna dagelijkse terreuraanslagen, terwijl de eurocraten gevaarlijk verward zijn.

UPDATE: Vicky Maeijer @VickyMaeijer, lid van het Europees Parlement voor de PVV staat in het lege EP als een roepende in de woestijn, maar niet lang meer. Het tij is aan het keren. De weldenkende burger is het zat door een arrogante, decadente elite te worden weggezet als tokkies, deplorables en domme arbeiders. De werkende klasse in de VS nam het voortouw. Weldra zal er een onstuitbare vloedgolf op gang komen van burgers die het niet meer accepteren dat hun rechten en belangen worden opgeofferd aan vrijheidsvijandige culturen op het altaar van het globalisme (bron). Het is inmiddels duidelijk dat de elite niet bij machte is deze informatie te verwerken. In de VS wordt gereageerd op de uitdaging met verdubbeling van de leugens in de media. De regenten weten zeker dat hun idealen onfeilbaar zijn; daarom moet het wel aan de "racistische, xenofobe witmannen" liggen. Dit proces gaat dus nog wel een tijdje door, met dat verschil dat de eurocraten nog arroganter zijn dan hun Amerikaanse soortgenoten.

Het ziet ernaar uit dat de eliten niet in staat zijn om hun beleid bij te stellen. Daarom is de enige manier, ze verpletterend te verslaan. Hier een idee hoe we dat in Nederland zouden kunnen bereiken. Dit vraagt om denken buiten het bestaande paradigma. Als we dat blijven doen, verliezen we op zeker. Donald Trump werd ook in eigen land neergezet als een clown. Zijn ideeen werden als onuitvoerbaar gezien en slechts hol geblaas. Eergisteren werd bekend dat hij de eerste 1.000 arbeidsplaatsen in de VS wist te houden (Live Stream donderdag 1 dec. 2016, 20:00CET). Gisteren presenteerde hij zijn economisch team. Het is indrukwekkend. Er staat een interview met Mnuchin en Ross op Pomonews.com. Groot denken, buiten de paden, loont. In Nederland kan dat ook! Dat hebben we in het verleden bewezen. Omvang is volstrekt onbelangrijk als je slim bent. Vergelijk dit!

26 juli 2016

JUNCKER: "OPEN GRENZEN ZIJN ONSCHENDBAAR"


De voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker gaf gisterenmorgen een interview aan het programma Vier Waarheden van France 2, waarin hij aantoonde hoe gevaarlijk en zelfs crimineel hij en zijn kliek van globalisten feitelijk zijn. De meest fundamentele taak van de overheid -- veiligheid, geworteld in het eerste mensenrecht op leven -- maakt hij ondergeschikt aan een ding dat hij noemt het "onschendbare principe" van open grenzen, dat hij op de een of andere manier verward met "vrijheid". Hij vindt daarom dat menselijke offers aan islamitische terreur op het altaar van het slopen van nationale veiligheid en soevereiniteit dat best waard zijn. De hierarchie van rechten doet er toe! Filosofie doet ertoe! Hij heeft gezegd dat, hoe erg de migratiecrisis en terrorisme in Europa ook worden, de EU nooit de vrije beweging van mensen binnen de EU in twijfel zal trekken. "Dit is een van de vier fundamentele vrijheden van het Verdrag van Rome. Het is een onschendbaar principe".

  • "Er zijn veel initiatieven nodig" om de veiligheid te verbeteren in de EU;
  • "Betere reacties van lidstaten met betrekking tot informatieuitwisseling tussen politie en inlichtingendiensten; En
  • "betere communicatie" tussen lidstaten zullen de problemen oplossen.


Gerelateerd