donderdag 14 april 2016

EINDRAPPORT TAHARRUSH KEULEN: DADERS ASIELZOEKERS EN ILLEGALEN

De eerste meldingen van islamitisch seksueel geweld kwamen binnen uit Duitsland. Er volgden berichten uit andere landen in Europa. Taharrush kennen we van de Arab Spring op het Tahrirplein. De 'incidenten' bleken uiteindelijk een georganiseerde orgie van geweld tegen vrouwen om  de sluier af te dwingen. 

UPDATE: Het eindrapport van de massale aanvallen in Keulen is duidelijk – bijna alle misdadigers zijn asielzoekers en illegalen (...) Afgelopen donderdag werd aan het parlement van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen het officiële onderzoekrapport gerepresenteerd van de gebeurtenissen op nieuwjaarsnacht in Keulen. Het rapport is mede gebaseerd op 1178 uur aan filmmateriaal van bewakingscamera’s. Het rapport bevestigt dat de getroffen vrouwen in Keulen op nieuwjaarsnacht grootschalig werden misbruikt. Er zijn 1.218 slachtoffers van aanslagen, van wie er 529 werden blootgesteld aan seksuele misdrijven. Het onderzoekrapport stelt ook vast dat bijna alle verdachten, 149 van de 153 personen, immigranten zijn. Van deze komen twee derde uit Marokko en Algerije. 68 zijn asielzoekers, 18 bevinden zich illegaal in het land en 47 hebben een onbekende status, dat wil zeggen dat men niet weet of ze legaal of illegaal in het land zijn. Vier zijn niet-begeleide minderjarigen, en tien zijn een verblijfsvergunning toegekend. (...) 

28 jan. 2016


CARNAVAL: KEULEN CAPITULEERT MET VEILIGE ZONE


Het carnaval in Keulen, dat volgende week van start gaat, mag niet uitlopen op een massa-aanranding zoals met de jaarwisseling. Daarom nemen de autoriteiten een reeks voorzorgsmaatregelen, van folders voor asielzoekers tot een oproep om geen speelgoedwapens mee te nemen. De organisatoren van het carnaval in Keulen delen deze week flyers uit aan asielzoekers, waarin hen wordt verteld wat wel en niet normaal is tijdens het carnaval. 'Iedereen mag meedoen aan de eeuwenoude traditie, maar we behandelen elkaar wel met respect,' valt te lezen. Asielzoekers wordt verteld dat het niet normaal is om tijdens carnaval in het openbaar te urineren, en dat ze vrouwen niet zonder toestemming een kus mogen geven. Ook staat er dat hoewel veel bezoekers bier zullen drinken, 'dit zeker niet verplicht is. Ook zonder alcohol kan je plezier hebben.' Naast de flyers – die ook in Bonn worden verspreid – gaan lokale autoriteiten in Keulen veilige zones maken, waar vrouwen zich kunnen verzamelen. Het zijn gebieden waar het extra goed verlicht is, en waar maatschappelijk werkers aanwezig zullen zijn. (...)
24 jan. 2015


EINDCIJFERS MASSA-AANRANDINGEN KEULEN


De eindcijfers voor de massa-aanrandingen in Keulen zijn binnen
 • 821 klachten, varierend van aanranding tot groepsverkrachting.
 • Totaal aantal klachten voor de staat Noord Rijn-Westfalen: meer dan 1.000.
 • 359 klachten zijn seks gerelateerd.
 • 659 vrouwen zijn aangemerkt als slachtoffer van een misdrijf. 
 • 126 klachten voor groepsverkrachting.
 • 47 klachten voor aanranding door een groep..
 • De Duitse politie heeft pas 30 verdachten kunnen identificeren, allen van Noord Afrikaanse of Arabische origine.
 • 15 van hen zijn asielzoekers. 
 • 2 Algerijnen zijn in hechtenis voor seksuele aanklachten.
 • De autoriteiten hebben een beloning van €10.000 uitgeloofd voor tips die leiden tot arrestatie of identificatie.
 • De Duitse bondskanselier ligt toenemend onder vuur over de crisis. 
 • Angela Merkel heeft moeten toegeven dat de situatie nu "uit de hand is gelopen". 
 • Duitsland stuurt nu 300 migranten per dag terug naar Oostenrijk. 
 • In 2015 heeft Duitsland 1 miljoen migranten opgenomen.
 • De gouverneur van de staat Noord Rijn-Westfalen, Hannelore Kraft heeft haar excuus gemaakt voor de aanrandingen. 
 • Inwoners van Keulen bewapenen zichzelf met pepperspray en luchtdrukwapens. In Nederland moeten we het doen met de moppetspray van Geert. 
(Source)

Meer cijfers:


17 jan. 2016


TRANNIES ONTSNAPPEN AAN STENIGING


Het zou naief zijn te denken dat islamitisch seksueel geweld beperkt blijft tot vrouwen en aanranding. We hebben tenslotte ook de LBGT-gemeenschap en steniging! Als het hek van de dam is, is het in principe mogelijk helemaal salafi te gaan. Why not? Tenslotte zijn alle culturen evenwaardig! Voor wie het allemaal nog eens na wil lezen is er het PVV-rapport over geweld tegen vrouwen uit 2013.16 jan. 2016


'VROUWEN HEBBEN RECHT OP ZELFVERDEDIGING'


Wederom zien we de klassieke truc om een plan af te schieten want ''het lost niet alles op''. Ik ben benieuwd hoe geen...
Posted by Yernaz Ramautarsing on Saturday, January 16, 2016


Uitzending gemist? Hier luisteren.

1 jan. 2016


SMURFENSPRAY TEGEN ISLAMAANRANDING


De afgelopen dagen hebben Nederlanders massaal X-marker, ook wel bekend als smurfenspray, ingeslagen. De smurfenspray is een alternatief voor pepperspray, wat in ons land verboden is. "Met name vanaf afgelopen vrijdag is het gewoon gigantisch toegenomen - het aantal bestellingen dat wij ontvangen", zegt René van Gemert, directeur van Personal Safety Products en bedenker van de X-marker. "Ook het aantal bestellingen van de dealers waarmee wij werken in het land is enorm toegenomen." Wie X-marker op z'n gezicht krijgt gespoten, moet dat bekopen met een blauwe schuimlaag. "Er zitten geen giftige stoffen in, het is niet traanopwekkend. Het is eigenlijk een vriendelijk goedje om iemand van je af te houden en te markeren", aldus Van Gemert. De spray is toegestaan in Nederland, omdat het geen wapen is, schrijft BNR Nieuwsradio. Na de massa-aanrandingen tijdens de jaarwisseling in Keulen nam in Duitsland de vraag naar pepperspray gigantisch toe. PVV-roeptoeter Geert Wilders pleitte deze week nog voor het opheffen van het verbod op het verdedigingsmiddel. (Bron)

12 jan. 2016


'TAHARRUSH' VERKRACHTINGSSPEL IS CULTUUR
Het door de islam geinspireerde, vrouwenhatende 'verkrachtingsspel' taharrush oefent zware, sociale druk uit op vrouwen om zich aan te passen aan de eisen van de moslimgemeenschap.

De Duitse, federale politie die het 'verkrachtingspel' onderzoekt heeft ontdekt dat er coordinatie moet hebben plaatsgevonden, omdat de aanrandingen op meerdere plaatsen tegelijkertijd zijn gebeurd. Met de ontdekking dat het gaat om een concept, hebben de genieen ter linker zijde geconcludeerd dat het hier moet gaan om een cultureel fenomeen. En sinds alle culturen gelijk zijn, is het mysterie wat hen betreft opgelost. (Source)


11 jan. 2016


DUITSE POLITIE: MASSA-AANRANDING IS 'TAHARRUSH'

Naar verluidt heeft Duitsland de Polen de oren gewassen over haar democratische waarden. Laten we nu vaststellen dat een land dat de fundamentele mensenrechten niet kan en wil handhaven, zijn morele geloofwaardigheid verspeeld heeft. De omvang van wat er met oudjaar is gebeurd, is nog steeds niet tot de goegemeente doorgedrongen. Even een reminder hoe het ook weer zat met die rechten. Natuurlijke rechten die zijn afgeleid van leven, vrijheid en eigendomsrecht zijn inherent en onvervreemdbaar. Daarom heten het mensenrechten. Het is de eerste en enige taak van een regering die rechten te beschermen. Als een regering dat niet kan of wil, heeft ze haar bestaansrecht verloren. Zo ernstig is deze zaak. Inmiddels is bekend geworden dat het beest een naam heeft: H/t @MountainLion5 
De Duitse federale recherchedienst (Bundeskriminalamt) verklaart dat het Arabische aanrandingsfenomeen ‘taharrush’ nu ook Duitsland heeft bereikt. – De aanvallen bestaan uit seksuele molestering tot verkrachting, zegt Holger Münch, politiechef van BKA. Het “verkrachtingsspel” begint met een grote groep Arabische mannen die een slachtoffer omsingelen, meestal een westerse vrouw of een vrouw die zich westers kleedt, om haar daarna te onderwerpen aan seksueel misbruik. Als er genoeg mannen zijn wordt de vrouw door de groep meegesleept terwijl de mannen om de beurt haar kleren afrukken, betasten en vingers in verschillende lichaamsopeningen duwen. (...) (Bron)
8 jan. 2016


RUTTE BEKIJKT MASSA-AANRANDING DOOR MULTICULTURELE BRIL 


Deze aanrandingen zijn een schending van de seculiere wetgeving, van de moraliteit en van de mensenrechten. Maar volgens Teletekst noemde Rutte het 'normoverschrijdingen'. De bedoeling wordt na enige analyse duidelijk. Een norm is groepssubjectief. Wat voor de ene cultuur normaal is, is dat niet voor de andere. Deze redenatie past precies in het multiculturele dogma van de regering. Inderdaad is in de primitieve, islamitische stamcultuur het beheersen van de vrouwelijke seksualiteit de norm. Los sociaal gedrag wordt bestraft met seksuele sancties. Om over verkrachting maar niet te praten, in een cultuur waar het gedrag van het vrouwvolk de eer van de man bepaalt. Maar deze primitieve, islamitische stammen bepalen niet voor de hele mensheid wat onvervreeemdbare rechten zijn. Mensenrechten worden universeel genoemd om een goede reden: ze gelden voor ieder mens, onafhankelijk hoe dit soort achterlijken erover denken. Seculiere wetgeving is weliswaar niet universeel, maar geldt wel voor het territoriale gebied. In vrijwel de gehele wereld is aanranding en verkrachting een misdaad Een minister-president die dit niet onderkent, moet een andere baan gaan zoeken, want hij is geen knip voor de neus waard. (Bron)

MASSA-AANRANDINGEN OVER HEEL EUROPA


Intussen blijken de massa-aanrandingen over het hele Europese continent te hebben plaatsgevonden. Veelal worden asielzoekers genoemd onder de arrestanten (zo die er al zijn), maar ook cultuur-jihadistische oudkomers worden niet uitgesloten. Gezien de groepscomponent kan het niet anders, of er heeft coordinatie plaatsgevonden. Een regelmatig gehoord argument is, dat ook moslimvrouwen niet uitgesloten zijn van de aanrandingen. Om een aantal redenen is dat argument verdacht: het is hoogst onwaarschijnlijk dat zichzelf respecterende moslima's onbegeleid aanwezig waren bij de festiviteiten. Als ze dat waren, waren ze niet gesluierd, en dat is precies het punt van de aanrandingen: westerse vrouwen worden gedwongen de vrije, Westerse leefstijl aan te passen aan de eisen van de islam.
7 jan. 2016


HET ZONDEBOKKEN IN DUITSLAND IS BEGONNEN


Een Duitse misdaadjournalist wijst "een groep" criminele asielzoekers aan als daders. Een Vlaamse nieuwsoutlet heeft het over "dansbendes". Dat is om een aantal redenen problematisch. Met Al Qaida en ISIS hebben we de truc van de zondebok al eens gezien: je wijst een persoon of groep aan als dader en alle shit wordt aan hen toegeschreven, terwijl de rest vrijuit gaat. Het frame (themageving) zou zomaar het einde kunnen betekenen van verder onderzoek. Case closed. Reputatie van islam en migranten intact. Over tot de orde van de dag. Een andere manier om het frame te veranderen, is je te concentreren op 'testosteron' zoals Wilders heeft gedaan, alsof het probleem wordt toegespitst op mannelijke viriliteit. De aandacht is nu afgeleid van de werkelijke oorzaak (cultuur-sociologisch verschijnsel dat religieus wordt gelegitimeerd).

De discussie over de coverup in Duitsland komt flink op stoom. Het is hoogst merkwaardig dat er nergens in de getroffen steden -- Keulen, Stuttgart, Bielefeld en Hamburg -- CCTV of footage van de vele beveiligingscamera's is opgedoken. Dat is  vrijwel een onmogelijkheid. Ook hier bestaat het gevaar dat de aandacht wordt weggeleid van de werkelijke oorzaak en de direct daders.

Inmiddels is door een aantal Duitse burgers het intiatief genomen voor een burgerwacht. Zaterdag gaat de eerste groep al op patrouille in Dusseldorf. De politie is niet blij, jammer dan. Als de overheid burgers weigert te beschermen omdat ze politieke prioriteiten heeft, heeft de burger het recht zichzelf te beschermen en het verleende geweldsmonopolie in te trekken.

Rutte is al bezig zich van een ander mechanisme te bedienen: hij weigert een oorzaak of een schuldige aan te wijzen, want dat provoceert moslims maar. Hierdoor ontstaat een vicieuze cirkel, omdat fascisten geen weerstand zien als aanmoediging. Daar komt nog bij dat Rutte geen ongelijk heeft. Enkele dagen geleden lazen we in een ingezonden brief op GeenStijl van een ex moslim, het volgende:
En (...) vergeet nooit, dat je Nederlandse medemens jou nooit zal accepteren zoals jij bent. (...) de Nederlandse samenleving en overheid proberen moslims te assimileren met een velvet glove. (Bron
Ongelovigen haten ons en als ze tegen ons optreden, bewijzen ze dat. Het is natuurlijk waanzin om deze paranoia te laten bepalen, dat we geen schuldige of oorzaak mogen aanwijzen. Zonder dat staan we machteloos tegen terreur! Capituleren is geen overlevingsstragtegie! Maar het is wel wat overheden over de hele wereld doen. De oorzaak van deze onzin is postmodern subjectivisme. Niet de objectieve realiteit is leidend bij het bepalen van de strategie, maar de perceptie van de vijand. Zo wordt er ook oorlog gevoerd tegen ISIS. Het is een recept voor een nederlaag.

6 jan. 2016


NIEUWE GEDRAGSCODE VOOR DUITSE VROUWEN


De burgemeester van Keulen heeft voorgesteld dat vrouwen een gedragscode gaan gebruiken, zodat toestanden zoals tijdens de nieuwjaarsviering in de toekomst kunnen worden vermeden. Zo'n 1.000 verdachten van aanranding, verkrachting en diefstal worden nog gezocht, naar verluidt allen leden van de religie van de vrede en sociale cohesie. (...) Breitbart blikt vandaag vooruit, hoe zo'n gedragscode eruit zou kunnen zien. We vertalen hier vast een paar hoofdpunten. 1. Kleed je altijd bescheiden. 2. Verkrachting is niet altijd verkrachting. 3. Neem de traditie van de gastvrijheid in acht. 4. Wij zijn Duitsers. Alles is onze schuld. 5. Leer Arabisch, bekeer je tot de islam, verwerp bier en bratwurst. 6. Geef toe dat ze gelijk hebben over de joden. 7. Hou altijd in gedachte dat islam een religie is met een sterke traditie voor waarheid, schoonheid en rede. Lees het hele stuk!
Vlaamse bewerking van de laatste getuigeverklaring (bron)
'GEINTEGREERDE MOSLIM' SCHEPT OP OVER GANGRAPE
Dec 28, 2015 Deze groepsverkrachter van een maagd loopt vrij rond in Duitsland. Geen recente import, maar een geintegreerde moslim. (Lees meer hierover)SCHOKKENDE REACTIES OP MASSA-AANRANDING DUITSLAND

De reacties op de berichten over massa-aanrandingn in Keulen, Stuttgart, Bielefeld en Hamburg blijven binnenkomen.
 • Vooral ter linker zijde zijn de commentaren bijkans schokkend. Ze varieren van regelrechte ontkenning, tot het verdraaien van de feiten zodat de slachtoffers, de boodschappers of de critici schuld dragen dan wel de verzinners zijn. Iemand die in staat is dergelijke feiten weg te poetsen, heeft een groot psychologisch probleem. Het herinnert aan de openbaringen van de dissidente agent van de KGB, Joeri Besmenov wanneer hij gehersenspoelde collaborateurs van de Sovjets beschrijft. (Bron) Kijken! Het is de moeite waard. 
 • Inmiddels deelt de Iraakse chaldeeuwse katholieke aartsbisschop van Erbil de zorg dat er jihadisten meereizen in de stroom asielzoekers naar Europa. Ook de Koerdische regering onderkent dat.
 • En doet een Duits politicus van Turkse oorsprong een uitspraak die beter begrip van de situatie in Duitsland vereist. Hij denkt dat het multicultibeleid van de deelstaat bijdraagt aan het probleem. Het kost moeite zijn redenatie te volgen. Hebben ze in Hessen andere moslims dan in Nordrhein Westfalen (Keulen) of Baden-Württemberg (Stuttgart)? Het zou kunnen dat zich in Hessen meer ontwikkelde moslims bevinden of dat de deelstaat hogere eisen stelt.
 • Lodewijk Asscher reageert zoals hij wel vaker doet: geschokt, wanneer hij wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn partij-ideologie. Waarna hij weer snel ten prooi zal vallen aan de partijdiscipline.
 • Het is duidelijk dat de politie in eerste instantie de zaak onder de pet wilde houden. Maar gezien de georganiseerde massaliteit heeft ze gemeend het openbaar te moeten maken. Dit bevestigt ons vermoeden dat er veel meer in de doofpot verdwijnt dan we weten. Zweden is inmiddels berucht. (Bron) De autoriteiten weten wel beter natuurlijk. Desondankts menen ze het opengrenzenbeleid te moeten voortzetten, want het wegwerken van de realiteit om Wilders vooral niet in de kaart te spelen, heeft prioreiteit over het beschermen van de bevolking. 5 jan. 2016


BURGEMEESTER KEULEN DOET MORAALDRAAI


Triest, maar dit is de nieuwe, postmoderne wereld waarin daders moraalloze primitieve holenmensen zijn zonder vrije wil, en regenten de slachtoffers de schuld geven. Ja, je leest het goed: "Jonge meisjes moeten zich beter voorbereiden en gedragsregels leren". Ik kan wel een paar voorbereidingen bedenken! Ga op een schietschool de regels van de zelfverdediging leren. Als de overheid geen gebruik wenst te maken van het geweldsmonopolie dat we ze gegeven hebben, moeten we onszelf maar gaan beschermen. Er zit niet anders op. Lees het allemaal auf Deutsch (Quelle).

Geert Wilders heeft in TPO een commentaar gepost. Hoe leuk 'testosteronbommen' retorisch ook mag zijn, er kleven een aantal bezwaren aan. Alsof het aanranden van vrouwen iets met viriliteit te maken zou hebben. Dit zijn geen daden die terug te voeren zijn op seksualiteit of vruchtbaarheid. Zoals we hieronder gisteren al hebben uitgelegd, is dit aan sociologisch verschijnsel, dat door de islam gelegitimeerd wordt. Het willen beheersen van de seksualiteit van vrouwen hoort bij primitieve, tribale, feodale samenlevingen. Het gaat over macht en control. 
De gebeurtenissen in Keulen zijn de voortekenen van de narigheid die ons nog te wachten staat als het kabinet en de meerderheid van de Tweede Kamerleden de waarheid niet onder ogen willen zien. Keulen is vlakbij. Onze vrouwen en dochters moeten worden beschermd. Het kabinet moet wakker worden. Mark Rutte moet zijn plicht doen. Onze grenzen moeten dicht. Nederland moet de-islamiseren. (BronOPEN BRIEF DUITSE SCHRIJFSTER OVER KEULEN


De Duitse schrijfster Katja Schneidt plaatste naar aanleiding van de bijzonder onfeestelijke gebeurtenissen een open brief aan haar regering op Facebook. Het bericht wordt massaal opgepikt en gedeeld. P-Magazine vertaalde haar kwade brief: 
‘Geachte Duitse Bondsregering, Ik moet iets toegeven, jullie hebben schitterend werk verricht! Jullie pogingen om elke terechte kritiek over de houding van vluchtelingen onmiddellijk met het naziverwijt de kop in te drukken, heeft zijn vruchten afgeworpen. (...) 

BURGEMEESTER KEULEN CAPITULEERT VOOR TERREUR


De reacties op deze in Europa ongekende vorm van georganiseerde massa-aanranding zijn zowel interessant als (helaas) voorspelbaar. Apologeten en politiek correcten zijn zeker niet van plan om de schokkende realiteit onder ogen te zien, om vanuit dat feit te zien wat we ermee moeten doen. De weg naar herstel begint bij de acceptie van het probleem. Dat weet zelfs de AA. Van deze mensen hoeven we geen begin van een oplossing te verwachten. Naast de ontkenners hebben we de goochelaars. Die komen aan met statistieken van het CBS met staafdiagrammen op basis van absolute cijfers. Tja, als 90 procent van de totale bevolking bestaat uit witte muizen, dan ligt het voor de hand dat de meeste kazen worden gegeten door witte muizen. Het is tekenend voor de intellectuele onoprechtheid van deze mensen dat ze veinzen niet te weten dat massa-aanrandingen niet de dagelijkse praktijk zijn in Europa! Om maar niet te praten van de totaalmoraalnihilisten die oprecht menen dat je oordeel over aanranding afhankelijk is van persoonlijke smaak.
En dan zijn er natuurlijk onze gedemoraliseerde regenten. De tweet boven is de reactie van de burgemeester van Keulen. In plaats van het verdedigen van onze waarden, staan de gedemoraliseerden vooraan om de witte vlag te hijsen. Zo gaan we per salamitactiek naar sharia en boerka. En terug naar de chaperone, omdat vrouwen anders niet over straat kunnen. Onze regenten zien het verdedigen van onze veiligheid en onze rechten niet meer als hun fundamentele kerntaak. In plaats daarvan offeren ze ons aan primitief, tribaal terrorisme. Wat we nodig hebben is 1. het herontdekken van vrije wil. 2. Het herwaarderen van onze verlichtingswaarden, waaronder menselijke autonomie en individuele rechten. 3. Het verdedigen van die waarden tegen terreur. 4. Het stellen van de minimale eis aan migranten: dat ze onze hoogste waarden erkennen, omdat alleen dan iedereen vrij is om daarnaast zijn persoonlijke waarden te bepalen. 
4 jan. 2016

1000 MIGRANTEN VERDACHT VAN MASSA-AANRANDING IN KEULEN


De Duitse politie is op zoek naar zo'n 1.000 verdachten van 'Arabische en Noord-Afrikaanse oorsprong' naar aanleiding van de massa-aanranding van een aantal vrouwen, het gooien van vuurwerk in het publiek en diefstal op het Central Station van Keulen gedurende het oudjaar.4 jan. 2016

MASSA-AANRANDING IN KEULEN MET OUDJAAR


De politie in Keulen heeft na de nieuwjaarsviering 60 aangiften van aanranding en verkrachting mogen noteren. De NOS vergeet te vermelden wie de daders zijn. Daarvoor moeten we naar TPO.nl. Hun verslag staat hieronder. Al enige tijd onderhouden we op deze  pagina's een liveblog met de titel "Seksuele Jihad" (bron), waarin verkrachting, gedwongen (tijdelijke, islamitische) huwelijken worden beschreven, als ook seksuele uitbuiting van meisjes, bij ons beter bekend onder de obscure term, "loverboys". (Inleiding onderaan.) Het doel ervan is het beheersen van de vrouwelijke seksualiteit, zoals dat bestaat in iedere tribale en feodale samenleving. Moslima's hullen zich niet voor niets in een zwarte zak. Maar er is een specifiek islamitische component gericht op ongelovigen. De slachtoffers zelf zijn uiteraard maar een object en op zich onbelangrijk. Op strategisch niveau is het doel culturele, demografische en psychologische druk op ongelovige bevolkingen. Systematische seriele groepsverkrachtingen en seksuele exploitatie door moslimmannen vindt overal plaats waar de islam uitwaaiert over de aardbol. Maar de gevallen verdwijnen in de misdaadcijfers als gewone zedenzaken, 'lover-boy-' of verkrachtingszaken.

Intussen neemt de epidemie in Noorwegen en Zweden ondraaglijke vormen aan. Op het Indiase subcontinent is het sociologische verschijnsel al eeuwen bekend. Authoriteiten doen hun best zaken voor de rechter te krijgen, maar in het Westen is seksuele jihad onbekend. Politiek correcten gaan schunnig met de zaken om. De media en de rechterlijke macht exploiteren de zaken voor hun eigen amorele en multiculturele agenda's. Een geval in het Verenigd Koninkrijk is stuitend in het bijzonder (details - GRAFISCH!).En nu is er Keulen.
Rond 23:00 uur kregen we de melding dat er een vechtpartij tussen 400 buitenlanders zou zijn uitgebroken op het centraal station. Toen we daar aankwamen zagen we bijna 2000 mensen die werden bekogeld met zwaar illegaal vuurwerk. Nadat we meerdere gewonden constateerden besloten we het plein te ontruimen. Maar een groep jonge mannen leek geen enkel woord Duits te verstaan. We hebben ze uiteindelijk met fysiek geweld van het plein moeten verwijderen. Kort na middernacht kwamen de eerste slachtoffers van aanranding naar ons toe. Huilende en geschokte meisjes die beschreven hoe ze door een grote groep mannen waren aangerand. We zijn toen in de menigte op zoek gegaan naar meer slachtoffers. We vonden een 20-jarig slachtoffer uit Stuttgart. Ze schreeuwde en huilde. De daders hadden haar slipje van haar lichaam gescheurd en ze hadden haar onderlichaam betast. Drie andere meisjes, vriendinnen van het slachtoffer, konden we niet uit de menigte redden omdat we zelf werden bekogeld met vuurwerk. Uiteindelijk hebben we acht mannen kunnen aanhouden. Allemaal waren ze in het bezit van kopieën van certificaten voor een asielaanvraag. Wat die vrouwen daar hebben meegemaakt was gewoon verkrachting.” 
Bovenstaande quotes zijn het verbijsterende relaas van een Duitse politieagente (bron) die tijdens de oudejaarswisseling aanwezig was bij het centraal station in Keulen en daardoor één van de getuigen is van een massale aanranding en beroving van vooral jonge vrouwen door vooral Noord-Afrikaanse jonge mannen (bron). Maar het Duitse Magazine Express heeft niet alleen een politieagente gesproken over die dramatische nacht. Ook één van de vele jonge slachtoffers doet haar ontluisterende verhaal (bron): 
“Toen we uit het station kwamen waren we al verbaasd over de enorme groep jonge buitenlandse mannen. We moesten door de menigte heen en ik voelde een hand op mijn kont. Toen greep iemand mijn borsten vast. Daarna waren er handen overal op mijn lichaam, het was een nachtmerrie. We schreeuwden en sloegen van ons af, maar het hield niet op. Ik denk dat ik tijdens een stukje van 200 meter zeker 100 keer ben betast. De jongens riepen ‘neuken, neuken’ en scholden ons uit voor ‘slet’. Ik ben er kapot van, ik ben woedend en bang. Ik hoop dat de politie de daders pakt, want anders ga ik nooit meer naar festiviteiten in de stad.”
(Bron)

Lees het hele verhaal bij Breitbart London hieronder (inclusief video).Gerelateerd