vrijdag 11 november 2016

(NIEUWSUUR) BIZARRE SAMENZWERINGSTHEORIE VAN HILLARY ADVISEUR

Hillary's vertrouwensman Sidney Blumenthal zegt vanavond in Nieuwsuur dat de directeur van de FBI, James Comey een staatsgreep heeft gepleegd om Donald Trump aan de macht te brengen. De waanzin slaat volledig toe bij de Democraten. Jankende millennials, betaalde agitators in de straten die bloed willen zien, en nu liegende politici met malle samenzweringstheorieen.

De overwinning van Donald Trump is een direct gevolg van het ingrijpen van FBI-directeur James Comey. Dat zegt Sidney Blumenthal, adviseur en vriend van de Clintons, tegen Nieuwsuur. Elf dagen voor de verkiezingen maakte Comey bekend het onderzoek naar de e-mails van Hillary Clinton te heropenen. Twee dagen voor de verkiezingsdag deelde de FBI-directeur mee dat er niets strafbaars gevonden was. In de negen dagen dat het onderzoek duurde, is de voorsprong van Clinton, volgens Blumenthal, in rook opgegaan. Hij noemt dit een coup d'état van FBI-agenten in New York, onder invloed van de Republikeinse politicus, Trump-aanhanger en voormalig burgemeester van New York Rudolph Giuliani. (Meer bij de NOS)

Het is een idiote samenzweringstheorie. De FBI is een onafhankelijk onderzoeksapparaat dat in zijn eigen tempo werkt. Toen Comey eerder dit jaar tegen alle bewijzen in verklaarde dat hij Justitie het advies had gegeven om Hillary niet te vervolgen, hoorden we meneer Blumenthal niet. De Democraten prezen Comey om zijn werk en namen zijn oordeel met gretigheid in ontvangst. Maar nu heeft Comey ineens een staatsgreep op zijn geweten!

Het besluit van Comey om het onderzoek te heropenen kwam voort uit bewijsmateriaal dat de NYPD werd gevonden op de laptop van pervert Anthony Weiner, de echtgenoot van Hillary's rechterhand, Huma Abedin.

Zijn opmerking over "rechtse FBI agenten" verwijst naar een opstand van NYPD en FBI agenten TEGEN dezelfde Comey, juist omdat hij tegen overweldigende bewijzen in adviseerde Hillary niet te vervolgen. Hier het volledige dossier. De waanzin bij de Democraten heeft volledig toegeslagen. Gerelateerd