donderdag 10 december 2015

LINKSE HYPOCRISIE OF GEWOON PARTIJDIGHEID?

Links wordt vaak geschuldigd van hypocrisie. Maar dat is een diepgeworteld misverstand. Schijnheiligheid is gelijke dingen, ongelijk behandelen. Maar het realiseren van de linkse agenda gaat boven alles. Ze zijn gewoon door en door partijdig. Hier een vertaling van een stuk van de Britse Prison Planet reporter, Paul Joseph Watson.Dec 7, 2015 Islam is geen vreedzame religie. Wie dat nu nog beweert is dom, of liegt.

Als je tegen het onthoofden van homo's bent en tegen het stenigen van vrouwen, dan is dat "haat". In Saoedi Arabie worden critici van de islam onthoofd. (Bron) Naast jihadisten van de Islamitische Staat, zijn vooral zelfbenoemde westerse 'liberalen' er gek op om de staat te gebruiken om kritiek te bestraffen. (Bron) Ik heb recent een video gemaakt die het doden van homo's en het stenigen van vrouwen afkeurt; ik wijs erop dat dit bewijst, dat de islam helemaal geen 'vreedzame' religie is. Daarom deed iemand op Facebook aangifte bij de politie wegens haat. "Je beseft zeker wel dat haatpraat verboden is in het VK... ik heb je domheid gerapporteerd op Facebook, bij de politie en andere online organisaties voor haatpraat. De hartelijke groeten voor je, bruikbare idioot", schreef dat individu.

Dus je ziet, het idee uitdragen dat ex-moslims niet zouden moeten worden onthoofd, is nu 'beledigend' voor links; het is een abjecte mening waarvoor ik in een kooi moeten worden opgesloten. 

Het VK wordt bevolkt door mensen die met honderdduizenden een petitie tekenen om Donald Trump uit het land te weren wegens zijn voorstel om immigratie van moslims aan banden te leggen, terwijl ze niets zeggen over Anjem Choudary, een radicale islamist die regelmatig op de Britse televisie zijn steun uitspreekt aan terroristische aanslagen en de Islamitische Staat, en die vindt dat homo's moeten worden gestenigd. 

Het VK wordt geregeerd door een regering die radiopresentator Michael Savage onterecht de toegang tot het land weigert wegens publiek gevaar,  terwijl gemeenteraden over het hele land islamitische pedofielen de hand boven het hoofd houden omdat ze anders 'politiek incorrect' overkomen. 

Het VK is een land waar politici worden gearresteerd voor het publiekelijk citeren van Winston Churchill, terwijl  Abu Qatada, ooit omschreven als het spirituele hoofd van Al Qaida in Europa, al tien jaar in het land verblijft voor het bedrag van drie miljoen pond, op kosten van de belastingbetaler. 

Het VK is een land waar Britse burgers die een 'teken Mohammed' wedstrijd willen bijwonen worden gearresteerd, terwijl islamisten die door Londen lopen te zwaaien met ISIS-vlaggen, worden vrijgelaten.

Dit onderstreept nogmaals het feit dat genaamde progressieven helemaal niet progressief zijn; het zijn autoritairen die nogal wat meningen delen met jihadisten, die denken dat iedereen die kritiek heeft op de islam, het zwijgen moet worden opgelegd, eventueel met geweld als dat nodig is. 

Het is geen wonder dat de Islamitische Staat in een recent ontdekt manifest opschept dat ze van plan zijn seculier links in te zetten om hun doel te bereiken.

Na de slachtpartij bij Charlie Hebdo bleken veel linksen het eens met de jihadisten, dat het de cartoonsisten hun eigen schuld was met hun provocerende prenten die de gevoelens van de terroristen hebben gekwetst. 

Intussen heeft de petitie tegen Trump meer dan 250.000 handtekeningen. Het is fantastisch om te zien dat het VK nu eindelijk werk gaat maken van gewelddadige haatpraat. Oh wacht...


Facebook pagina van Paul Joseph Watson (bron)

(Bron)


Gerelateerd