donderdag 26 november 2015

TURKIJE KOOPT GEGEVENS PERSOONSREGISTER

Turkse Nederlanders hebben een brief ontvangen van de regerende AK Partij van president Erdogan om op zijn partij te stemmen. HTF komt een buitenlandse politieke partij aan hun privegegevens? De regering beloofde onderzoek. Hoe veilig is een Turkse vluchteling eigenlijk in Nederland? 

UPDATE: Halverwege oktober trokken Turkse Nederlanders aan de bel, omdat ze een brief thuis hadden gekregen van de regerende, islamistische AK Partij van Erdogan, die gelieerd is aan de Moslim Broederschap. Regenten reageerden met blanco blikken op het nieuws. De regering beloofde onderzoek. Een in Nederland geboren baby is illegaal, tot de vader aangifte heeft gedaan bij de gemeente. Wie naar het buitenland verhuist en verzuimt dit bij de gemeente te melden, wordt geacht voortvluchtig te zijn voor de belastingen. Je mag toch verwachten dat een overheid met een dergelijk stalinistisch registratiebeleid tenminste zuinig omgaat met onze privegegevens.

Maar dan reken je buiten de incompetentie en opportunisme van de Nederlandse overheid. Naslag bij de gemeente leert, dat naast politie en rechtbanken, ook woningcorporaties, kerkgenootschappen en andere "publieke diensten" de gegevens kunnen kopen. Blijkbaar valt de AK Partij daaronder. De logica doet veronderstellen dat ook moskeebesturen eronder vallen.

Aan commercielen worden de gegevens niet verstrekt want materieel winstoogmerk is bahvies, maar een aanbieding van de firma Blokker is stukken onschuldiger dan een wervingsbrief van de islamofascistische AK Partij. Je zal maar politiek vluchteling zijn uit Turkije!

Lees in de link boven naar het artikel van RaheeM Kassam, hoe slecht het gesteld is in dat land. 

Je kunt de gemeente vragen om een "verstrekkingbeperking", maar dan moet je dit allemaal wel eerst weten. Lees hier de details op de site van een willekeurige Nederlandse gemeente. (Bron)

En hier zijn wat artikelen over het onderzoek van de regenten:


H/t @doenormaal_120 okt. 2015


CBP ONDERZOEKT BRIEF VAN ERDOGAN


Moslims, Turken en Marokkanen worden geboren, niet gemaakt. Voor moslims en de Turkse en Marokkaanse staat is het een inherente eigenschap, zoals andere mensen met een bepaalde huidskleur worden geboren. Het is een 'ras', in plaats van een geloof dat je vrijwillig kiest, of een erkenning van de staat. Daarom is het logisch dat de Turkse en de Marokkaanse overheden graag greep willen houden op hun onderdanen. De Nederlandse staat werkt daar graag aan mee. Hoe anders is het verklaarbaar dat Nederlandse Turken een brief van de regerende AK Partij kregen met de aanbeveling bij de komende verkiezingen vooral op de regerende AK Partij te stemmen. Vooralsnog is de dader onbekend. Zelfs SP-parlementslid Sadet Karabulut heeft het antwoord niet kunnen geven op die vraag. Naar vandaag blijkt, hebben ook Turkse Belgen een brief thuis gekregen van Erdogan. De onderste steen moet boven komen! Wie schendt de burgerrechten van deze Belgen en Nederlanders? Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onderzoekt te zaak Gerelateerd