zaterdag 21 mei 2016

RUTTE: "MEER GEKKIES" VOOR WAARDEVOL NL

De komende 2-3 jaar worden cruciaal voor de #GreatAgain beweging. In de VS heeft het electoraat de vaste ankers verlaten. Donald Trump trekt kiezers aan uit alle geledingen. In Nederland moeten we afrekenen met de globalistische bestuurselite die de belangen van Nederlanders niet meer dient. 

UPDATE: De speech van Rutte op het VVD-voorjaarsvergadering is bijzonder teleurstellend. Net als Buma en Heerma van het CDA op 17 april (scroll neer) heeft de VVD begrepen dat postmoderne aanvallen op de Westerse cultuur zich richt tegen waarden. Maar Rutte komt nooit in de buurt van een analyse, laat staan een antwoord. Dat kan ook niet, want Rutte is een amorele nihilist, een ridder bij uitstek van de waardenvrije postmoderniteit. WTF gaat de insinuatie van "verkramping" over? Is Rutte zo out of touch met de realiteit dat hij het effect van EU-reguleringen op de economie niet begrijpt? Met "gekke mensen"  bedoelt hij waarschijnlijk individualisten die onafhankelijk denken. Dat vrijdenken ook in de partij geen cultuur meer is, blijkt uit het feit dat er nog geen cohort is opgestaan die een interne coup pleegt op de fossiele partijelite. Hopeloos!

VVD-leider Rutte heeft in zijn speech op het voorjaarscongres van de VVD gepleit voor een maatschappij met meer "gekke mensen" en minder "verkramping". Vrijheid van meningsuiting en persvrijheid zijn daarbij noodzakelijk en zullen nooit ter discussie staan, zei hij. Als andere voorbeelden van verkramping noemde hij de arbeidsmarkt en dat veel ondernemers bang zijn om mensen in dienst te nemen. Ook vindt hij dat ondanks de angst voor terreurdreiging mensen moeten blijven leven zoals zij gewend zijn. Hij vindt dat werkenden en ondernemers zich zelfstandig en onafhankelijk moeten opstellen. "We hebben gekke mensen nodig die gekke dingen doen", zei Rutte. "Die niet langs de gebaande paden gaan." (Bron)

15 mei 2016

PEILING HOND: PVV MOET REGEREN (56%)


Een opmerkelijke uitkomst vandaag bij Maurice de Hond. Het Nederlandse volk blijkt meer doordrongen van de essentie van de democratie, dan de Nederlandse partijen. (...) 56% van de kiezers vindt dat als de PVV de grootste partij wordt, dat de PVV in de regering moet worden opgenomen. Bij de PVV-kiezers zijn dat alle kiezers. Kiezers van PvdA en Groen Links zijn dan het meest tegen. Bij de kiezers van de VVD en SP is ongeveer de helft voor.
4 mei 2016


WILDERS GAAT BENOEMING TRUMP BIJWONEN


Met het overweldigende resultaat gisteren in de staat Indiana en de rivalen, Ted Cruz en John Kasich uit de race, is Donald Trump nu de de facto beoogd presidentskandidaat van de Republikeinse partij. De partijleiding accepteert hem tegen heug en meug. Want net als in Nederland wordt die middenpartij geleid door progressieve globalisten die nu de gehele partijlijn moeten gaan herzien naar Trumpistisch model. Anderzijds zijn er ideologische bloedgroepen in de Democratische partij die zich niet kunnen verenigen met Hillary Clinton als president. Het hele electoraat ligt overhoop. Ook in Nederland zien politici de bui hangen, In Den Haag kunnen ze nog niet helemaal thuisbrengen wat de kiezers mankeert, maar over Trump hebben ze al wel een oordeel. Geert Wilders heeft zich inmiddels gelieerd aan Trump.
PVV-leider Geert Wilders reist deze zomer naar de Republikeinse conventie (18-21 juli) in de Amerikaanse stad Cleveland om met eigen ogen te zien hoe 'zijn' presidentskandidaat Donald Trump op het schild gehesen wordt. (...) De PVV is de enige politieke partij die fan is van Trump. In de rest van Den Haag wordt met angst en beven naar de opkomst van de New Yorkse zakenman gekeken. Kamerleden zijn bang voor de veiligheid in de wereld en de verhoudingen tussen Europa en de VS. 
  • "Als hij verkozen wordt, komen de verhoudingen met Europa ernstig onder druk te staan", vreest ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind.
  • "Donald Trump is volstrekt onvoorspelbaar. En dat is een bijzonder nare eigenschap voor de misschien toekomstige commander-in-chief", vindt VVD-Kamerlid Han ten Broeke. 
  • "Ook PvdA-Kamerlid Michiel Servaes vindt het geen goed nieuws voor de wereld. "Nu gaan we allemaal hopen dat het Clinton wordt - dat deed ik toch al." 
  • CDA-Kamerlid Raymond Knops vreest dan wel 'een moddersmijtcampagne'. 
  • Sjoerd Sjoerdsma, Kamerlid voor D66, denkt dat het juist goed nieuws is voor Clinton. "Gematigde kiezers en bepaalde groepen zullen eerder voor Clinton gaan." 
  • SGP-Kamerlid Kees van der Staaij mengt zich liever niet in de Amerikaanse verkiezingen. "Als ik Amerikaan zou zijn en zou moeten kiezen tussen Donald Trump en Hillary Clinton, zou ik prompt naar Nederland emigreren."
"Geweldig nieuws! Ik heb hem vanaf het begin af aan gesteund. (...) Hij heeft lef, veel goede ideeën en spreekt brede groepen in de samenleving aan." De PVV-leider denkt dat Trump een goede kans maakt als hij het in november op moet nemen tegen de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton."Clinton mag dan wel op winst staan in de voorverkiezingen, maar ze is ongekend impopulair bij de gewone man en vrouw in de VS." Het wordt spannend, denkt Wilders. "Maar ik geef Trump een goede kans. De patriottistische lente in de VS, Europa en Nederland is niet meer te stoppen, trust me." 27 april 2016


PVV SLUIT ZICH AAN BIJ #GREATAGAIN 


Deze tweet van Geert had onmiddellijk een artikel van Breitbart tot gevolg!
Following in the footsteps of would-be presidential wall builder Trump, leader of the Dutch Party for Freedom and leading anti-Islamism campaigner Geert Wilders MP took to micro-blogging platform Twitter last night to declare: “Make the Netherlands Great Again!”.

19 april 2016


DRAFT GEERT VOOR PREMIER VAN NEDERLAND!


Nederland wordt omringd door landen die reeds zijn overgenomen door de islam: België, Frankrijk, VK, Scandinavië, Duitsland. Het wordt tijd om te consolideren wat er op rechts de afgelopen jaren is bereikt. Geert Wilders staat op 40 zetels in de peilingen. We moeten eisen dat hij MP wordt.

Positief als dat allemaal klinkt, het is ook de laatste mogelijkheid voor Nederland om het roer om te gooien. De PVV moet naar 60 zetels. Daarvoor moeten we nu al campagne voeren. Als de VVD en CDA geen interesse hebben, dan moeten we een coalitie met andere, kleine nieuwe partijen sluiten.

Coalitie

De EU-fascisten van de VVD CDA D66 PVDA GL zijn de vijanden van een soeverein Nederland. Ze hebben het recht op toekomstige kabinetsdeelname verspeeld. De VVD is geen liberaal-conservatieve partij meer. Rutte heeft de rechtervleugel in 10 jaar tijd volledig gesloopt. De VVD kan net zo goed fuseren met D66.

De VVD en het CDA gokken erop dat mainstream rechts ze wel  trouw zal blijven. Het tekent hoe out of touch ze zijn met de kiezers. We gaan dat paradigma doorbreken. We moeten een tijdelijke coalitie sluiten om ons vertrek uit de EU te forceren met de PVV + SP + kleinchristelijk + ouderenpartij + dierenpartij.

De VVD en CDA mogen niet meer meedoen zolang ze niet stoppen met hun EU-geloof. We cutten wel een deal met de SP-commies. De VVD en CDA plegen verraad. Je moet ze laten zien dat ze niet meer mogen meedoen zolang ze aan het EU-geloof vasthouden

Deal

Nieuwe politiek gaat over globalisme versus nationalisme. We moeten Trumpiaans te werk gaan. Maximaal gebruik maken van leverage die al hebben en fightback. Je kan geen deal maken als je niet bereid bent weg te lopen, waarbij je het ook daadwerkelijk doet als dat nodig is.

Als je de kaarten niet zo speelt, blijven ze misbruik maken van een machtspositie die ze niet meer hebben. De VVD mag geen veilige keuze meer zijn voor mensen die enigszins rechts zijn maar geen beslissing durven te nemen over belangrijke topics. Respect en angst die we hebben voor mainstreampolitiek is niet meer nodig. Ze hebben geen volksmandaat meer. Ze staan historisch laag in de peilingen


Millennials 

Universiteiten zijn overgenomen door links. Millennials bezorgen linksliberalen/eurofielen een meerderheid. Millennials zijn opgegroeid in een post-ideologische, globalistische wereld. Ze zijn een ideale prooi voor hardlinkse agitators en professoren. We moeten deze groepen online zien te bereiken. We moeten ze duidelijk maken dat ze gescrewd worden, want ze hebben niet de gereedschappen aan boord om dat zelf te ontdekken. Hoe dat komt er een verhaal voor een andere keer. De millennials van vandaag zijn de architecten van de Wereldregering van morgen. Ze hebben Obama ook aan de meerderheid geholpen. 

Historisch

Ondanks de problemen met millennials, moeten we beseffen hoe bijzonder de huidige situatie is. Vergelijk die eens met de peilingen van de LPF aan de vooravond van de moord op Fortuyn. Dit is een historisch moment. Fortuyn stond vlak voor de moord op 25 zetels, maar er waren ook geluiden dat hij naar 40 zetels kon doorstoten.

Als Wilders rond de 40 zetels uitkomt bij de TK-verkiezingen volgend jaar, is dat de grootste politieke aardverschuiving in de recente Nederlandse geschiedenis. We beseffen niet hoe groot dat is, omdat de media erover zwijgen en de policor al deels is doorbroken. Maar 't is #huuuuuge! 15 jaar na de moord op Fortuyn krijgen we MP Wilders. Een droom kan in vervulling gaan!17 april 2016

CDA: PATRIOTTISME ALS WESTERSE WAARDE 

Het rommelt in de Westerse wereld. Iedereen is het op detailniveau fundamenteel met elkaar oneens: een teken dat er een ideologische aardverschuiving gaande is. De breuklijn ligt tussen de cosmopolitische regentenklasse versus de mensen in het land en loopt synchroon met globalisme versus patriottisme. 


Trump in de VS en Wilders in ons eigen land zijn de avant garde van de opstand van de grassroots tegen de regerende klasse. Alle middenpartijen typeren en verdedigen de globalistische gedachte middels cultuurrelativisme, moreel subjectivisme en in toenemende mate, het onderwerpen van de bevolking aan hun afnemende autoriteit. Een regentenklasse die zich heeft losgezongen van de bron van zijn bestaansrecht, is verworden tot een elite. (...) het artikel Pleidooi voor gezonde vaderlandsliefde is geen slechte aftrap voor een herbezinning over Westerse waarden, waarmee we niet langer kunnen wachten om 1 minuut over 12. We zien halsrijkend uit naar het interne debat bij de VVD over dit onderwerp; de VVD is de hoeder van de oudste politieke filosofie, het liberalisme. Juist daar heeft de partij het de laatste jaren zo tragisch laten afweten. (Bron)Gerelateerd