maandag 6 juli 2015

Archief Wildersproces 2: 18 maart - 3 april 2014

Live Blog >>>

Critici van de islam  worden in dit land verketterd en veroordeeld. Of ze gelijk hebben, is eigenlijk irrelevant. Een groep (of in dit geval een nationaliteit) is beledigd en dat mag niet, volgens een irrationeel grondwetsartikel. Dus komt er weer een door Justitie geinstigeerd politiek proces.

3 april 2014

'Doe aangifte tegen Samsom en Spekman'

De linkse kerk krijgt geen genoeg van de massahysterie. Het OM maakte vandaag bekend de zaak tegen Wilders te zullen laten onderzoeken door hun expertisebureau. Dat het er 5,000 zijn, pakweg het gehele ledenbestand van GroenLinks, doet in feite niet terzake. Didi heeft al uitgelegd dat zijn aantijgingen over Marokkanen iets anders waren, omdat hij beoogde er iets mee te bereiken (in tegenstelling tot Greet, die er niets mee wil ber.... lamaar). Inmiddels...

Nogmaals de model aangifte hier en het digitale aangifteformulier hier.
27 maart 2014

'Aangifte wegens discriminatie doe je zo!'

Zucht. Moe van de haat, haat, haat! Een dikke week na de gemeenteraadsverkiezingen is ethisch superieur Nederland nog immer in een psychose. De voorbeelden van selectief-verontwaardigde hoogwaardigheidsbekleders zijn niet aan te slepen. Terwijl kinderen van PVV-aanhangers op school worden gepest (oh oh, wat is pesten toch aan plaag! behalve als het NSB PVV-kinderen betreft), verschijnt de premier van ons allemaal in het Jeugdjournaal om andere tere zieltjes gerust te stellen. Intussen tweet Wilders zelf een voorbeeldmodel van een aangifte wegens discriminatie. Het is een fout en stom grondwetsartikel voor zover het op burgers onderling betrekking heeft, maar zolang dit de wet is, moet de overheid het handhaven! Gezellie, ga morgen es op de koffie bij het buurtbureau!

25 maart 2014

Rooms-rood Nijmegen in schijnheiligheidsorgie

Rooms-rood Nijmegen hield vandaag een schijnheiligheidsorgie (plaatjes onder). @JoostNiemoller ging in 'debat' in het hol van de leeuw, bij de omroep van de Moslim Broederschap, Al Jazeera met o.a. @TofikDibi en een paar teevee babes. Pomonews.com stroomde het programma The Stream live in een live stream. Debat was het veel gezegd: het werd gevoerd op de gebruikelijke valse gronden onder veel pathetiek en verontwaardigde emoties. En het Tweedekamerdebat is afgelast omdat Greet weigert zich publiekelijk te laten lynchen.

Intussen wemelt het van de voorbeelden van de hypocriete, dubbele moraal, waarvan de geweldadige overval op de bejaarde Vlemmix, nota bene op een kerkhof, er maar een is. Je hoort niemand over de discriminatie van vrouwen op NSS2014, de rechtenschendingen in Turkije van het MosBro regime van Erdogan, en de arrestatie van bejaarde peaceniks, ook tijdens de atoomtop door onze eigen regering. En oh ja, hoe zit het weer met de oorlogsmisdaden in Syrie?

De pomomensch is bijzonder sterk in de selectieve morele veroordeling: zijn standaard voor goed en kwaad is niet wat iemand doet, maar wie iets doet. En PVV en Wilders zijn nu eenmaal tot intrinsiek fout uitgeroepen en moslims tot intrinsiek goed. Ieder argument moet leiden tot die conclusie.
24 maart 2014

Pop Omroep doet aangifte tegen haatzaaiende BN'ers

Het stof van Wilders' scandering Minder Marokkanen weigert te gaan liggen. De brave borsten van de Populistische Omroep Nederland (PON) gaan aangifte doen tegen de VARA en Paul de Leeuw wegens het aanzetten tot geweld tegen Geert Wilders. Volgens de omroep hebben meer bekendheden zich schuldig gemaakt aan het zwartmaken van de politicus. Ook tegen Peter R. de Vries, publicist Thomas van der Dunk, PvdA-politica Fatima Elatik, cartoonist Adriaan Soeterboek en blogger Michiel Blok wordt daarom aangifte gedaan. "Paul de Leeuw wenste Geert Wilders dood in een liedje", zegt omroepvoorzitter Ronald Katee. "Dat kun je grappig vinden, maar dat vinden wij niet." (Bron)

Zo is dat. De racismeschreeuwers zijn niet bij machte hun haat in de spiegel te zien. Met zulke goede voorbeelden is het niet verwonderlijk dat eenvoudigen van geest oproepen tot moord. Dit is maar een voorbeeld van wat er in het open riool op Twitter ronddrijft:
23 maart 2014

Wilders doet verkiezingsnederlaag vergeten

Centraal in zondagshows zijn de postmortems over het politieke werk van de voorgaande week. Na de hysterische reacties over Wilders' Minder Marokkanen meme zou je bijna vergeten dat er verkiezingen zijn geweest waarin de gevestigde partijen stevig hebben verloren. Jee, het gedoe over Wilders zal toch geen afleidingsmanoeuvre zijn?

Het is werkelijk onthutsend dat Esther Voet (CIDI) de anti Wilders demo nodig had om tot het inzicht te komen dat er iets hopeloos mankeerd bij de ergste radicalo's uit het anti Wilders kamp. Waar heeft Esther Voet de laatste 40-50 gewoond? De contradictie van antisemitisme bij antiracisme demo's is niets nieuws.

Nourdeen Wildeman probeert het onverdedigbare te verdedigen met de drogrede dat de foto waaraan Wilders refereerde drie jaar oud is: alsof het daar beter van wordt! En oh ja, wat Spekman en Samsom zeiden over Marokkanen was toch echt essentieel iets anders dan Wilders' meme, Minder Marokkanen!


22 maart 2014

Wilders verslagen? In your dreams! 

De hypocrisie is te snijden in dit land. Het subjectivisme viert hoogtij: het gaat er niet om WAT iemand zegt, maar WIE 't zegt. Didi Samsom kon daarom zonder slag of stoot spreken van "Marokkaanse jongens die een 'ethnisch' monopolie hadden op straatoverlast".  (Wilders verslagen? In your dreams!  Bron)

Maar terwijl de huidige boodschapper van het nieuws dat zestig procent van de Marokkaanse jongens ooit verdachte is geweest in een misdrijf (hetgeen je gerust een oorlog tegen de Nederlandse burger mag noemen) aan stukken wordt gescheurd voor het welwillende oog van de media, blijkt de regering op grove wijze Artikel 1 van haar eigen Grondwet te schenden.

Voor de NSS Nuclear Security Summit die maandag en dinsdag in Den Haag wordt gehouden, blijkt de catering uitsluitend mannen in dienst te hebben genomen...vanwege islamitische leiders en hun moeizame relatie met vrouwen, begrijp je? De essentie van de rechtstaat is, dat wetten boven mensen gaan, alle mensen, inclusief de overheid.

Witler hield van vanmiddag een persco waarin hij zijn standpunt nog maar weer eens toelichtte. Bij de tegenstanders had vanmorgen het idee postgevat dat Wilders verslagen zou zijn. Op grond waarvan is volstrekt onduidelijk. In Amsterdam gingen vandaag een aantal van the usual suspects de straat op voor een demo. Wilders intussen denkt dat pogingen hem te vervolgen zullen falen wegens de vooringenomenheid van MinJus Opstelten. Hier de gebruikelijke bloemlezing uit de verheffende TL:
21 maart 2014

Freek de Jonge: 'Minder bewaking voor Wilders'

Vroeger zaten deze hypocrieten in de voorste kerkbankjes heilig, heiliger, heiligst te wezen. Daar komen ze nu alleen nog met pasen vanwege de dood van God en de pas ontdekte werken van Bach. Nu zijn de snobs boos, bozer, boost op de boodschapper, omdat ze te laf zijn om de kwaadaardigen zelf aan te pakken. Hun haat wordt aangevuurd door psychologische projectie: hun eigen giftige gevoelens schrijven ze toe aan hun vijand. Van de dubbele politieke moorden op Van Gogh en Fortuyn zijn niet onder de ondruk: die vroegen er immers ook om? Intussen buitelen politici over elkaar heen met veroordelingen en 'cordon sanitaire' en deelt de politie voorgedrukte aangiftes uit.Asscher: "Gif en de bescherming van de rechtsstaat"

Er is een gevoel dat Wilders dit keer in zijn eigen zwaard is gevallen met zijn Minder Marokkanen meme. Landelijke politici sluiten de PVV uit. Het cordon sanitaire sluit zich, hetgeen de dood zou betekenen voor de democratie. De PVV is geen splinter met een paar zetertjes, maar de grootste partij van het land. Partijen komen hierdoor steeds scherper tegenover elkaar te staan.

Een deel van het PVV-electoraat is al ontheemd in de wijken waarin ze traditioneel wonen; nu worden ze ook uitgesloten van het landsbestuur. Rutte en Asscher waren er namens de regering snel bij Wilders te veroordelen, maar over de openlijke, hoogst hypocriete bedreigingen aan het adres van Wilders horen we hen niet.

Asscher werd wel bijzonder pathetisch over angstige cafebezoekers die beschermd moeten worden door de rechtstaat. Nou weet Asscher niet wat een rechtstaat is, al dreef die in zijn soep! Een rechtstaat kent uitsluitend objectief recht. Dat kun je van onze corrupte grondwet al lang niet meer zeggen. |

Dit is hoe burgeroorlogen onstaan, pieps! Hier is de trieste oogst van vandaag. Het smerigste riool kunnen we hier niet reproduceren, maar check @PVVMocro voor een sample..

20 maart 2014


Wie Marokkanen 'wegzet', verdient de dood

Van Hozny's, "wie kritiek heeft op islam, lokt geweld uit" (log 18 maart) zijn er meerdere versies. Een autochtone variant is, "wie groepen wegzet, mag vermoord worden". Impliciet daarin zit het 'racisme van de verminderde verwachting'; ofwel van moslims kun je verwachten dat ze geweld gebruiken, dus de 'provocateur' is schuldig.

Theodor Holman heeft de primeur voor de eerste rationele duiding. Holman heeft een punt dat Wilders retoriek toepast. Welke politicus doet dat niet? Maar Wilders moet een bijkomend cultuurprobleem overwinnen: het uiterst giftige en vileine wapen van de politieke correctheid. Dat kun je alleen doorbreken met snoeiharde shocktherapie. (Bron)

Voor de PVV Tweede-Kamerfractie blijft Minder-Marokkanen-Gate ook niet zonder gevolgen: Van Vliet stapt op, dat wil zeggen, hij staat zijn zetel niet af en begint een splinter. (Bron) Bietje off topic, dit fenomeen is een restant hoe ons politieke systeem bedoeld was: kandidaten worden persoonlijk gekozen, niet partijen! Daar moeten we naar terug.

Overigens blijft het vaag wat het vermeende racisme van Greet precies uit bestaat. Laten we nog maar weer eens onderstrepen dat geloof niets met ras te maken heeft: ras is inherent, geloof is aangeleerd. Racisme is het boerenidee dat moraal genetisch bepaald wordt en dat er geen ontkomen aan is. Voorts wordt generaliseren en racisme erg vaak verward.

Even verduidelijken met levende voorbeelden. Moslims als Hozny vinden dat ze critici mogen vermoorden, is islamkritiek want men beroept zich daarbij op de koran. Minder Marokkanen is generaliseren. Racisme is, Marokkanen kunnen het niet helpen dat ze gewelddadig worden als ze worden geprovoceerd.

Maar hee, wat maakt het allemaal uit als je Greet kan bashen, en jezelf daarmee op een superieur ethisch plan kunt brengen? *kuch*

Sommigen vragen zich vertwijfeld af waarom de gevestigde orde al de jaren niets heeft gedaan om de hordes 'kut Marokkanen' in te dammen. Het antwoord is simpel: cooptatie. Islam en links delen een agenda: het slopen van Westerse waarden -- vrijheid en kapitalisme. Links heeft dankbaar gebruik gemaakt van die vernietigingskracht.

Hier is een bloemlezing van de fijnste tweets vandaag in het post- en premoderne gekkenhuis dat NL geworden is:
Oh en allemaal aan de kant! Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het ethischt van ons allemaal? Boos, bozer, boost...Adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws, Pieter Klein is nu zo boost dat hij gaat reaguren (bron)

18 maart 2014


'Critici op islam kunnen geweld verwachten'

Tja, als je kritiek hebt op geloof, dan lok je geweld uit, althans volgens Hozny en zijn geloofsgenoten. Alleen, in het vrije Westen denken we daar anders over. @hozny zet de wereld op z'n kopKern van de Verlichting is het kritisch analyseren van alle ideeen, niet alleen de wetenschap zelf, maar ook religie, filosofie en politieke ideologie.

Geert Wilders gaat aangifte doen wegens haatzaai. Het OM is zelf nog niet in actie gekomen. Goh!

Het journaille doet dapper mee met de meme, "je maakt het er zelf naar". Net nadat we hadden uitgemaakt dat vrouwen in minirokken er niet om vragen verkracht te worden. Gedachtenkritiek MOET, maar dat zijn de postmoderne media vergeten.

Hallo! Mankeren moslims iets aan hun moreel kompas of aan hun vrije wil, dat primair, geweldadig gedrag geaccepteerd wordt? In de VS noemen ze dat "the racism of diminished expectations". Wanneer gaan we moslims eens voor vol aanzien? Wanneer gaan we ze beoordelen naar de menselijke maatstaven die we daarvoor in het vrije Westen hebben?

Anderzijds, Hozny bedankt voor deze werkelijk onbetaalbare afsluiter van de campagne #GR2014!


Moslimgelovigen vinden het normaal kritiek met geweld te beantwoorden. Hun autochtone beschermers zijn het eens met die logica en gooien 'de provocateur' voor de wolven. Het impliciete racisme van de verminderde verantwoordelijkheid: Marokkanen kunnen niet helpen dat ze gewelddadig zijn.

  

Geert Wilders: ''Videoclip rapper Hozny zet aan tot geweld''
Geert Wilders: ''Hoe minder Marokkanen in Nederland, Hoe Beter!''
Gerelateerd