zondag 10 mei 2015

Tomorrowland, aka Project T, een nieuw heldenavontuur

Disney komt met het meeslepend avontuur waarin voormalig wonderkind Frank (Clooney) en  een pientere, optimistische tiener Casey (Britt Robertson) samen op een gevaarlijke missie gaan om de geheimen te onthullen van Project T.Trailer Project T.

Vanaf 21 mei kunnen we in Nederland genieten van een nieuw heldenaontuur uit de Disney school. Het meeslepende en mysterieuze avontuur Project T is van tweevoudig Oscar-winnaar Brad Bird, met Academy Award-winnaar George Clooney in de hoofdrol.

Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, gaan samen op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Project T. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld — en zijzelf — nooit meer hetzelfde zijn.

De film heeft verschillende titels. Hij heet in Groot Brittannië Tomorrowland: A World Beyond en draagt de film in België en Nederland de compleet afwijkende titel Project T.

Liefhebbers van Walt Disney weten dat Tomorrowland (a.k.a. Discoveryland) ook een themagebied is in de verschillende attractieparken. In 1955 werd de eerste geopend in Disneyland Park in Anaheim in de Verenigde Staten. Uiteraard gaf het themagebied de inspiratie voor de film Project T, die vanaf 21 mei in de Nederlandse bioscoop draait.


Gerelateerd