zondag 25 september 2016

WERELDLEIDERS: 360.000 VLUCHTELINGEN IN 2016

De oorlogen in het Midden-Oosten hebben een onstuitbare stroom migranten op gang gebracht, waarvan het einde nog niet in zicht is. Maar de instabiliteit is geen toeval of natuurverschijnsel. Het dient de belangen van een aantal spelers die geen enkel middel schuwen, dus ook het terrorisme niet.Sep 25, 2016 Alexander Sassen van Elsloo @SassenVanElsloo bespreekt de instabiliteit in het Midden-Oosten. (Bron

In zijn afscheidsspeech voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties afgelopen week, heeft Obama de term "global integration" geintroduceerd. Dat klinkt iets bedekter dan de "wereld zonder grenzen" waar zijn Secretary of State, John Kerry het enige tijd geleden over had. In zijn speech maakte Obama bekend dat hij in navolging van Merkel in Europa, de VS zal overspoelen met vluchtelingen, grotendeels uit door strijd verscheurde landen als Syrië, Afghanistan en Somalië. Het gaat dus om moslims, aanhangers van een ons vijandig gezinde ideologie.

In de marges van de vergadering van de VN kreeg Obama de beloften van verschillende landen om in 2016 totaal 360.000 vluchtelingen te herintegreren, een verdubbeling van vorig jaar, tegenstand van de plaatselijke bevolkingen ten spijt. Globalisten weten alles beter. 

Hoe is illegaal ineens legaal geworden? Simpel. Omdat de globalistische autocraten het zeggen. De mening van de burgers speelt geen rol bij de besluitvorming. Het volk heeft zich te schikken. Wie zich verzet wordt gedist als een racist, neo nazi, of allebei. 

Het is geen toeval dat de buurlanden van de door strijd verscheurde landen in het Midden-Oosten geen vluchtelingen opnemen. Zoals een Arabische leidsman opmerkte, ons land is daar te waardevol voor. Dus de coordinator van deze hijra (video) -- de VN -- stuurt de stroom met moslimmigranten naar het Westen. 

De VS, Frankrijk en het VK zijn het luidruchtigst geweest over de burgeroorlog in Syrië, maar we moeten niet vergeten wie de belangrijkste aanstichters en belanghebbers zijn van de oorlogen in het Midden-Oosten en noord Afrika: Saoedi Arabië, Qatar, de VAE en andere Golfstaten met oliebelangen in de regio.

Dezelfde Arabische staten zijn verenigd in de Organisation of Islamic Cooperation (OIC), die geweldig veel invloed heeft in globalistische kringen en daardoor ook een flinke vinger in de pap heeft in de westerse politiek, met name waar het gaat om sluipsharia (video). 

Lees ook Gas speelt een explosieve rol in oorlog in Syrië voor een perspectief in vogelvlucht. Wij hebben de neiging om deze oorlogen en vraagstukken op zich te zien, maar uiteindelijk is er samenhang. De betrokken partijen hebben ieder zo hun eigen belangen, met de burgers in oost en west in de rol van offerdieren. Gerelateerd