dinsdag 16 augustus 2016

SOROS MEMO: MIGRATIECRISIS IS "KANS" OM POLITIEK TE STUREN

Wikileaks, Russische samenzweringstheorieen, een Roemeense hacker die zich Guccifer 2.0 noemt en de Clinton body count. Niet de plot van een spannende spionnageroman, maar elementen van die Hillary Clinton moeten ontmaskeren als een crimineel die voor macht tot alles in staat is. Voor meer check ook "Clinton Cash".Mar 12, 2016 Bill O'Reilly exposes George Soros.

UPDATE: Een gelekt memo van George Soros’s Open Society Foundations bepleit dat de migrantencrisis in Europa moet worden geaccepteerd als "het nieuwe normaal" en dat de crisis "nieuwe kansen" biedt voor Soros om migratiepolitiek op wereldschaal te beinvloeden. OSF program officer Anna Crowley en programmaspecialist Katin Rosin schreven op 12 mei een memo getiteld “Migration Governance and Enforcement Portfolio Review.” Het memo gaat om een OSF-programma genaamd International Migration Initiative, dat tot doel heeft om migratiepolitiek te beinvloeden. Het document van 9 pagina's bestaat uit 3 speerpunten: OSF — dat lnkse frontgroepen financiert met miljoenen — is succesvol is het beinvloeden van migratiepolitiek. Europa's vluchtelingencrisis "biedt kansen" om politiek te sturen en de crisis is het "nieuwe normaal".


SOROS WIL 'ONDERZOEK' NAAR ISLAMCRITICI

Dataleks van de progressieve non-profitgroep Center for American Progress (CAP) dat gefinancierd wordt door miljardair George Soros toont aan dat Soros 'onderzoek' wilde naar islamcritici, zoals Pamela Geller, Frank Gaffney, en Robert Spencer. Het document uit 2011 getiteld “Extreme Polarization and Breakdown in Civil Discourse,” is een van de 2.500 documenten gehackt van Soros’ Open Society Foundations dat zaterdag werd gepubliceerd. Het Center for American Progress heeft miljoenen dollars van Soros onrvangen. In de memo klagen managers van de Open Society Foundations (OSF) dat het jammer is dat progressive groepen en leden van de "Arabische, Midden-Oosterse, moslim en Amerikaans-Zuidaziatische gemeenschappen" niet beschikken over "oppositieonderzoek van hoge kwaliteit" om "anti-moslim xenofobie te bestrijden en tolerantie te bevorderen". (Source)

15 aug. 2016

HOE MILJARDAIR SOROS POLITIEKE MACHT KOOPT

Afgelopen zaterdag lekten er honderden interne documenten van extreme frontgroepen -- waaronder Black Lives Matter -- die gerund worden door handlangers van de linkse miljardair George Soros. Hackers zijn de electronische systemen binnengedrongen en hebben in totaal 2.576 documenten buitgemaakt en op de site DCLeaks geplaatst. De site wordt gerund door een groep Amerikaanse hacktivists "voor de vrijheid van meningsuiting, mensenrechten en de volksdemocratie". Ook in Nederland, Belgie en de EU blijkt Soros een flinke vinger in de pap te hebben. Soros koopt politieke macht voor de frontgroepen die hij steunt en voert propaganda tegen politieke tegenstanders, vaak door lastercampagnes en het verspreiden van leugens. Soros collaboreerde als jong ventje in Hongarije met de Duitse bezetter en gebruikt de nazimentaliteit nu tegen ideologische vijanden onder het motto, het doel heiligt de middelen. Overigens zullen de gevolgen voor Soros en zijn handlangers erg meevallen, want Soros en zijn frontgroepen hebben machtige beschermheren (en -dames). Gerelateerd

  • CLINTON CAMPAIGN LIVE BLOG
  • CLINTON BODY COUNT LIVE BLOG
  • "CLINTON CASH" LIVE BLOG
  • (TRAILER) D'SOUZA'S NEW MOVIE "HILLARY'S AMERICA"
  • ISIS AND THE MUSLIM BROTHERHOOD IN AMERICA
  • BENGHAZI LIVE BLOG