vrijdag 18 december 2015

STATUS AANHOUDINGEN #GELDERMALSEN

In het Gelderse stadje Geldermalsen zijn woensdagavond 16 dec. rellen uitgebroken. De ME rukte uit en zou waarschuwingsschoten hebben gelost. De raadsvergadering over de vestiging van een AZC voor 1500 asielzoekers plus 500 man personeel, werd onderbroken. Wat is hier aan de hand? 

UPDATE: LOL "...wederspannigheid (het met geweld of bedreiging verzetten tegen een ambtenaar)" - hoeveel bromsnorwetgeving zouden de autoriteiten nog van stal weten te halen?
17 dec. 2015


ONDERNEMER ERNSTIG GEWOND


Naar aanleiding van de persconferentie eerder vandaag wil ik iedereen vragen hun video's en foto's via Facebook...
Posted by Zeg nee tegen AZC on Thursday, December 17, 2015


Meer nieuws op "Zeg nee tegen azc".  (Facebook)

Een 39-jarige makelaar Saskia van Kessel en oud-voorzitter van de ondernemersvereniging is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij de rellen. Zij werd op haar hoofd geslagen door een ME'er, volgens haar advocaat Esther Vroegh, die een claim voorbereidt tegen de politie. Door de klap is er bloed tussen het hersenvlies en schedel gekomen. Door die 'subdurale bloeding' moet ze zeker twee tot drie weken in het ziekenhuis blijven, aldus Vroegh. Toen Van Kessel onderweg was naar huis op het Marktplein, hemelsbreed zo'n 600 meter van het raadhuis, passeerde zij een café waar verschillende mensen stonden. Op dat moment arriveerde daar ook de ME, die bezoekers terug naar binnen drong. Van Kessel meldde de ME onderweg te zijn naar huis en toonde daarbij haar sleutels. ,,Maar er was geen enkele vorm van communicatie mogelijk met de agenten. Een ME'er haalde direct uit en gaf haar een harde klap op het hoofd." Het is nog niet duidelijk of zij blijvend hersenletsel heeft opgelopen. Vroegh wil excuses van zowel de burgemeester als de korpschef. Daarnaast is er aangifte gedaan tegen de betrokken ME'er en wordt een klacht ingediend bij de korpsleiding." Vroegh heeft geen goed woord over voor het optreden van de ME tegen Van Kessel. Districtschef Lute Nieuwerth van de politie zegt niets te weten. (Bron)POLITIE LOST WAARSCHUWINGSSCHOTEN IN GELDERMALSEN


Nu de kruitdampen beginnen op te trekken, wordt er meer duidelijk over de situatie gisterenavond in Geldermalsen. De politie is eerst 'verrast' door de spontane volkswoede, maar gelukkig stonden er om de hoek 15 bussen met ME'ers paraat, aldus de NOS. (Bron) Twee agenten hebben waarschuwingsschoten gelost, aldus Lute Nieuwerth, districtschef van de politie. (Bron) Hieruit blijkt dat de plaatselijke regenten op scherp stonden. Waarschuwingsschoten liggen in het geweldsspectrum voorbij traangas en waterkanonnen. (Wat is normaal?) Met andere woorden, men weet verdomd goed dat er bewind wordt gevoerd tegen de wil van de burgers. Dan spreken we van een regime. "Dit gedrag is onacceptabel", horen we al snel. Daarom kan het geen kwaad nog eens op een rij te zetten hoe de verhoudingen ook al weer liggen. In een vrij land zijn burgers de bron van de autoriteit van de overheid. Met andere woorden: de burger is de hoogste baas. De overheid kan niet regeren naar believen. Als daar sprake van is, spreken we van een dictatuur. De laatste jaren wordt goed merkbaar dat de overheid dit principe aan het vergeten is. De politie treedt steeds harder op tegen protesten. Niet van kalifaters, anarchisten, antifa's, of Black Block, maar tegen gewone burgers. Bij sommige demonstraties worden zelfs bussen met gearresteerde bejaarden afgevoerd. (Bron) De volkswoede komt dus niet van de extreme flanken, maar van de gewone mainstream middenklasse. Hallo, zelfs bij de gezagsgetrouwen SGP werd gedemonstreerd! (Bron) Dit fenomeen geeft te denken. Bij de overheid zijn ze er klaar voor. U ook?
16 dec. 2015


REGENTEN EXPLOITEREN MIGRANTENCRISIS


Volgens berichten zouden er waarschuwingsschoten zijn afgevuurd. Als dat waar is, staat de politie op scherp. 

Wat is er aan de hand in Geldermalsen? In eerste instantie zou je denken dat het gaat om de vestiging van een buitenproportioneel AZC in het Gelderse plaatsje. Terecht dat de ongewassenen zich daartegen keren. De pers werd buiten de deur gehouden door de lokale bestuurders. De Geldermaldense regenten hebben nog minder verstand van moderne communicatie dan van democratie. Dan krijg je dit soort items op de radio:
In Geldermalsen is onrust ontstaan. Aanleiding is de mogelijke komst van een azc voor 1500 asielzoekers. Het azc moet komen op een braakliggend terrein tussen de A15 en het spoor. Veel bewoners zijn tegen de plannen van de gemeente en voelen zich overvallen. De raad vergadert vanavond over de komst van het asielzoekerscentrum. (Bron)
Als je zelfs de handlangers van de media buitensluit, moet er wel een fikse deksel op de doofpot zitten. Het verzet blijkt te gaan over een politiek-financieel debacle van een bedrijventerrein, dat het college probeert toe te dekken met geld van het rijk voor het AZC. En dat ten koste van burgers en bedrijven in Geldermalsen, de Nederlandse belastingbetaler en de nationale veiligheid, en over de ruggen van zielige asielzoekers. Is dat een grof schandaal, of is dat een grof schandaal?

Het plan moest binnen 4 dagen door de raad gejast worden, want zelfs provinciale eliten hebben in de gaten dat crisis de cocaine is van postmoderne bestuurders: hun ticket naar whatever plan ze door de strotten willen duwen van het ongewassen volk. Zo rollen de regenten in Nederland en in Europa.

Een oorlog die ze zelf hebben uitgelokt in het Midden Oosten (herinner je je de Arabische Lente nog?) veroorzaakt een stroom van honderduizenden moslimse vluchtelingen die ze inzetten tegen de eigen bevolking om andere blunders toe te dekken en de eigen macht te consolideren.

Intussen stuiten we ook nog even op een staaltje incestueuse belangenverstrengeling van de PvdA met een andere socialistische frontgroep.

Het hypocriete stadsbestuur schaamt zich er niet voor lokale hoofddooekjes in te zetten om tranen te trekken. Dat is twee vliegen in een klap: vluchtelingen die helpen wanbestuur toe te dekken en je ook nog bevestigen in het waanbeeld dat je een moreel superieur mens bent! Welke socialist zegt daar nee tegen?Gerelateerd