zaterdag 20 augustus 2016

TRIBUNAAL VOOR EUROCRATEN: DE MAAT IS VOL!

Eurocraten storten het continent in crisis na crisis. De eenheidsmunt, een structureel stagnerende economie, en daar bovenop de migratiecrisis waarbij basisrechten van burgers ondergeschikt worden gemaakt aan de belangen van vijandige barbaren. De maat is vol. 

In ieder geval een boze Nederlander is er klaar mee. Muriel Muyres heeft gezworen de EU te zullen bestrijden middels een jurytribunaal. Hij wil eurocraten zoals Jean-Claude Juncker, Angela Merkel en Mark Rutte berechten en bestraffen. Volgens hem is de EU een illegale operatie. Muyres vertelde de Britse krant, Express.co.uk dat hij klaar is voor het oprollen van de unie van 28 voormalige nationale staten. Hij wil een eerlijker systeem dat vrij is van Brusselse bureaucraten en hun wetteloosheid. Hij gaat de site www.eutribunal.com gebruiken voor het registreren en documenteren van bewijsmateriaal. Als de unie is opgerold wil hij de betrokkenen berechten middels een jurytribunaal waarvan iedere Europeaan lid van worden. De 36-jarige politieke wetenschapper, die weigert belasting te betalen of uitkeringen te genieten, wil ze berechten wegens onder andere "de illegale overdracht van belastinggeld, het aangaan van illegale verdragen en overeenkomsten" en "het opofferen van levens en veiligheid voor een unie die autoriteit boven vrijheid stelt". Volgens hem is het een kwestie van tijd voor de unie zichzelf opblaast. In zijn ogen heeft de unie nooit enige echte macht gehad. "De unie heeft nog nooit geleefd".  

Muyres heeft zijn campagne een kickstart gegeven met een open brief aan de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker waarin hij verklaarde: "Je bent ontmaskerd". Hij stelt voorts:
Juncker, today you face the end of your reign. We are 'The movement of the free people of Europe who openly support and force the breakdown of the European Union'. We ask you to dismantle the European Union, step down as an authority and release the freedom in Europe which you and your servants in the Union falsely claim to be yours.” 
Muyres vertelde Express.co.uk dat de voortdurende migratiecrisis hem ook ergert. Hij verwijt Juncker gebrek aan een plan en Merkel haar open grenzen politiek. Muyres: “Merkel en Juncker werken aan een plan, maar we moeten afwachten wat dat is". Wat staat ons te wachten? Als er een paradijs bestaat waarin iedereen gelukkig is, waarom hebben we dat dan nog niet?

De Duitsers moeten Merkel niet meer. Niemand weet waar ze mee bezig is. Ik heb haar nooit ontmoet, maar haar politiek is verwoestend.

"De EU belastingbetaler betaalt voor de uit de hand gelopen vluchtelingenstroom. Zelfs vluchtelingen zelf zijn niet meer veilig in de EU." Hij verwelkomt het besluit van de Britten om de EU te verlaten en hoopt dat andere landen het Britse voorbeeld zullen volgen. Muyres:
"Ik heb in Londen gewoond en heb er nog steeds  vrienden wonen. Ik zeg tegen ze: Maak dat je wegkomt. Nederland zit nog steeds in de shit". 
Muyres wil vooral Europeanen bewust maken dat ze onder bewindvoering staan van de EU bureaucratie en dat de zelf macht hebben. Hij zegt:
"We zijn vrij; we moeten onze vrijheid alleen gebruiken. We moeten onze vrijheid beschermen. We moeten gelijk gestemde mensen eraan herinneren dat we ons kunnen verzetten tegen de EU."
Movement of The Free people of Europe, who openly support and force the breakdown of the European Union. Because we trust in humans and humanity and a falling empire does a lot of damage and makes a lot of victims, it is better to push them over.

Open brief aan Juncker (Europa is vrij)

BONUS Boek! De Tragedie van de Euro (gratis PDF)


Gerelateerd