vrijdag 10 februari 2017

30 JAAR VOOR AANSLAG OP WILDERS EN MOTOONS WEDSTRIJD

Op 3 mei 2015 openden twee terroristen het vuur tijdens  de Muhammad Art Exhibit and Cartoon Contest in Garland, Texas. Onder anderen PVV-leider Geert Wilders en Pamela Geller hielden toespraken. Bosch Fawstin won de eerste prijs. Bij de schietpartij raakte een agent gewond, beide jihadisten werden doodgeschoten. 

UPDATE: Abdul Malik Abdul Kareem uit Arizona is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 jaar voor steun aan Islamitische Staat  en het plannen van een aanslag op de “Draw Muhammad” Cartoon Contest in Garland, Texas. Hij werd ook veroordeeld wegens illegale wapenfeiten en een aantal andere misdaden. (Meer op Pomonews.com)
9 aug. 2016


WILDERS: 'FBI WIST VAN AANSLAG IN GARLAND'
20 juni 2015 Vandaag werden een aantal Mohammed cartoons vertoond op de Nederlandse publieke omroep. 
De rest van het verslag over de Motoons en de opvolgende gebeurtenissen staan op de Engelstalige editie PomoNews. (Bron)


De FBI wist vorig jaar dat IS-terroristen een aanslag wilden plegen bij een Mohammed-expositie in Amerika, waar ook Geert Wilders was. Een undercover agent lijkt een van de daders zelfs te hebben aangemoedigd. Uit een verklaring van de FBI die afgelopen week onder ede werd ingebracht tijdens een rechtszaak tegen Erick Jamal Hendricks, een Amerikaanse aanhanger van Islamitische Staat (IS), blijkt dat de FBI veel informatie had over een mogelijke aanslag in Garland. Toch werden de sprekers van tevoren niet ingelicht over de dreiging en werd niet ingegrepen. (...) Doelwit van de jihadisten was mogelijk Pamela Geller, die in de gesprekken onder meer ‘een varken’ wordt genoemd. Geert Wilders, die zelf dacht geen doelwit te zijn geweest, komt niet voor in de gesprekken. De PVV-voorman heeft Kamervragen gesteld aan premier Mark Rutte naar aanleiding van de berichtgeving.

20 juni 2015

NOS SABOTEERT GEERT WILDERS' MOTOONS UITZENDING

Door een 'misverstand' werd het filmje vandaag door de NOS gecensureerd onderdrukt.
GEERT WILDERS VERTOONT MOTOONS OP DE STAATSBUIS

De cartoons werden gemaakt voor een tentoonstelling van Mohammed cartoons in Garland, Texas, die afgelopen maand aangevallen werd door twee terroristen. Na de terreuraanslag stelde PVV-leider Geert Wilders, die een speech had gehouden tijdens de tentoonstelling in Garland, voor om de cartoons overal in de vrije wereld te tonen. De cartoons werden getoond tijdens de uitzending voor politieke partijen van de Partij voor de Vrijheid. Het programma wordt herhaald op 24 juni en 3 juli. Geert Wilders: “De enige manier om terroristen te tonen dat zij niet zullen winnen is datgene te doen wat zij ons willen beletten te doen. De cartoons werden niet uitgezonden met het doel te provoceren, maar om aan te tonen dat we de vrije meningsuiting verdedigen en nooit zullen buigen voor geweld. Vrijheid is ons geboorterecht. Vrijheid van meningsuiting moet het altijd winnen van geweld en terreur.”


Dit is het uitzendschema: