maandag 19 oktober 2015

NIMBY-REL: AZC IN ALEXANDERKAZERNE

VVD betrapt op elitair NIMBY-isme! Leuke rel, maar zeg eens eerlijk: zou jij een hoogrisisogroep als Syrische booslims met 3% terreurkans op het spek binden naast het kloppende hart van het TOP SECRET NATO Communications and Information Agency? 

Pal naast de Alexanderkazerne is het terrein gevestigd van het NCIA, het 'Communications and Information Agency' waarvan het Ministerie van Defensie eigenaar en beheerder is. Het top secret complex wordt momenteel gerenoveerd en uitgebreid. Het NCIA is een ICT-organisatie van de NATO. De NCIA heeft 30 vestigingen over de hele wereld, met in totaal ongeveer 3.000 medewerkers. De NCIA kent 3 hoofdvestigingen: Brussel, Mons en Den Haag. Naar verwachting is het vernieuwde gebouw eind 2016 klaar. Tot halverwege 2018 wordt er aan het terrein gewerkt. (Bron)
De vraag aan de VVD is niet: waarom rechtsongelijkheid als het gaat om het spreiden van migranten. Maar: als islam gelijkwaardig is aan Westerse verlichting, wat geven die paar honderd vluchtelingen dan in de achtertuin van de NAVO? Nood breekt wet!Gerelateerd