zondag 10 juli 2016

PROTEST OP DE DAM VOOR #BLACKLIVESMATTER

Wat hebben Zwarte Piet, De Efteling en de politie gemeen? Het zijn allemaal haters van zwarte mensen. We kunnen de lijst rustig uitbreiden met tal van tradities, instituties en andere groepen haters. Om het werkelijke doel achter het gelijkheidsfanatisme te begrijpen, moeten we verder kijken dan 'skin deep'. 

UPDATE: Naar aanleiding van de moord op vijf politiemensen in Dallas door een zwarte activist tijdens een demonstratie van Black Lives Matter werden gisteren en vandaag demonstraties gehouden in Londen en in Amsterdam. Niet tegen de moord, maar voor de organisaties die de moordenaar steunen, waaronder Black Lives Matter. De gevallen van 'zwarte doden' door politiegeweld in het VK zijn uiterst bescheiden. In Nederland staat de teller op: 2. een Turk en een Antilliaan. Dit bevestigt onze eerdere analyse dat de moorden en de protesten een dekmantel zijn voor een veel fundamenteler, politiek doel. Natuurlijk waren 'the usual suspects' vandaag aanwezig op den Dam.
BLACK LIVES MATTER EN DE ONCOMFORTABELE CIJFERS

We hebben al vastgesteld dat rassendiscriminatie en politiewreedheid tegen zwarten maar een smoes is om het werkelijke doel af te dekken, de vernietiging van de 'witte slavenstaat' en zijn kapitalistische systeem. Er zijn griezelige paralellen tussen moslimterorisme en BlackLivesMatter, de New Black Panthers en andere zwarte, supremacistische groepen. Er is op z'n minst sprake van synergie. Dat is ook logisch omdat beide het Westen willen crushen.


BLACK LIVES MATTER: DOELWIT, DE 'WITTE SLAVENSTAAT'
Jul 7, 2016 BlackLivesMatter brengt zwarten onmetelijke schade toe. 

De reacties en interpretaties op het doodschieten van 5 politiemensen in Dallas door een 25 jarig, kortstondig lid van de New Black Panther Party doen sterk denken aan de misvattingen over islamitisch terrorisme. De autoriteiten en de cheerleaders komen aan met verklaringen die geworteld zijn in links sociaal determinisme: een mens is het product van zijn omgeving. Hij heeft noch vrije wil, noch persoonlijke verantwoordelijkheid. Postmodern links ziet ieder probleem door de bril van racisme. En zo komen we dus bij de claim dat BlackLivesMatter en de moorden in Dallas een reactie zijn op politiegeweld, specifiek gericht tegen zwarten.

Moslimterrorisme wordt op dezelfde manier afgedaan, terwijl de oorzaak ergens anders ligt. Noch sociaal-economische omstandigheden, noch rassendiscriminatie noch de legaliteit van wapens zijn de werkelijke rechtvaardiging voor het geweld. In het geval van de islam, is het leven, de daden en het morele leiderschap van de profeet Mohammed het voorbeeld van de terroristen. In het geval van BlackLivesMatter is het verhaal van de transatlantische slavernij en de moderne staat -- een witte uitvinding -- dat gebruikt wordt als morele dekking voor geweld. Onderstaande tweets maken dat duidelijk. Er is altijd wel een aanklacht te bedenken om geweld te rechtvaardigen.

Hieruit blijkt dat wat er ook uit het gerechtelijk onderzoek zal komen, dit geen relevantie heeft voor de betrokken groepen. De feiten en de wet zijn irrelevant voor de motieven van terroristen. Rede speelt geen enkele rol.

Hoe ze ook tekeer gaan tegen de politie, het gaat niet zozeer om de politie zelf, als wel om hun vermeende rol als 'slavendrijvers', agenten van de 'witte slavenstaat'. Je kunt niet tegemoet komen aan hun eisen, want dat betekent de opheffing van de Verenigde Staten (of van de Westerse beschaving in bredere zin). Dit is een aanklacht die bedacht is om tot in de eeuwigheid de strijd aan te gaan. Dit is cultureel Marxisme. 
9 juli 2016


KINDER ICOON WEER DOELWIT VAN RACISME ZELOTEN


Na de oorlog tegen Zwarte Piet is nu de volgende kinderculturele icoon het doelwit van postmoderne Social Justice Warriors. Wie nog geloofde in de onschuld van De @Efteling wordt door de racismezeloten terechtgewezen. Er zijn een aantal attracties in het kinderpark die groepen stereotyperen, en dat magniet van de gelijkheidsbrigade.


De ActiegroepSOS 
is van mening dat populaire attracties als Monsieur Cannibale en Carnaval Festival 'uiterst kwetsend' en 'discriminerend' zijn en eist aanpassingen aan de attracties. Op de Facebookpagina van ActiegroepSOS wordt journalist @KevinPRoberson aangewezen als woordvoerder. Hij zegt dat de actievoerders kiezen voor anonimiteit en de communicatie naar de media via hem verloopt. Roberson zegt dat hij zelf niet betrokken is bij de actie. "Ik ben geen oprichter van de pagina. Het is niet mijn actie. De actievoerders hebben mij ingeschakeld als onafhankelijke journalist, omdat ze de traditionele media niet vertrouwen."
We hebben hier een typisch voorbeeld van de linkse frontgroep. Roberson heeft net zo min met de ActiegroepSOS te maken, als Folkert van der Graaf met Groen Links. Onafhankelijk (Independent, Indy) is praktisch een hondenfluit voor extreem links.

Wie zich aanmatigt te spreken namens hele rassen en complete cultuurgroepen moet wel een enorme achterban hebben, zou je denken. Niets is minder waar.
Om hoeveel mensen gaat het? De brief van ActiegroepSOS is opgesteld door vier actievoerders. Zij zijn in het verleden betrokken geweest bij andere acties tegen discriminatie, zegt Roberson. Om welke acties het precies gaat, wil hij niet zeggen. Het is mogelijk dat ze zich in de toekomst wel bekendmaken, zegt Roberson. "Maar nu nog niet. Ze denken momenteel nog na over een reactie op de Efteling." Het pretpark heeft de actiegroep uitgenodigd voor een gesprek. (Bron)
Kortom, de gelijkheidszeloten houden het nog even spannend. Liefde voor Holland @tw_LvH lijkt te hebben uitgevlooid wie onze dappere strijders voor de radicale gelijkheid zijn. (Bron)

Het kan geen toeval zijn dat Roberson -- die hiermee niks te maken heeft -- gelieerd is aan het journalistenklasje van de Universiteit van Minnesota, inmiddels berucht vanwege haar 'special snowflakes' en 'safe spaces' waarin jonge, overgevoelige SWJs zich gevrijwaard weten van wrede, andersdenkende opinies. Dezelfde uni die weigerde 9/11 te herdenken wegens...islamofobie. (Bron)

De postmoderne aanvallen op taal en cultuursymbolen is inmiddels zo vergevorderd in de VS, dat het keerpunt alweer is ingezet. Besturen en media zijn zo ontzet over het wilde radicalisme en anti-intellectuele aanvallen van de studenten, dat ze regressief links de rug toe hebben gekeerd. (Bron)

Maar het gaat dus nergens over. Als De Efteling verstandig is, vertellen ze Roberson en zijn snowflakebrigade to put it where the sun don't shine. Tactisch gezien is het beter dit soort gezeik een zachte dood te laten sterven dan er een cause célèbre van te maken. Deze malloten wil je als hoeder van Nederlands kindercultureel erfgoed echt geen zeepkist geven! Gerelateerd