zondag 21 februari 2016

BURGEMEESTER EDE WIL VERPLICHTE AZC'S

Op zaterdag 20 feb. werd een demonstratie tegen de vestiging van een azc in Ede onderbroken door de arrestatie van Edwin, een voorman van @PegidaNederland. Een verslaggever van Powned werd gehinderd in zijn taak. De burgeneester van Ede, Cees van der Knaap had een noodverordening uitgeroepen. Feb 20, 2016 U draagt een varkensmuts tijdens een demonstratie. Mag dat? Enfin, kijk zelf maar...

UPDATE: Voor de arrestatie van Edwin afgelopen zaterdag tijdens de anti-azc demo in Ede en het hinderen van de Powned journo tekende de burgemeester van Ede, de CDA'er Cees van der Knaap @CvanderKnaap (wiki). Hij blijkt een groot voorstander van de migrantenopvang. (Toespraak) Voor de rechten van migranten uit het Midden-Oosten mogen wat hem betreft best wat rechten van het belastingbetalende volk wijken. Hij wil uitbreiding van de steun van de regering in Den Haag. En hij wil gemeenten verplicht stellen om migranten op te vangen, het zogenaamde quotum. Zoiets als plan Merkel voor de EU, maar dan voor Nederland. Wie bereid is de gemeentedemocratie opzij te schuiven, kan natuurlijk de inspraak van boze burgers helemaal niet gebruiken. Van der Knaap is een echte Gutmensch en democraat! Inmiddels heeft de aanhouding van Edwin om zijn roze biggenmuts tot in de verste uithoekingen van de twitterverse tot hilariteit geleid. De christelijke activist en ex PLO-terrorist Walid Shoebat heeft zelfs een posting van de video met een Engelse ondertiteling op zijn blog geplaatst. (Bron) We hebben @CvanderKnaap om een reactie gevraagd. We wachten die met spanning af. 

Overigens tekent in Ede zich een zelfde scenario af als tijdens de protestrally van Pegida in Amsterdam op 6 febr. (Bron) Pegida vraagt vergunning aan, waarna de fascisten een tegendemo aankondigen. Dat feit alleen geeft de burgemeester voldoende aanleiding om  met een beroep op de openbare orde, beperkende maatregelen af te kondigen. Deze bevoegdheid van de burgemeester is een vrijbrief om democratische rechten op te schorten. (Noodverordening) Geen haan die ernaar kraait. Op papier heeft de burgemeester aan het demonstratierecht voldaan, terwijl die de facto onmogelijk wordt gemaakt in synergie met de tegendemonstranten van wie bekend is dat ze geweld niet schuwen. Handig bekeken. De rechten van de boze burger worden intussen bij het grof vuil gezet.
20 feb. 2016

POLITIE VERSUS PERS- EN VARKENSMUTSVRIJHEID

Censuur tegen de pers en de meningsvrijheid van burgers wordt preventief ingezet door de politie. Geen moslim in velde of wege die klaagt, maar de politie heeft het over een beledigende varkensmuts in de "context" met anti azc demo. De overheid is een los kanon. Dit is criminalisering van onschuldige, boze burgers die rechten hebben in dit land. Schokkende beelden: politiegeweld tegen journalist op openbare weg! Ook schokkend: man wordt gearresteerd wegens dragen roze varkensmuts. Dat we dit nog mogen meemaken!


Engelstalige editie


Gerelateerd