dinsdag 26 juli 2016

CLINTON ADVISEUR: 'KONINKLIJK HUIS BETAALT PRO EU CAMPAGNE'

@WikiLeaks heeft een slordige <20,000 documenten gepubliceerd van top figuren in de Democratische Partij van Hillary Clinton. Het is nog maar het eerste deel van #DNCLeaks. Op de WikiLeaks website kan iedereen in de zoekfunctie de emails doorzoeken. De Democrats hebben gereageerd met een massale re-framingsoperatie. De hashtag is #DNCLeaks #DNCLeak

UPDATE: Deze onthulling is niet gerelateerd aan de dump van emails van de top van de Democratische partij door Wikileaks, maar dankt zijn bestaan aan de hacks die er hebben plaatsgevonden op het privéservertje van Hillary in de badkamer van een medewerker toen ze Secretary of State in het regime van Obama was. De moedwillige en verwijtbare nalatigheid kwam aan het licht bij het onderzoek van de FBI naar het Benghazi schandaal. Lees er alles over in het Pomonews dossier. De privéserver van Hillary buiten de officiele ambtelijke kanalen om was nodig om alle machinaties tussen haar, de partijtop en de corruptie van de Clinton Foundation is faciliteren. Kijk hier gratis naar de film Clinton Cash over de Clinton corruptie. Op dezelfde posting vind je een link naar een crowdfundingproject om de verklaringen van Clinton tijdens dit onderzoek van de FBI op film te zetten. Voorts is het de vraag of Van Oranje zich mengt in politieke aangelegenheden, iets dat onverenigbaar is met zijn neutrale status als onschendbare vorst, of dat Clintons adviseur een rijke fantasie heeft. Het eerste is waarschijnlijker. Zoiets verzin je niet!
Omdat Hillary Clinton zo vriendelijk was om haar mailserver hackbaar te maken, kan iedereen gratis en voor niets meelezen. Daarin vinden we een bericht van Riemen aan de adviseur van Clinton, waarin hij helemaal loco gaat over Geert Wilders. De 'neo-fascist' heeft Anders Breivik nog net geen schietles gegeven, staat er lezen. Dat was te verwachten. Opmerkelijker is dat het 'vertrouwelijke' memo vermeldt dat het Nexus Instituut door het Koninklijk Huis wordt betaald. Uit de eigen jaarcijfers van het Nexus Instituut blijken die inkomsten alleen helemaal niet. Het Nexus Instituut hangt van subsidie aan elkaar maar weigert om de jaarcijfers openbaar te maken. Dat betekent gelukkig niet dat 925 er niet bij kan. Ziehier de lijst met baten, waar Willem Alexander (of zijn moeder misschien) niet in genoemd worden. Er zijn dus twee mogelijkheden. Ofwel de familie van Oranje heeft een hekel aan Wilders, vanwege diens afkeer van de EU. Daarom steunen ze het Nexus Instituut financieel, iets wat beide partijen maar liever buiten de boeken houden. De andere mogelijkheid is dat het een broodje aap is van het kamp van Hillary Clinton. We zullen het braaf navragen, maar dat we een antwoord krijgen is niet waarschijnlijk.

DEMOCRATEN LANCEREN MASSALE AFLEIDINGSOPERATIE
Assange: "Er is geen bewijs dat Poetin achter Wikileaks zit. Wij hebben onze bronnen niet openbaar gemaakt en dit is een afleidingsoperatie."

De Democrats zijn begonnen aan een massale herframingsoperatie om de aandacht af te leiden van hun hypocrisie en gemanipuleer dat naar voren is gekomen door de emaildump van Wikileaks. De openbaring jaagt vooral grote verontwaardiging door het kamp van Hillary rivaal Bernie Sanders. De schade dreigt enorm te worden. Dus dit tegenoffensief moet enorm van omvang zijn wil het erger kunnen voorkomen. En het is enorm! De DNC gaat zelfs zover dat ze de Russen beschuldigen van inmenging in nationale politiek. In diplomatentaal is een zwaardere aantijging bijna niet denkbaar. Maar het is regressie naar een tijd dat staten respect hadden voor elkaars soevereiniteit. De Democrats staan echter aan de leiding van een beweging die denkt dat het gummen van grenzen een morele vooruitgang is. De regeringen van de VS onder de Dems zijn historisch aartsinmengers in binnenlandse aangelegenheden van andere landen. Dus nog meer Democratische hypocrisie hier. Het ruzie zoeken met de Russen is natuurlijk interessant, maar dit is niet de plaats om ruimte te bieden aan deze afleidingsoperatie, weg van de inhoud van de documenten. We komen er binnenkort elders op terug. 
If the Russian government is behind the theft and release of embarrassing emails from the Democratic Party, as U.S. officials have suggested, it may reflect less a love of Donald Trump or enmity for Hillary Clinton than a desire to discredit the U.S. political system. A U.S. official who is taking part in the investigation said that intelligence collected on the hacking of Democratic National Committee emails released by Wikileaks on Friday "indicates beyond a reasonable doubt that it originated in Russia." (Source)July 25, 2016

JULIAN ASSANGE PRAAT OVER HET #DNCLEAK
Jul 25, 2016 EXCLUSIVE by Democracy Now: WikiLeaks' Julian Assange on Releasing DNC Emails. (More)

De samenzweringstheorie die de Democraten aan het bouwen zijn (tweet) (tweet) (tweet) is natuurlijk geen enkel excuus voor intrigeren en liegen in de partij tegen en over iedereen die hun belangen dreigt te schaden. De Democraten zijn gewetenloos. In hun oorlog heiligt het doel, de middelen. Assange heeft gezegd dat de volgende dump Hillary achter de tralies kan doen belanden. 24 juli 2016

WIKILEAKS PUBLICEERT EMAILS VAN DEMOCRATEN


UPDATE: Wikileaks heeft bijna 20,000 emails gepubliceerd afkomstig van accounts van topleden van het Democratic National Committee. De onthulling kan een grote domper betekenen voor de conventie van de Democrats die volgende week wordt gehouden in Philadelphia #DNCinPHL. Het is niet duidelijk hoe Wikileaks aan de data is gekomen, maar de onthulling komt enkele weken nadat een hacker met de naam Guccifer 2.0 is begonnen met het lekken van gegevens afkomstig van de computersystemeen van de DNC. De hacker zegt een Roemeen te zijn, maar velen vermoeden dat Russische hackers achter de kraak zitten. (Source) De emails verklaren veel over de nauwe banden van de Democraten en de media en zijn een bevestiging van wat velen al jaren vermoeden. Dit geval speelt in de VS, maar het geeft een indruk van wat we in Nederland zouden kunnen aantreffen als iemand de computergegevens van linkse partijen zou kraken. Voor updates check Pomonews.com.
Gerelateerd