woensdag 20 juli 2016

ERDOGAN: 'OBAMA WIL ME LATEN VERMOORDEN'

In de vroege avonduren van 15 juli pleegden elementen van de Turkse strijdkrachten een mislukte coup tegen de staat van Moslim Broeder, president Erdogan. Intussen is er een diplomatieke rel met de VS over de uitlevering van Erdogans aartsrivaal Gulen, in ballingschap in de VS. Turkije heeft de luchtmachtbasis Incirlik gesloten. Op de basis, 1500 man US militair personeel en een arsenaal aan nukes. 

UPDATE: Volgens een Griekse bron citeert de Turkse journalist Abdullah Bozkurt een informant van het islamistische regime -- @fuatavni_f -- die zegt dat Erdogan uit de NAVO wil en het lidmaatschap voor EU wil terugtrekken. Dit, is antwoord op een samenzwering die hij ontdekt heeft, dat Obama hem wil laten vermoorden. Erdogan is of krankzinnig geworden, of het is een boodschap voor binnenlandse consumptie. Dezelfde bron zegt dat Erdogan een referendum wil houden om een "presidentiele democratie" uit te roepen (wat hij daar dan ook onder mag verstaan). Dat moet dan weer het voorportaal zijn voor een volledig sultanaat. Het hervestigen van de doodstraf is natuurlijk een vereiste om te kunnen voldoen aan de islamitische wet (sharia). (Source
19 juli 2016


DE MORELE LAFHEID VAN DE WERELDLEIDERS


De reactie van de globalistische wereldleiders op de tirannie en wreedheden tegen Erdogans tegenstanders is puur morele lafheid. Nadat ze decennia lang hebben gepreekt over mensenrechten, zijn ze tegenwoordig niet meer zo happig op het beschermen van rechten, hetzij binnen Turkije of in hun eigen jurisdicties. Turken in het buitenland gaan actief achter Koerden en volgelingen van Gulen aan, maar de autoriteiten geven geen krimp. Zijn er behalve morele lafheid misschien nog andere motieven denkbaar? Zijn ze misschien als de dood voor Erdogans chantage? Hoeveel macht heeft Turkije op dit moment? Ze kunnen de vluchtelingen-tsunami weer in gang zetten. Ze kunnen ISIS-orks vrije doorgang verlenen. Ze zouden NAVO-geheimen kunnen prijsgeven. Of zelfs nuke technologie verkopen aan terroristen of schurkenstaten. De Turken blokkeren nog altijd de NAVO-basis in Incerlik. Ze hebben nu ook formeel de Amerikanen om de uitlevering van Fetullah Gulen gevraagd. Zowel de Turken als de eurocraten bespelen het schuldgevoel van westerlingen als een viool: als de EU stopt met het integreren van Turkije in de EU, is het onze schuld dat Erdogan de doodstraf invoert, een maatregel waarmee hij nu dreigt. Westerlingen vandaag missen het besef dat wij Turkije -- een land waarmee wij geen waarden delen -- niets verschuldigd zijn. Turken zijn zelf verantwoordelijk voor het bestuur van hun land. Net als wij dat zijn. Vanavond om 11PM LT publiceert Wikileaks deel 1 van een dump aan interne AK Partij emails. Zet de popcorn klaar. 18 juli 2016


ERDOGAN KRIJGT STANDJE VOOR ZUIVERINGEN


De zuiveringen van Erdogans tegenstanders in Turkije en daarbuiten zijn in volle gang. Er zijn al ruim 6.000 Turken gearresteerd, 2.747 seculiere of Gulen gezinde rechters zijn ontslagen. Sinds de oprichting van de Turkse republiek door Kemal Atatürk Kemal werden militairen nog nooit zo gruwelijke vernederd. Erdogan heeft de seculiere republiek vernietigd. Het Turkse leger was het cement van de republiek. De Amerikaanse MinBuZa John Kerry heeft vanochtend tijdens een bijeenkomst van eurocraten in Brussel zijn zorgen uitgesproken, maar sprak tegen dat het lidmaatschap van de NAVO in gevaar is. De valse coup, zuiveringen, het verscheuren van de grondwet en de vrijheid van de pers, het onderdrukken van etnische en religieuze minderheden en een vuile oorlog tegen de Koerden, het is allemaal onvoldoende reden voor consequenties. Het is ongehoord dat Turkije als NAVO-lid, terwijl die in staat van oorlog verkeert met Islamitische Staat, de belangrijke luchtmachtbasis Incirlik hermetisch afsluit. De onverschilligheid van de globalistische regenten is verbijsterend. Na de coup verdwijnt de republiek van Atatürk en de wankele rechtsstaat van Turkije. Daarmee voldoet Turkije niet langer aan de voorwaarden voor visumvrij reizen en voor de onderhandelingen voor toetreding tot de EU. Maar de morele lafaards vinden ongetwijfeld wel een excuus om de tiran ruimte te verlenen. (Meer)

17 juli 2016


NEDERTURKEN IN STAAT VAN PARAATHEID


Uit de protesten van Turken over de hele wereld hebben wij een aantal interessante zaken kunnen distilleren. Erdogans invloed is groot, zijn aanhangers zijn talrijk en zitten overal. Door gebruik van social media is hij in staat even snel zijn volgelingen in Turkije te mobiliseren, als daarbuiten. Elsevier:
Zo liepen in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zo’n 4.000 Turken mee met een optocht, waarbij ‘Allahu Akbar’ werd gescandeerd en liederen gericht tegen Fethullah Gülen werden gezongen [evenals in] Berlijn, Duisburg, Stuttgart, Bremen en Hannover. (...) Vele honderden Nederlandse Turken verzamelden zich vrijdagnacht en zaterdag in Rotterdam en Eindhoven (...) Dat ging gepaard met kabaal, veel Turkse vlaggen en portretten van de Turkse leider. Een cameraman van de NOS kreeg in Rotterdam klappen, naar eigen zeggen omdat er ‘een sterk sentiment tegen westerse media’ heerste. (...) Veiligheidsexperts zeggen tegen de financiële nieuwssite Deutsche Wirtschafts Nachrichten dat de demonstraties aantonen dat Erdogan de macht heeft om zijn aanhangers in Duitsland snel te mobiliseren. Dat brengt risico’s met zich mee, onder meer omdat het Turks-Koerdische conflict zo ook in Europa voor verhoogde spanningen kan zorgen. (Meer
Een aantal politici in binnen- en buitenland zijn wakker geschrokken. Voor nu dan. We wisten al dat de tentakels van Erdogan reiken tot diep in het Nederlandse bevolkingsregister. (Bron) Naast Turkse kamerleden hebben we zelfs een Turkse partij #DENK die zich aan het morfen is tot een heuse islampartij. Recent werd er een samenwerkingsverband gesloten met de Haagse islamisten van de Partij van de Eenheid. (dossier politieke islam in Nederland).

Uit de video over de protesten in Rotterdam komen een aantal zaken naar voren. We lopen er chronogisch doorheen.

Het lied dat dat gezongen wordt heeft de titel "Talaa badru alayna" (Wiki) <O @LookBookie Dit is niet zonder betekenis. We hoorden het ook in Brussel na de aanslagen. In de film "The Message" over de vroegste ontwikkeling van de islam, werd het overwinningslied gezongen toen de volgelingen van Mohammed de stad Mekka innamen na een wraakactie, omdat de ongelovigen van die stad hen hadden afgewezen. Volg even precies wat hier gebeurt. In "De boodschap van Mohammed" wordt de scene in detail beschreven. Dit scenario staat sindsdien model voor de relatie die moslims hebben met ongelovigen in de rest van de wereld. Wat je ziet in de video wordt ineens duidelijker.

Een van de geinterviewden legt een relatie met de laatste coup in Egypte, die een eind heeft gemaakt aan de heerschappij van de Moslim Broederschap onder president Morsi. Ook Erdogan is een Moslim Broeder. Dankzij gedecideerd optreden van Generaal Al-Sisi en onder grote druk van de bevolking, is Egypte niet verworden tot een grote Gazastrook (ook onder bewind van de MB). Na de coup in Egypte hadden islamisten opeens de mond vol van "democratie" omdat de MB dankzij verkiezingen aan de macht was gekomen. (MB in NL) Maar de protestvideo maakt duidelijk dat de Turkse demonstranten "democratie" en "islam" al snel met elkaar verwarren. In feite sluiten democratie en islam elkaar wederzijds uit. Islam erkent alleen de wetten van allah (sharia|).

Sinds gisteren weten we dat Erdogan zijn rivaal Gulen, die in ballingschap leeft in de VS verdenkt achter de coup te zitten. Het duurde misschien twee uur voordat de VS zelf werd beschuldigd van betrokkenheid. De demonstrant bouwt een hele samenzweringsconstructie dat "Turkije niet te sterk mag worden" en dat "het buitenland achter de couppoging zit". De belevingswereld van moslims bestaat uit twee soorten mensen: moslims (de goeden) en ongelovigen (de kwaden). Het is dus altijd de boze buitenwereld die achter iedere rampspoed zit, want moslims zijn per definitie uitgesloten.

Na de aanslagen in Parijs werd de hashtag #JeSuisCharlie gebruikt uit solidariteit met de slachtoffers. Maar als moslims zeggen dat het geen kwestie is van alleen Turkije of de Turken, maar ook van Marokkanen bedoelen ze iets heel anders. De geloofsgemeenschap van moslims als geheel heet de oemah. Zoals we hierboven al uitlegden, contrasteert die broederschap zichzelf met de rest van de boze wereld, de ongelovigen. Dat is een veel diepgaandere identificatie dan de empathie die een westerling tijdelijk voelt met een slachtoffer.

Allahu Akhbar betekent niet God is groot. Het betekent: allah is groter (dan jouw God). Die uitspraak is niet alleen een uitdaging, maar ook een stelling van superioriteit. Het verklaart waarom een moslim zich het recht toeeigent anderen de wet van Mohammed op te leggen. De moslim is politieagent, rechter en beul tegelijkertijd. Eigenrichting is een concept van de moderne westerse staat en heeft geen plaats in de 8e eeuwse belevingswereld waarin moslims psychologisch leven.

De preek die Westerse leiders krijgen over democratie zal zeker aan hen besteed zijn. Ze hebben zich als een man achter Erdogan geschaard. Dat kan gebeuren omdat hun morele standaard voor het besturen van een land de stembus is. Dat is evenwel een grote fout. De juiste morele standaard voor bestuur zijn individuele rechten, precies wat de coupplegers hebben willen doen. Pas als de rechten gewaarborgd zijn, kun je gaan denken aan verkiezingen. Maar democraten draaien de volgorde om en dan kan het dus gebeuren dat je met democratische middlen een helhol creeert of bestaansrecht verleent, zoals is gebeurd in Iran, Gaza of Erdogans Turkije.


ERDOGAN EIST UITLEVERING VAN GULEN


Er is een diplomatieke rel ontstaan tussen Turkije en de VS. Erdogan vertelt zijn volgelingen dat zijn aartsrivaal Gülen achter de coup zit. Gülen woont in ballingschap in Pennsylvania. Hoewel Turkije nog geen formeel verzoek heeft ingediend, eist Erdogan de uitlevering van Gulen aan Turkije. Volgens een reporter van de Telegraaf heeft de VS op de uitdaging gereageerd met een verbod op vluchten uit Ankara en Istanbul, ook via derde landen. Het wordt gepresenteerd als een veiligheidsissue, maar het is duidelijk een reactie op de Turkse uitdaging. Het verbod wordt pas op 15 augustus herzien. Turkije op zijn beurt heeft de vliegbasis Incirlik gesloten, zodat de VS geen vluchten meer kan uitvoeren tegen ISIS. Volgens de Daily Caller heeft Hillary Clinton banden met Gulen. The Young Turks leggen uit hoe de Turkse samenzweringstheorie in elkaar zit (op 15:00m). (More) De Turkse minister Suleyman Soylu gaat verder dan Erdogan en beschuldigt de VS openlijk van betrokkenheid bij de coup. De Amerikaanse MinBuZa John kerry heeft zijn Turkse ambtgenoot tijdens een terreurtop in Luxemburg gezegd dat VS uitlevering van Gulen zal overwegen als er bewijs is dat de man iets verkeerds heeft gedaan. (More)
Volgens een rapport van Anadolu News Agency zijn er inmiddels 2,745 seculier gezinde rechters ontslagen.  Het rapport spreekt ook van strafmaateregelen tegen vermeende leden van de Gulen beweging. (Meer)16 juli 2016

ERDOGAN VERDIENT GEEN RESPECT


Acht Turkse coupsupporters -- de hoogste met de rang van majoor -- zijn vanmorgen naar Griekenland gevlogen in een chopper van het Turkse leger. Ze hebben politiek asiel aangevraagd. Mogelijk zullen we via hen te weten komen wat er werkelijk is gebeurd in Turkije. Met de beschikbare informatie komen we tot het volgende scenario. (Meer)


Het lijkt erop dat er elementen binnen de strijdkrachten ertoe zijn aangezet een staatsgreep te plegen. Erg professioneel was het niet, zo blijkt uit de basale fouten die er zijn gemaakt. De legertop is door Erdogan reeds lang vervangen door zijn eigen mensen. 

Soldaten van lagere rang is verteld, dat het om een oefening ging. Dat verklaart waarom ze overrompeld werden toen ze op de bruggen en op de wegen bestormd werden door woedende burgers, nadat Erdogan via CNN Turk zijn volgelingen had opgeroepen de straat op te gaan.

Ja, de coup was een hoax die Erdogan een dekmantel geeft om zijn totale greep op het land te consolideren. Toch kan de staatsgreep geen complete hoax zijn geweest, want de Griekse strijdkrachten waren op de hoogte van de activiteiten binnen het Turkse leger. Ook is het onwaarschijnlijk dat de plannen geheim konden blijven gezien moderne Sigint en "big data". 

Het draaiboek van de coup volgde niet het historische patroon van voorgaande staatsgrepen in Turkije. Geen coupleider verscheen op de staatstelevisie om een verklaring af te leggen, ondanks dat de controle over de staatszenders was overgenomen.

CNN Turk bleef gewoon operationeel. Er was geen manifest. In Turkije zijn staatsgrepen historisch massale operaties binnen de commandoketen. Als eerste worden de zenders overgenomen, alle zenders.

Vandaag geven de door Erdogan gecontroleerde media de schuld aan Erdogans aartsrivaal, Gülen. Hij is een gemakkelijke zondebok want Erdogan kan natuurlijk niet erkennen dat een belangrijk deel van de natie zijn regime verwerpt. 

Westerse leiders vragen respect voor de tiran die de seculiere grondwet verscheurt en de persvrijheid smoort; en die een vuile oorlog voert tegen zijn eigen volk. De man die Hitler Duitsland een "effectieve regering" vindt, wordt ondersteund door Barack Obama, de EU @TimmermansEU @FedericaMog en alle andere Westerse leiders.

En wij vragen ons dan nog af hoe de Tweede Wereldoorlog kon gebeuren? Hoe Hitler aan de macht kon komen? De Duitsers waren toch niet allemaal slecht? Nou dan.. Zelfs mensen van wie je het niet zou verwachten blijken te snappen dat Erdogans regime niet iets is dat je respecteert of viert. 

Dat Westerse leiders geen moreel kompas meer hebben, zegt veel over de staat van de publieke zaak op dit moment.

In Nederland zelf is gebleken dat de tentakels van Erdogan diep geinfiltreerd zijn in politiek en samenleving. 


Gerelateerd