zaterdag 27 februari 2016

PEGIDA VOORMAN GEARRESTEERD IN 020

Vandaag probeerde Pegida voor de tweede keer een protest te houden in Amsterdam en weer liep de demo uit op een confrontatie met de regenten. De voorman werd tijdens zijn een speech door de politie van het podium gehaald, gearresteerd en afgevoerd. Net als vorige week in Ede werd ook de vrije pers in zijn werk gehinderd.
In Amsterdam is zaterdag een nieuwe demonstratie van Pegida van start gegaan tegen de islamisering van het Westen en het open-grenzenbeleid van de EU. Pegida wilde voor de ambtswoning van burgemeester Van der Laan demonstreren. De gemeente had dat verboden en een plek bij de Stopera aangewezen voor de rally. De organisatie van het protest nam daar geen genoegen mee.
De gemeentelijke regenten hadden van te voren alle nazisymbolen verboden, omdat het hakenkruis een vorm van verboden nazi-propaganda zou zijn. Wagensveld wilde door het tonen van het hakenkruis aantonen dat Pegida juist tegen het nationaal-socialisme is. Het logo van Pegida is een swastika en andere totalitaire symbolen, zoals het symbool van AFA, de communistische vlag en de ISIS-vlag in een vuilnisbak.


In eerste instantie was het hakenkruis afgeplakt, maar later verwijderde Wagensveld de pleisters.
"Ik doe waar ik zin in heb. En geen enkel burgemeestertje verbiedt mij dat"...
riep Wagensveld.  Hij werd direct afgevoerd. Dieper dan een enkele laag abstractie kunnen de regenten niet aan.

Er was ook geweld tegen de pers. (Meer) Een vertegenwoordiger van de Democraten66 maakte onmiddellijk een moraaldraai. Zo kennen we ze weer!

De laatste dagen wordt ook Wilders steeds forser bedreigd. Hij deed aangifte van de bedreiging door alweer, een D66'er. 

Hierboven een ogenschijnlijk vreedzame rap die Convex Kafka inspireert tot standrechtelijke executies van Wilders en Trump. De tekst is uiterst haatzaaiend, maar is gewoon legale verkoopwaar.Gerelateerd