zondag 12 juni 2016

LAURA IS MOSLIM; LAAT DE SHARIA ZIJN LOOP HEBBEN

Al jaren horen we van overheden en hun slippendragers in de media, dat islam vrede betekent. Dat islam niets te maken heeft met het gedrag van moslims en dat hun wetten gelijkwaardig zijn aan westerse. Wie tegenspreekt of islamokritisch is, is een racist. De gevolgen van deze strategie zijn verwijtbaar. 

UPDATE: Er blijkt meer aan de hand te zijn met Laura dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Om te beginnen is ze bekeerd tot de islam. Ze moet dus hebben geweten waar ze mee bezig was. Er speelt ook van alles tussen haar vriendin en de man die ze beschuldigt van verkrachting. Volgens sommigen bronnen klopt het verhaal van geen kant. Sites over misdaadnieuws zetten ernstige vraagtekens bij name het gedeelte waarbij er sprake zou zijn geweest van onvrijwillige seks. Sterker nog: ze beweren dat Laura (en haar vriendin Lisa, die ook mee was) prostituees waren. (Bron) Als Laura inderdaad moslim is, is het terecht dat de sharia zijn loop moet hebben. (Meer)
11 juni 2016


WILDERS: KOENDERS BRENGT VROUWEN IN GEVAAR


Het leven van de dader kan alleen gered worden als hij trouwt met zijn slachtoffer. In principe is echtscheiden op z'n islamitisch een fluitje van een cent. Maar wie vertrouwt een verkrachter? Wilders heeft weer eens gelijk: de overheid is verplicht ons goed voor te lichten en te beschermen. Maar onze politiek leiders zijn oh zo bang om de belangen van moslimstaten te schaden, dus laten ze vrouwen als Laura in de val lopen! This is serious shit, folks! Hieronder een premie-artikel van De Telegraaf.
„Ik word voortdurend onder druk gezet om mijn dochter te laten trouwen met haar verkrachter. Sms’jes van een onbekend echtpaar uit Libanon dat aandringt op toestemming voor een huwelijk tussen Laura en die Arabier. Zodat híj snel vrijkomt en Laura zogenaamd naar huis mag. Geen haar op mijn hoofd. Straks zie ik mijn kind nooit meer terug.”
VERKRACHTE LAURA AL MAANDEN IN QATARSE CEL

Een onschuldige toeriste ging in Qatar een avondje stappen. Een lokale playboy slipte haar een micky en had zijn zin met haar. Nu is het soweiso dom om als westerse cultuurrelativist op vakantie te gaan in Mohammedanië; maar aangifte doen van verkrachting is nog dommer! Mohammed kende namelijk het concept verkrachting niet, zijn volgelingen 1400 jaar later, kennen het nog steeds niet. Wat de wet van Mohammed wel kent, zijn sletten die gelegenheid geven door te stappen zonder mannelijk familielid, door te zuipen in het openbaar en rond te hoereren zonder lichaamsbedekkende, zwarte sluiers. Wie verkracht wordt is geen onschuldig slachtoffer, maar medeplichtig aan seks buiten het huwelijk. Nu kan je nog proberen daarmee weg te komen, in zeg... Sharm El Sjeik, maar dus niet in een door petrodollars verzadigde kattenbak. En dus ook niet in QATAR, nota bene de slangenkuil van het cultuurjihadisme, van de adders van de Moslim Broederschap! We hebben het hier letterlijk over een halsmisdaad. Islam Today zegt er dit over:
If it is confirmed that a man engaged in sexual intercourse with a woman by threatening to kill her or by using some kind of drug or anesthetic, then his crime will be more serious than that of consensual sex. The punishment thereto is death by execution. He will not be entitled to any pardon or reprieve whatsoever, regardless of whether he was single or married. (...) A woman will not be punished if there is any reason to believe that she was forced into the act. The least evidence in this regard will be sufficient to save the woman from punishment. (...) a woman accused of adultery was taken to Caliph Umar. The woman pleaded that she was asleep and woke up to find the man over her. Umar released the woman. (Bron)
Dat laatste is goed nieuws voor Laura, als ze tenminste waar kan maken dat ze niet bij kennis was tijdens de daad. Natuurlijk hebben we een eigen verantwoordelijkheid. Als je op reis gaat, moet je je verdiepen in de lokale wetten en normen. Maar er zijn verzachtende omstandigheden. Ook nog na de georganiseerde aanrandingen in Duitsland, Zweden en andere Europese landen (bron) houden overheden en media vol dat islam vrede betekent en dat islam niets te maken heeft met de moraal en het gedrag van moslims. Wie kritiek heeft, is een islamofoob!

Media, scholen en andere semi-staatsinstellingen doen braaf mee aan de misleiding van de eigen bevolking. De indoctrinatie gaat zelfs zover, dat drie tieners op de Herderschool in Kassel, Duitsland seksueel misdrijf door migranten maandenlang hebben verzwegen omdat ze de daders niet wilden "discrminineren". (Meer) Dan ben je dus heel ver verwijderd van de concepten recht en gelijkwaardigheid. Hele bevolkingen moeten onthersenspoeld en heropgevoed worden.

Dit alles valt de goedpraters en advocaten te verwijten. De islam wordt voorgesteld als een gemankeerd soort christendom. Onze grondwet gaat ervan uit dat iedere gelovige als christenen, zijn religie achter de voordeur beleid; en dat buitenshuis de seculiere wet van de staat, en de zeden en gewoonten van de westerse samenleving, de norm zijn. 

Helaas is dat in islam niet het geval. Islam bepaalt naast religieus narratief de persoonlijke gedragsregels, die van de familie en de gehele gemeenschap, inclusief de ongelovigen met wie ze interacteren. Het voert te ver daar hier op in te gaan. De film DE BOODSCHAP VAN MOHAMMED en ISIS: WHAT WOULD MOHAMMED DO? is een goed begin voor wie zich verder wil verdiepen in de wetten van Mohammed en zijn volgelingen.

Het is te hopen dat de goedpraters en wegkijkers tot inkeer komen en dat westerlingen massaal gaan leren dat islam meer is dan alleen een achterlijk geloof: het is ook de basis voor achterlijke, mensonterende wetten. Het zou fijn zijn als cultuurrelativisten tot inkeer komen en spijt betuigen aan Laura, maar helaas weten we wel beter!Gerelateerd