zondag 3 april 2016

MOLENBEEK: AANRIJDERS IN HECHTENIS

De soldaten van het Kalifaat sloegen dinsdag 22 maart toe in Brussel onder de neuzen van de EU en de NATO in een serie aanslagen die verband houden met de veldslag in Parijs in november 2015. Incompetentie houdt gelijke tred met lege symboliek. De terroristen claimden 31 doden en 270 gewonden. Molenbeek is verloren. 

UPDATE: De twee moslims die zaterdag met een gehuurde witte Audi in Molenbeek een vrouw aanreden, blijken onder invloed te zijn geweest van drank en drugs. Redouane D., heeft zich zaterdagavond gemeld bij de Belgische politie. Ze reden dwars door een politieafzetting en reden vervolgens een vrouw aan. De bijrijder die een selfie maakte tijdens hun roekeloze rit, is Mohamed B., een bekende van de politie. Hij werd na de aanrijding gearresteerd. In de Brussel geldt een manifestatieverbod, maar daar hebben ze in de moslim-enclave geen boodschap aan.
27 maart 2016


PROTEST IN BRUSSEL DOOR "EXTREEM RECHTS"


De boven ons gestelden hebben natuurlijk liever dat we zonder protest als makke schapen ter slacht gaan. De regerende elites zijn zo onmachtig iets te doen tegen islamterrorisme, dat ze het nu presenteren als een natuurramp. De aan repen gebombardeerde burgers zijn helaas bijkomende schade. We moeten er maar mee moeten leren leven!. Ze gooien de grenzen open, laten honderdduizenden vijandige migranten toe, en wie de gemene deler benoemt of protesteert tegen het onvermijdelijke wordt weggezet en beledigd als een rechtse haatprater. Rellen op het Beursplein in Brussel van voetbalhooligans en ander "extreem rechts tuig".
26 maart 2016

'MARS TEGEN DE ANGST' AFGELAST WEGENS ANGST


 Dit krijg je niet bedacht! De ironie dat een manifestatie tegen angst moet worden afgelast wegens angst, is de BBC zeker en vast ontgaan. Het toont de waanzin aan van de politiek correcte wereld. Angst is natuurlijk een volstrekt natuurlijke reactie op levensgevaar. Maar de gedemoraliseerden weigeren te accepteren dat moslims vaste plannen hebben om ongelovigen te vermoorden, ook al zijn deze week 31 mensen afgeslacht en 270 gewond geraakt. We leven nu officiaal in een gekkenhuis waarin regenten en een flink deel van de bevolking ontkennen wat er voor hun ogen gebeurt. Want acceptatie betekent dat ze iets moeten gaan doen, wat ze niet willen: Ban Islam Now!

Volgens de autoriteiten heeft de moord op de beveiliger van de atoomcentrale en de vermissing van zijn ID-pas niets met terreur te maken. Islam trouwens ook niet.24 maart 2016


KAMERDEBAT OVER BRUSSEL TERRORIST UITGESTELD
Fusion in gesprek met ex-ISIS terrorist Michael Delefortrie. 

Onder aanvoering van Geert Wilders (PVV) heeft de Tweede Kamer besloten het debat uit te stellen tot volgende week. De toegezegde brief van Van der Steur was om 17.30 – het tijdstip dat het debat zou beginnen – nog niet binnen. De Kamer vindt daarom dat er te weinig tijd is om een volwaardig debat te voeren. Alexander Pechtold (D66) wil wel dat het kabinet de brief alsnog stuurt.NEDERLAND LIET BELGISCHE SYRIETERRORIST ONGEMOEID

De Belgische minister van BiZa Jan Jambon en minister van Justitie Koen Geens hebben vandaag hun ontslag aangeboden naar aanleiding van fouten in het onderzoek naar het netwerk dat dinsdag de aanslagen pleegde in Brussel. Dat werd geweigerd. Er zijn twee soorten fouten gemaakt: bij justitie en bij buitenlandse zaken. Ibrahim Bakraoui en zijn broer hadden een strafblad, maar geen bekende relaties met terrorisme. De Belgische autoriteiten negeerden waarschuweingen van Turkije dat hij ervan verdacht werd naar Syrie te willen reizen. Ibrahim Bakraoui werd veroordeeld tot 9 jaar in 2010, maar werd in vrijheid gesteld in 2014, tegen het advies van deskundigen. Hij dook in 2015 op bij de Syrische grens. Daarop werd op eigen verzoek uitgezet naar Nederland, waar hij als vrij man zijn terreurdaden kon beramen. Dit ondanks beloften van de regering dat teruggkeerde Syriegangers gemonitord zouden worden -- hetgeen praktisch ook niet mogelijk is. (Meer) Hieronder de nota waarmee Nederland werd geinformeerd dat Ibrahim El Bakraoui naar Schiphol kwam pic.twitter.com/AXRB9RZvCI Hieronder een beter leesbare versie.
23 maart 2016

RAPPORT TURKIJE OVER UITGEZETTE BRUSSEL TERRORIST


Turkse autoriteiten hebben details gegeven over de arrestatie en uitzetting van Ibrahim Bakraoui uit Turkije naar Nederland vorig jaar zomer, waaronder over de waarschuwingen aan Belgie dat hij ervan verdacht werd een vreemde strijder te zijn, schrijft de reporter van The Guardian voor het Midden Oosten, Kareem Shaheen. Bakraoui arriveerde in juni 2015 in Antalya, een populair toeristenoord. Hij werd een week later aangehouden in de plaats Gaziantep door Turkse veiligheidsdiensten, door wie hij ervan verdacht werd naar Syrie te willen reizen. Belgie werd geinformeerd over zijn aanhouding op 14 juli en de Belgische autoriteiten antwoordden op 20 juli dat ze hem eerder hadden aangehouden, maar geen relaties met terrorisme hadden kunnen ontdekken en hem hadden vrijgelaten. Turkije schreef terug met de waarschuwing dat hij ervan verdacht werd een vreemde strijder te zijn met relaties in Syrie. Bakraoui werd gedeporteerd naar Nederland op zijn eigen verzoek. Belgie vroeg niet om uitwijzing en Bakraoui was vrij te reizen binnen de EU-zone. In dit soort situaties informeert de Turkse regering het land van nationaliteit (Belgie) en het land van bestemming (Nederland) van de status. Turkije heeft momenteel 38.000 personen uit 128 landen aangemerkt als ongewenst en heeft 3.200 personen uitgewezen.TERRORIST ZAVENTEM UITGEZETTE SYRIEGANGER

Turkije heeft Ibrahim El Bakraoui, een van de zelfmoordjihadisten van Zaventem in juni vorig jaar opgepakt bij de Turks-Syrische grens. Hij werd daarop uitgewezen naar Nederland. Zijn verhaal spreekt boekdelen wat er terecht is gekomen van het beloofde "monitoren" van terugkerende Syriegangers. Geert Wilders zal zich terecht op het standpunt stellen, dat er Russisch roulette wordt gespeeld met onze veiligheid.
Turkije heeft een van de verdachten van de aanslagen in Brussel, Ibrahim El Bakraoui, juli vorig jaar uitgezet naar Nederland. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag gezegd. De Turkse autoriteiten zeggen zowel Nederland als België te hebben gewaarschuwd dat de man een terrorist was. Nederland heeft hem later vrijgelaten, omdat de Belgische autoriteiten de Turkse bewering niet konden hardmaken. Minister Geens nuanceert deze versie van de feiten, maar houdt zich toch op de vlakte. "Ik heb dit nieuws pas vernomen", zei hij om 19 uur in "Het Journaal". "In ons land had El Bakraoui nooit terroristische feiten gepleegd. Daarnaast ging het niet om een uitlevering, maar wel om een terugwijzing van aan de Turkse grens met Syrië. Bovendien is hij volgens onze informatie niet naar ons land gebracht, maar wel naar Nederland." De man werd volgens Erdogan in juni opgepakt in Gaziantep in het zuiden van Turkije en een maand later uitgezet. Het is onduidelijk wat er na de uitzetting precies is gebeurd. De 29-jarige terrorist blies zich dinsdag op het Brusselse vliegveld Zaventem op. (Bron) (Meer)
23 maart 2016


CONTRATERREUR FAALT: 6 STAPPENPLAN NODIG


Er is flinke kritiek op het Belgische anti-terrorisme. Ten eerste, als je een opengrenzenbeleid voert dat ook nog gepaard gaat met een vluchtelingencrisis uit gebieden die vijandig staan tegenover onze waarden, zorg dan tenminste dat de veiligheid op orde is. Een van de gevolgen van het federalisme is, dat wat er in een land gebeurt, niet geisoleerd blijft. Met open grenzen kun je gevaar niet meer isoleren of compartimenteren. Niet alleen maken onze politiek leiders de rechten van de bevolking ondergeschikt aan de rechten van nieuwkomers, ze zijn ook nog eens incapabel om de veiligheid te bewaren. Experts in de VS merken op dat electronische surveillance grotendeels waardeloos is geworden. Telefoons zijn encrypted en terroristen maken gebruik van wegwerptelefoons. Het beleid zou moeten bestaan uit zes maatregelen.
1. Klassiek inlichtingenwerk: undercover en infiltratie. 
2. De autoriteiten moeten stoppen met opscheppen over hun overwinningen. De Belgen hebben te veel informatie bekend gemaakt. Het valt niet uit te sluiten dat de aanslagen van gisteren zijn getriggerd door uitlatingen van de autoriteiten. 
3. De foto die we gisteren hebben gezien is een 'stil' van een bewakingscamera. Waarschijnlijk een onbemande. Bewakingspersoneel moet live de beelden van camera's monitoren op verdacht gedrag. Menselijke oplettendheid had wellicht de twee mannen opgemerkt die op gelijke manier een trolley voortbewegen, een gehandschoeide hand aan het ontstekingsmechanisme. 
4. Maak gebruik van bomhonden.
5. Moratorium op immigratie van moslims.
6. Vernietigen van ISIS. 
22 maart 2016


KALIFAAT CLAIMT 230 SLACHTOFFERS IN BRUSSEL


Dit zijn de verdachten van de aanslagen op Zaventem. De man met de hoed en de witte jas wordt actief opgespoord voor zijn betrokkenheid bij de aanslagen op de luchthaven in Zaventem. Hij is waarschijnlijk een begeleider van de twee zelfmoordterroristen. In hun linkerhand (in de handschoen) hebben de twee een ontsteker voor het ontploffingsmechanisme. (Bron) Meer updates op Pomonews.com.
Gerelateerd