donderdag 19 november 2015

DE DEMORALISERENDE ENEMEDIA

De constante stroom manipulaties van de media is meer dan een leugen alleen. Het heeft ook een effect, zoals blijkt uit de houding van de Parijzenaars. Het is een vorm van psychologische oorlogsvoering. 


De boodschap, jij bent schuldig, jij bent een racist, heeft een effect op de Westerse schuldmentaliteit:  het ondermijnt de moraal. Mensen hijsen de witte vlag en capituleren. Ze geven de strijd op. Berichten als deze worden geinterpreteerd als een overwinning. Maar dat zijn ze natuurlijk niet. Wat een onzin! 
Het besef wil maar niet doordringen dat je fascisten niet "rustig kunt laten leven", of dat ze je wel met rust zullen laten als je ze maar niet provoceert. Het zijn natuurlijk geen brave huisvaders die na het koppensnellen voor een burgerlijk bestaan kiezen. De domheid grenst momenteel aan krankzinnigheid. Frank Verhoef heeft het beter begrepen.

Uren na de aanslagen riepen de handlangers van de terroristen zich uit tot slachtoffers. Het is allemaal onze eigen schuld. Een complete moraaldraai. En daar blijft het niet bij. Onze eigen politiek leiders houden donderpreken dat wij ons leven en onze welvaart moeten blijven offeren aan gelukszoekers die te beroerd zijn om hun eigen vrouwen en kinderen te verdedigen!

Maar laten we niet toeschrijven aan haatdragendheid, wat heel goed verklaarbaar is door domheid. Ook politici betrekken hun informatie van de demoraliserende enemedia.


Gerelateerd