zondag 31 januari 2016

EUROCRATEN: MASSA-AANRANDING IS 'OPENBARE ORDE'

Er komt maar geen eind aan het massa-bedrog van Westerse leiders! En ze noemen dat "rede". De seksuele aanrandingen in Europa zijn voor hen een kwestie van "openbare orde" en hebben niks te maken met islam of de migrantencrisis, vindt de coterie van Jean-Claude Juncker. Wie dat denkt is een vreemdenhatende racist!

De laatste jaren hebben we kunnen zien hoe Westerse leiders eindeloos buigen en capituleren voor de vijanden van de vrijheid. Ze baseren zich op een doctrine, die stelt dat groepen terroristen -- eerst Al Qaida en daarna ISIS -- de schuld krijgt van alles wat onprettig is aan de islam. Deze zondebok stelt ze in staat om ten strijde te trekken tegen deze groep 'onislamitische' radicalen, terwijl ze tegelijkertijd de "goede" moslims thuis kunnen apaisseren en knuffelen. De waarheid is, onze leiders zijn zwaar gedemoraliseerd. Maar wat betekent dat? 

Demoralisering is een specifieke mentaliteit die het gevolg is van het (impliciet) accepteren van de moraliteit van de vijand. Jazeker, onze leiders geloven dat terrorisme onze eigen schuld is: het is de prijs voor kolonialisme in het verleden en blow-back voor Westerse buitenlandpolitiek in een nabijer verleden. 

Demoralisering is de slimste manier om oorlog te voeren. Als je de vijand ervan kunt overtuigen dat hij moreel slecht is, kun je de oorlog winnen zonder een schot te lossen. Zoals de Sovjet defector, Yuri Bezmenov uitlegt in een oud interview (source), kunnen gedemoraliseerde mensen niet meer veranderen. Je kan ze een pistool tegen het hoofd houden, en nog zijn ze niet bij machte om de realiteit te zien

Wie had verwacht dat de ongekende wreedheden van ISIS de regenten zou overtuigen van de realiteit van de islam, kwam zeer bedrogen uit toen de eerste apologieen verschenen in kranten en commentaren.

Toen een vloedgolf van illegalen de grenzen van Eropa bestormden, vuurde Angela Merkel hun komst nog eens extra aan. "Wir schaffen dass", riep ze nog, terwijl ze het Schengenverdrag opblies. De problemen die deze opengrenzenpolitiek veroorzaakt voor complete gemeenschappen zijn niet te overzien. Maar niemand grijpt in. 

Wie hoopte dat na de massa-aanrandingen feministen en lokale en nationale regenten eindelijk het licht zouden gaan zien, kwam bedrogen uit. Nog altijd zijn ze onmachtig om het gevaar te erkennen van duizenden primitieve mannen met een tribale religie en zonder persoonlijk moreel kompas, voor Westerse samenlevingen.

Georganiseerde seksuele aanranding geworteld in de islam is een schending van de mensenrechten, maar in de geesten van de mannen in de Europese Commissie is het nu een kwestie van de "openbare orde". Wie zitten in die Europese Commissie? Dat is niemand minder dan de leiders van Europese regeringen. Waarden? Die hebben deze nihilisten helemaal niet!  

Met andere woorden, de capituleerders zullen niet stoppen met capituleren. Ze zijn vastberaden om zich onverwaardelijk over te geven. Het is niet alsof ze bij de derde aanval verzaken en dan bij de vierde ineens in de verdediging gaan. Ze denken, eigen schuld, dikke bult!  

Deze mentlaliteit is op zich al voldoende om tot onvoorwaardelijke overgave te komen. Maar daar blijft het niet bij. Volgens de ideologie van het multiculturalisme is iedere cultuur evenwaardig. En dus, zelfs al capituleren we, hetgeen ook onze straf is, het maakt eigenlijk niks uit! Want de waarden van de verlichting met hun wortels in de joods-christelijke moraal zijn net zo goed als de vruchten van de islam.  

Zolang Westerse leiders zo denken, hoeven we geen enkele verandering te verwachten.Eigenlijk moeten ze gereprogrammeerd worden. Maar zelfs dat lukt niet tenzij ze vrijwillig meewerken. Dat moeten we accepteren als een gegeven. Alleen dan kunnen we naar oplossingen zoeken om de veranderingen aan te brengen die noodzakelijk zijn.

Hier is nog meer denkvoer van Daniel Greenfield:
THE LEFT IS THE REAL TERROR THREAT
The Left helped fuel Islamic terrorism -- and it keeps it going.
Postmodern links denkt dat ze de islam kunnen gebruiken als stoottroepen, maar in feite is het andersom. Het is postmodern links dat waarden vernietigd, zodat de veel consistentere krachten van M1 mystici hun Utopie kunnen bouwen op de puinhopen.  (Is There a Future for Modern Civilization?)


Gerelateerd