dinsdag 4 augustus 2015

Archief Seksuele Jihad: 2 juli 2012 - 4 aug. 2014

Terug naar live blog Seksuele Jihad


4 aug. 2014

40 Indiase meisjes gevangen in madrassa

India wordt opgeschrikt door weer een vreselijk geval van seksuele jihad. Meer dan 40 hindoe meisjes werden gevangen gehouden in een islamitische religieuze school, een madrassa en zijn mogelijk verkocht aan Dubai. De protesten tegen deze praktijken worden steeds luider. De houding van links (seculieren in het Indiase politieke spectrum) en die van de media is overal hetzelfde: stilte en cover up.

Een patroon van ontvoeringen, verkrachtingen en gedwongen prostitutie wordt zichtbaar. Scroll naar beneden voor meer achtergrond.
1 juni 2014

#BringBackOurGirls Pakistaanse editie

De ene groepsverkrachting na de andere in India schokt de wereld. Wat er zelden bij wordt verteld is dat de daders veelal moslims zijn in het spoor van een eeuwenoude gewoonte, genaamd 'sexuele jihad'. Wat er op dit gebied aan de hand is met de hindoestaanse minderheid in Pakistan komt al helemaal niet naar buiten. Hier is een voorbeeld:29 mei 2014

Moslims trekken spoor van verkrachtingen door India

De media springen bovenop de wrede verkrachtingen in India. Zelfs zo snel dat ze nog meer fouten maken dan normaal. Want net als Israel is India een demon. Landen die de socialistische heilstaat de rug toekeren zullen het weten! Scroll naar de bodem van dit blog hoe moslims seks gebruiken als onderdrukkingswapen. Het subcontinent van India ligt al eeuwen in de frontlijn. De serie verkrachtingen waar de media bovenop springen moeten in het licht worden gezien van de seksuele jihad.
19 april 2014

Ook Nederlandse meisjes slachtoffer van Aydin C.

Het is op dit moment nog onduidelijk of we hier te maken hebben met ordinaire afpersing, een geval van pedoporn of seksuele jihad. Duidelijk is dat kinderen en tieners gewaarschuwd moeten worden tegen roofdieren als Aydin C.

De man die aangehouden is op verdenking van chantage van de Canadese tiener Amanda Todd, Aydin C., heeft hoogstwaarschijnlijk nog veel meer op zijn geweten. Volgens het Openbaar Ministerie heeft hij namelijk niet alleen Todd, maar ook heel veel andere tienermeisjes gechanteerd, geïntimideerd en bedreigd. De Telegraaf legt uit:
De verdachte deed zich via chatsites voor als jong meisje en kreeg zijn slachtoffers zover dat ze hun bovenkleding uittrokken voor de webcam. De verdachte, die tevens de Turkse nationaliteit bezit, chanteerde hen vervolgens. Als ze zich niet verder zouden uitkleden, dreigde hij de eerdere beelden te verspreiden. Dit deed hij bijvoorbeeld bij het Canadese tienermeisje Amanda Todd. „In enkele gevallen heeft hij zijn dreigement echter ook in Nederland uitgevoerd”, zegt Paul van der Zanden van het landelijk parket in Amsterdam. 
Bij Todd sloeg Aydin C. ook toe. Eerst haalde hij haar over om haar borsten te laten zien, daarna dreigde hij foto's daarvan te verspreiden onder haar vrienden en familieleden als ze niet nóg meer uittrok. Toen Todd dat weigerde voegde C. de daad bij het woord, waardoor het leven van het meisje plots in een ware hel veranderde. Waar eerst werd aangenomen dat Todd C's enige slachtoffertje was blijkt dat nu dus niet zo te zijn. Sterker nog, volgens het OM heeft hij naast Todd niet alleen tientallen Nederlandse meisjes afgeperst, maar ook nog eens tientallen buitenlandse meisjes én jongens. (Bron)6 april 2014

Weer een verschrikkelijk geval van seks jihad in VK

Weer een verschrikkelijk geval van 'lover boys' in het V.K.:


16 maart 2014

Verkrachting van minderheden is 'normaal' in Pakistan

De verkrachting van religieuze minderheden in Pakistan is een 'normaal' fenomeen. Christelijke vrouwen zijn een rijp doelwit, omdat ze kwestbaar zijn en zonder verweer. De meeste gevallen worden niet eens bij de politie gemeld. Als dat wel het geval is, gaan de daders vrijuit. De christelijke gemeenschap werd recent opgeschrikt door het geval van Sumbal, een vijfjarig meisje dat verkracht werd door een groep moslims op straat in Lahore. Activisten en christelijke organisaties zijn zeer gemotiveerd om de zaak aan te pakken. Een ander recent voorbeeld gemeld door de NGO CLAAS (“Centre for Legal Aid Assistance & Settlement”) betreft een moslim uit Lahore die twee christelijke zusjes van 1 en 3 jaar oud probeerde te verkrachten. (Bron)


7 feb. 2014

Verkrachtingsslachtoffer vermoord op weg naar rechtbank

Een 20-jarige Indiase vrouw die samen met haar moeder op weg was naar de rechtbank om een getuigenis af te leggen van haar verkrachting, is onderweg neergeschoten. De jonge vrouw overleed ter plekke, haar moeder ligt in het ziekenhuis, zo meldt de Times of India. De twee hadden hun huis net verlaten en waren te voet onderweg toen de aanval plaatsvond. De moeder zegt dat zij werden ingehaald door een auto vlak voordat de regen van kogels op hen werd afgevuurd. In die auto, aldus de moeder, zat de man die haar dochter verkracht heeft. (Bron)

Intussen in het VK een demonstratie tegen "lover boys"

17 nov. 2013

Aantal vermissingen jonge meisjes verontrustend

De afgelopen maanden is het aantal vermissingen schrikbarend hoog. Meisjes die van huis en uit instellingen weglopen door foute contacten. Binnen gesloten instellingen heerst een strenge structuur en regelgeving waardoor meisjes tijdens verlof geregeld weglopen. (Bron) H/t +StopLoverboys Nu @StopLoverboysNU
20 sept. 2013

Tunesische meisjes zwanger terug van seks jihad

Een aantal Tunesische meisjes, die naar Syrie waren vertrokken voor 'seksuele jihad' (jihad al nikah) zijn zwanger naar huis teruggekeerd, heeft de MinBiZa gisteren gezegd. "De meisjes werden (seksueel) geruild door 20, 30 tot 100 rebellen en ze zijn nu terug met de vruchten van deze seksuele contacten in de naam van jihad; en wij zwijgen en doen niets", zei de partijloze minister tegen het parlement. Hij zei dat  sinds maart dit jaar zo'n 6.000 Tunesiers verboden werden af te reizen naar Syrie; 86 personen werden gearresteerd wegens het vormen van netwerken die Tunesische meisjes naar Syrie brachten voor seksuele jihad. De minister antwoordde gisteren op kritiek van mensenrechtengroepen die de regering hadden bekritiseerd om het uitreisverbod. (Bron) (Meer)

18 aug. 2013


Moslimactiviste roept op tot legale seksslavernij

De islam staat het toe om seksslavinnen te hebben. Of beter gezegd: de islam staat het toe dat moslims niet-islamitische seksslavinnen hebben. Een “vrouwenrechtenactiviste” uit Koeweit maakte deze duistere kant van de koraanse religie bekend. Niet als aanklacht, maar als enthousiast voorvechtster om christelijke vrouwen tot slaaf te maken als seksobjecten voor islamitische mannen. (Bron)Salwa el-Matayri's vrouwen- en christenverachtende ethiek beroept zich op soennitische godsdienstgeleerden.


23 juli 2013

Dubai verkrachtingsslachtoffer mag naar huis

Dit verhaal is van een andere categorie, maar het tekent de mentaliteit van islam met betrekking tot seksuele misdaden:

In maart werd de 24-jarige Noorse Marte Deborah Dalelv verkracht tijdens een zakenreis in Dubai. Ze gaf het aan bij de lokale politie. Maar haar klacht werd niet in behandeling genomen en ze werd dagen opgesloten en haar paspoort werd ingenomen (standaardprocedure in de Golflanden). Uiteindelijk werd haar toegestaan de telefoon te gebruiken waardoor ze contact kon opnemen met het consulaat. Uiteindelijk werd haar toegestaan haar "zaak" af te wachten in de Noorse Zeemanskerk.

Woensdag 17 juli werd ze veroordeeld voor een jaar en vier maanden gevangenisstraf wegens "seks buiten het huwelijk", "het drinken van alcohol" en "meineed". Sharia zoekt niet eens naar waarheid en staat dreigementen, opsluiting en lijfstraffen toe om bekentenissen af te dwingen, alsmede open discriminatie van vrouwen en niet-moslims die intellectueel en moreel minderwaardig worden beschouwd. Het lot van de Noorse bewijst dat sharia het recht zelf verkracht. (BronUpdate: Blijkbaar wordt haar nu toegestaan het land te verlaten.
18 juli 2013

Maar hee, er is ook goed nieuws! Eerste jihadbaby op komst! Beschuit met muisjes @Telegraaf

WE ZWIJGEN, MAAR ZIJN  VOORAL VERWARD


Updaterepliek van Niemoller op de troosteloze kritiek

Het volgende stuk van @JoostNiemoller verscheen vandaag op DDS onder de titel "Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. Wij zwijgen":

"De islam staat het verkrachten van vrouwen toe, ook van getrouwde vrouwen, zolang ze beschouwd kunnen worden als slavinnen. In de koran wordt geforceerde seks niet verboden. Het verkrachten van gevangen vrouwen is niet verboden. Of van vrouwen van gevangen mannen. Dat zijn natuurlijk ruime begrippen. Wanneer is een vrouw een slavin? Wanneer is ze gevangen? Het is duidelijk dat de regels ruimer toegepast kunnen worden als het om ‘ongelovige’ vrouwen gaat. 
Momenteel bestaat er een verkrachtingsgolf in Europa, waarbij blanke, niet-moslimvrouwen massaal worden verkracht door moslims. Daar is nu sprake van in Noorwegen, waarbij de verkrachters in overgrote meerderheid moslims zijn, en de slachtoffers Noorse vrouwen en meisjes. In Zweden is sprake van hetzelfde. Omdat er in deze landen veel taboes bestaan over criminaliteit en immigranten, zal deze teneur niet snel doordringen tot de mainstream media. Het is vaak behelpen met de politiecijfers". 
In het stuk is een video opgenomen, waarvan wij op 19 juni op de Engelstalige site de volgende analyse gaven. Hieruit wordt duidelijk waarom in de titel 'Westerse vrouwen' verkeerd is. Hier de vertaling:

VK - 54 islamitische verkrachtingsbendes in onderzoekDeze video zit helaas vol misidenticaties.
 • Het begint al met Polly Boiko in haar inleiding: "the Muslim men and their white victims". Met andere woorden, de religie van de mannen (aangeleerd idee) wordt in stelling gebracht tegenover een raciaal, fysiek kenmerk van de slachtoffers (inherent)
 • Toen de misdaden werden ontdekt, negeerden de politiek correcte machthebbers deze uit angst te worden besmeurd als racisten. Duizenden jonge meisjes zijn hier het slachtoffer van. Maar daar blijft het niet bij: de daders worden geindentificeerd als 'Aziaten'. Niet tevreden met de directe slachtoffers, besmeurd het moreel laffe establishment de inwoners van een heel continent met deze misdaden. Geen wonder dat veel 'Aziaten' woedend hebben gereageerd!
Liever dan de juiste groep aan te wijzen (die vaak met geweld reageert op zulke beschuldigingen) verschuilt men zich liever achter een vage, algemene abstractie als 'Aziaten'. In Nederland is men zover gegaan om een vals klassiek-Grieks woord te construeren, door autochtoon (inheems) tegenover allochtoon (uitheems) te plaatsen. 

Behalve het CBS heeft niemand iets aan deze vage identificatie want het is te weinig specifiek; en dat is precies de bedoeling! Het is een dekmantel. Oosterlingen tegenover westerlingen plaatsen is er een van dezelfde categorie.
 • Terug naar de video. Sean Thomas heeft veel geschreven over 'sex grooming gangs' (onvertaalbaar). Maar hij draagt bij aan het probleem met zijn opmerking, "yes, white people can be victims of racial crimes". Natuurlijk kunnen blanken het slachtoffer zijn van raciale misdaden (haatmisdaad), maar de essentie van deze slachtoffers is niet dat ze blank zijn! Het gaat erom dat ze niet-moslim zijn! Daarom werden ze uitgekozen, niet vanwege hun ras! 
 • Andrew Norfolk, hoofd onderzoeksjournalistiek bij de Times of London, beantwoordt de vraag of de misdaad "racial or perhaps religious" is en laat dit gewoon voorbij gaan. Als journalisten al niet eens het verschil weten tussen ras en religie, hoe moet het brede publiek dat dan? 
 • De morele lafheid van het politiek correcte establishment gaat zelfs zover, dat ze zich ervan overtuigd hebben dat er niets aan de hand was, omdat "these girls must have been consenting to their own abuse" (deze meisjes erin toestemden dat ze misbruikt werden). 
 • Alsof dat niet erg genoeg is, reduceert het hoofd onderzoeksjournalistiek dit schandaal tot een "obvious cross cultural dispute" (duidelijk een intercultureel dispuut) over wat "age of consent" (meerderjarigheid) betekent, alsof het probleem kan worden opgelost met een kleine aanpassing van de wet! Het mankeert er nog maar aan dat hij voorstelt meteen de sharia in te voeren. Het probleem is niet juridisch! Het is moreel! 
 • Norfolk lijkt zich dat bewust te zijn, want hij onderstreept dat de oemah - de moslimgemeenschap - seksuele uitbuiting niet tolereert. Tenminste niet buiten het huwelijk. Maar seksueel misbruik van en seksuele terreur tegen niet-moslims is heel gewoon, zoals het thema van dit blog uitlegt. Dit is precies de kern van de zaak. 
 • Het idee van Norfolk dat moslims dit probleem binnen hun eigen gemeenschap moeten oplossen (dat is multiculturalisme) is zoiets als beweren dat alcoholisten het alcoholprobleem maar moeten oplossen. Het is absurd! 15 juli 2013

Fatwa, "Verkrachting, prostitutie is jihad"

Een paar weken terug brak er nieuws in de Arabische media dat er weer een fatwa was uitgesproken, die moslima's oproept naar Syria te gaan om hun seksuele diensten aan te bieden aan jihadisten, die vechten tegen het seculiere regime van Assad en voor het vestigen van een islamitische staat. De fatwa wordt toegeschreven aan de Saoedische sjeik Muhammad al-'Arifi, die eerder samen met andere clerussen zei dat het jihadi's is toegestaan Syrische vrouwen te verkrachten.

Het prostitueren van moslimvrouwen wordt in dit geval gezien als legitieme jihad, omdat deze vrouwen zich opofferen—hun kuisheid en hun eer—zodat seksueel gefrustreerde jihadi's zich beter kunnen concentreren op de strijd en het vestigen van de islamitische staat in Syie. En het is prostitutie, omdat ze ervoor beloond worden, ook al is het in het hiernamaals. De Koran zegt: "Allah heeft van de gelovigen hun personen (hun lichamen) en hun goederen gekocht. Daar krijgen ze de tuin (het paradijs) voor terug: ze vechten in Zijn naam, en verslaan en worden verslagen" (Yusuf Ali trans. 9:111). (Bron)


22 juni 2013

6 tienerverkrachters krijgen taakstraf

Je zou het niet zeggen, en we zullen het nooit zeker weten..

Zes anonieme tieners zijn in Stockholm veroordeeld voor groepsverkrachting. Bericht gepost op 18 juni 2013 door Eeyore. Geen namen of achtergronden. We weten onderhand wat dat betekent. Het multikulti 'islam is geen probleem' narratief is belangrijker dan de rechten van slachtoffers. Dit wordt ook duidelijk door de straf: een kleine boete en 100 uur dienstverlening. Voor gang rape met geweld. Welterusten, Zweden.. (Bron)


18 juni 2013

1 Op de 4 Zweedse Vrouwen wordt verkracht

Zweden heeft nu het op een na hoogste aantal verkrachtinggevallen in de wereld. Het cijfer is het hoogste in Zuidafrika, dat met 53,3 per 100.000 inwoners zes keer hoger is dan in de VS. Statistieken laten zien dat 1 op de 4 Zweedse vrouwen zal worden verkracht. In 2003 waren de statistieken hoger dan gemiddeld (9,24), in 2005 schoot dat cijfer omhoog naar 36,8 en in 2008 naar 53,2. De cijfers zijn nu vrijwel zeker nog hoger, omdat moslimimmigranten een steeds groter percentage van het aantal inwoners uitmaken. Moslims waren verantwoordelijk voor 77% van de verkrachtingsgevallen. De belangrijke verhoging loopt parallel met verhoging van de moslimimmigratie, de prijs waarvoor een epidemie is, gepleegd door een vrouwenhatende ideologie. Lees meer.. 


22 mei 2013

O.M. EIST 7 JAAR VOOR VROUWENHANDEL


Geen Stijl: Nederland ook handelsland voor pedo-moslims

Terwijl Den Haag in de greep is van wat er van shariamoslims allemaal níet mag op het gebied van spaghettibandjes en korte rokjes, oordeelde de rechtbank in Amsterdam over wat mannen uit moslimlanden allemaal wél doen op het gebied van handel in (minderjarige) meisjes, seksueel misbruik, vrijheidsberoving en mishandeling met brandende peuken in de erogene zone.

Een 'stuitend gebrek aan respect' voor vrouwen is immers net zo goed een karaktertrekje van de sharia als haat tegen spaghettibandjes. Of zou deze gruwelijke zaak van vrijheidsberoving & verhoerering van (minderjarige) meisjes echt helemaal niets te maken hebben met religieuze fundamenten bij de daders? (...)


May 14, 2013

Mail Online: Police and social services apologise after paedophile gang of seven are found guilty of sex crimes against six girls as young as 11
 • Fighting broke out in the dock as two other defendants were cleared
 • Seven men found guilty of catalogue of offences involving underage girl
 • Two sets of brothers, Akhtar Dogar, 32, and Anjum Dogar, 31, and Mohammed Karrar, 38, and Bassam Karrar, 33, were convicted along with Kamar Jamil, 27, Assad Hussain, 32, and Zeeshan Ahmed, 27. 
 • Mohammed Hussain and a man who cannot be named for legal reasons were cleared. 
 • The seven men found guilty of offences against the six girls were remanded in custody for sentencing next month. 
 • Girls were so young 'they had just stopped believing in the Easter bunny when they were corrupted' 
 • Police identified as many as 22 girls who were 'groomed, corrupted, brainwashed and abused and then sold for sex and worse'
 • Two of the three care homes where victims of the Oxford sex ring lived have been closed down but only one member of staff was sacked.
May 8, 2013

Saudi Mission Focus of Human Trafficking

The Blaze: EVIDENCE OF POSSIBLE HUMAN TRAFFICKING REPORTEDLY FOUND…AT SAUDI DIPLOMATIC COMPOUND

A compound in McLean, Va. is now the focus of a possible human trafficking ring — a Saudi diplomatic compound. Federal agents with the Department of Homeland Security and Immigration and Customs Enforcement (ICE) raided a compound on the 6000 block of Orris Street in McLean that is said to be home of a “Saudi military attaché,” WUSA-TV reports. The station also reports that federal agents rescued two women from the Philippines in the raid.

A “source close to the investigation” told WUSA-TV that both women speak English and they were in the U.S. legally with passports. Federal officials were tight-lipped about the case and would only confirm that they are looking into the instance as a possible human trafficking case. “It’s unclear who alerted the authorities to these woman, but they are said to be safe in their care,” the station adds. Read on >>>

April 24, 2013

Islam Sanctions Sexual Slavery of Unbelievers Historically and juridically, Islam sanctions FGM for Muslim females and rape and sexual slavery of non-Muslim females

The Clarion Project: Rape and the Islamic Doctrine That Allows It

- Atlas Shrugs: 13-YEAR-OLD CHRISTIAN GIRL KIDNAPPED BY MUSLIMS IN EGYPT

Deze vreemde exercitie in subjectief recht vond plaats in het VK. Er zitten verschillende kanten aan. De rechter erkent, dat het verkrachten van meisjes van dertien de morele norm is in islam en dat ‘women are no more worthy than a lollipop that has been dropped on the ground’. Dank u! Dat de islamitische school die hij bezocht heeft een 'gesloten gemeenschap' is, legitimeert zijn gebrek aan kennis van Brits recht. Als dat nog niet erg genoeg is, gaat het vanaf hier verder bergafwaarts. De jongen is 'sexueel naief': het slachtoffer wordt als de schuldige aangewezen; ze heeft hem 'verleid'. Dussss, als moslim mag je niet alleen moreel en juridisch een nul zijn, je bent ook niet verantwoordelijk voor je eigen daden. Niet alleen is dit onrecht ten opzichte van het slachtoffer, de moslimdader wordt ook met een lagere standaard beoordeeld dan een andere burger van het VK. Helaas is moslim geen ras, maar een ideologie, anders heette dit racisme.
- Atlas Shrugs: MYJIHAD IS RAPING A 13-YEAR-OLD: UK MUSLIM RAPIST "DIDN'T KNOW" THAT SEX WITH A 13-YEAR-OLD GIRL WAS ILLEGAL, IN ISLAMIC FAITH HE WAS TAUGHT "WOMEN ARE WORTHLESS" SO HE IS SPARED JAIL
- Girls Just Wanna Have Guns: Hindu Women in India Found Raped and Chopped Into Pieces by Muslims
- AD: Zwanger twaalfjarig meisje verkracht en gebrandmerkt
- Atlas Shrugs: GANG OF MUSLIM MEN ‘GROOMED GIRLS AS YOUNG AS 11 FOR SEX, TRAFFICKED THEM ACROSS THE UK AND ATTACKED THEM WITH MEAT CLEAVERS AND BASEBALL BATS’
- BBC: Oxford exploitation trial: Girl had 'back-room abortion'
- The Guardian: Oxford gang drugged young girls and sold them as prostitutes, court told
De wereld reageert geshockeerd op de groepsverkrachting in India. Maar wie over seksuele jihad heeft gelezen weet wel beter. Overigens is het niet mogelijk gebleken de religieuze achtergrond  van de daders te achterhalen. India is net als Europa en de VS ten prooi aan een politiek correcte pers. In het Westen is een hetze tegen India gaande: het land heeft zich afgekeerd van het socialisme en er is assertief verzet tegen voortschrijdende islamisering. Intussen verschijnen dit soort artikelen:
 - Elsevier: Nederlandse vrouwen aangerand aan Indiase kust - The Guardian: Indian police investigate two new gang rape casesDit artikel is dichter bij de waarheid, maar maakt zich schuldig aan morele lafheid door islam niet te benoemen als de schuldige:
- IBT: India Has A Rape Crisis, But Pakistan’s May Be Even Worse
- E.J.Bron: Amsterdam: 5000 meisjes door Turken en Marokkanen tot prostitutie gedwongen
- FrontPageMagazine: Muslim Brotherhood’s “Paid Rapists” Sexually Assault Female Protesters
- YouTube: "Muslim Rapes 2 Year Old Because Father Refuses To Convert To Islam
- The Slog: "cynical Utopian drivel is the fast lane to Dystopia"
- Liveleak: "Oslo, Norway - ALL Sexual Assaults Involving Rape In Past 5 Years Committed By Muslims" (video)
- Jihad Watch: "Swedish rape-jihad: "police reported an average of five rapes a day in Stockholm"
The capital of Sweden is probably also the European capital of rape. Since Swedish police, politicians and media do their best to cover the Muhammad-factor, we have to look at neighbouring Scandinavian countries for a reasonable explanation:
Rape jihad in Denmark: More than half of all convicted rapists have immigrant backgrounds. Iraqis, Iranians, Turks and Somalis dramatically overrepresented...
Oslo, Norway: 69 percent increase in rapes (76 rapes in 91 days). Share of non-Westerners among 'attack-rapists': 100 percent.
Stavanger, Norway: Nine out of ten rapists are 'men from minority groups' (...) >>>
- Politie: "Loverboys"
- EO: "Christenmeisjes ontvoerd en bekeerd in Egypte"
- MD: "Love Jihad's baby machines"
- Debbie Schlussel: "Obamacracy in Egypt: Wealthy Arab Tourists Buy Under-Aged Egyptian Girls for Sex Slaves"
- Atlas Shrugs: "
MUSLIM CHILD SEX RINGLEADER CONVICTED FOR 30 COUNTS OF RAPE OF THREE-YEAR-OLD GIRL"
Eerst gepubliceerd op 2 juli 2012

Toelichting

Er zijn een aantal vergoelijkende namen voor bedacht, maar de juiste term is seksueel terrorisme. 'Love' of 'reproductive jihad', of 'Romeo jihad' is het klaarstomen van meisjes voor het huwelijk met als doel bekering, het baren van kinderen op industriele schaal voor demografische dominantie, of sexuele uitbuiting voor financieel gewin. Jonge moslimmannen verleiden schoolmeisjes voor bekering tot de islam door te pretenderen verliefd te zijn. De jonge vrouwen zelf zijn maar een object en op zich onbelangrijk. Op strategisch niveau is het doel culturele, demografische en psychologische druk op lokale bevolkingen. Tactisch is het intimidatie. 

Terwijl de authoriteiten op het Indiase subcontinent hun best doen zaken voor de rechter te krijgen, gaan de politiek correcte klassen in het westen schunnig met de zaken om. De lamstraal media en de rechterlijke macht exploiteren de zaken voor hun eigen amorele en multiculturele agenda's. Een geval in het Verenigd Koninkrijk is stuitend in het bijzonder (details - GRAFISCH!).

In plaats van het in kaart brengen van het patroon en het stellen van de juiste diagnose van deze misdaad als onderdeel van de mondiale jihad, heeft de Openbaar Aanklager had geval teruggebracht tot een 'Aziatisch probleem in het algemeen (zowel Pakistani's als Indiers worden in het VK aangeduid als 'Aziaten'). Dit is pure morele lafheid. Het geval laat zien hoe policor leidt tot nihilisme en de omkering van goed en kwaad. 
In dit artikel reduceerd een gemene haatpomo het geval tot een 'sociaal probleem': de daders moeten worden geexcuseerd op de grond, dat anale en orale seks taboe is in hun culturen... en dat we erover moeten praten. Werkelijk! 

In plaats van de waarheid te volgen waarheen die ook mag leiden, eventueel een veroordeling van de islam, wordt er de voorkeur aan gegeven compleet onschuldige minderheden op een hoop te gooien met extremisten en terroristen, als de islam maar niet wordt 'beledigd'. Het is het einde van de rechtstaat en het begin van een corrupt, subjectief rechtssysteem. Wie dit euvel tolereert, helpt of bevordert is een handlanger van euvel geworden. De 'Aziatische gemeenschap' heeft terecht furieus gereageerd!

Dit is geen geisoleerd geval. Systematische seriele groepsverkrachtingen en seksuele exploitatie door moslimmannen vindt overal plaats waar de islam uitwaaiert over de aardbol. Maar de gevallen verdwijnen in de misdaadcijfers als gewone zedenzaken, 'lover-boy-' of verkrachtingszaken. Intussen neemt de epidemie in Noorwegen en Zweden ondraaglijke vormen aan.

In de video boven een afgrijselijk verkrachtingsmarathon, begaan door Afghanen in een Zweeds vluchtelingeninstituut en de reactie daarop van een euvele, socialistische diversiteitscultist. De slachtoffers moeten niet zeuren. Dit is de prijs die we moeten betalen voor vrede met de islam. Over een paar honderd jaar is de islam op ons niveau van beschaving en dan leven we nog lang en gelukkig, is de logica die ervan uitgaat dat christenen vroeger ook geen lieverdjes waren. Er is evenwel geen enkele reden om aan te nemen dat de islam dezelfde evolutie zal doormaken als het christendom. In tegendeel, gegeven het wereldbeeld van de islam, is er niets dat daarop wijst.

Laat een comment en een link achter als je gevallen tegenkomt. We maken er een zwartboek van.