dinsdag 26 juli 2016

JUNCKER: "OPEN GRENZEN ZIJN ONSCHENDBAAR"

De EU waggelt van crisis naar crisis. De euro en de economie onder vuur, een dure migratiecrisis die de politiek van open grenzen onder druk zet, de rechten van vrouwen geschonden door de islamitische aanrandingscultuur en nu bijna dagelijkse terreuraanslagen, terwijl de eurocraten gevaarlijk verward zijn.

De voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker gaf gisterenmorgen een interview aan het programma Vier Waarheden van France 2, waarin hij aantoonde hoe gevaarlijk en zelfs crimineel hij en zijn kliek van globalisten feitelijk zijn. De meest fundamentele taak van de overheid -- veiligheid, geworteld in het eerste mensenrecht op leven -- maakt hij ondergeschikt aan een ding dat hij noemt het "onschendbare principe" van open grenzen, dat hij op de een of andere manier verward met "vrijheid". Hij vindt daarom dat menselijke offers aan islamitische terreur op het altaar van het slopen van nationale veiligheid en soevereiniteit dat best waard zijn. De hierarchie van rechten doet er toe! Filosofie doet ertoe! Hij heeft gezegd dat, hoe erg de migratiecrisis en terrorisme in Europa ook worden, de EU nooit de vrije beweging van mensen binnen de EU in twijfel zal trekken. "Dit is een van de vier fundamentele vrijheden van het Verdrag van Rome. Het is een onschendbaar principe".

  • "Er zijn veel initiatieven nodig" om de veiligheid te verbeteren in de EU;
  • "Betere reacties van lidstaten met betrekking tot informatieuitwisseling tussen politie en inlichtingendiensten; En
  • "betere communicatie" tussen lidstaten zullen de problemen oplossen.5 juli 2016


PEGIDALEIDER BEWAAKT BULGAARSE GRENS


Een principe moeten we haarscherp op het netvlies krijgen. Als de overheid niet meer in haar eerste plicht kan of wil voorzien -- bescherming van de bevolking en van het territorium -- dan heeft de mens het morele recht -- ja, zelfs de plicht -- zichzelf, de zijnen en zijn eigendommen te beschermen. Het recht op zelfverdediging is een uitvloeisel van het mensenrecht op leven. Het staatsmonopolie op geweld duurt slechts zo lang als de staat bereid is het te gebruiken. Bij falen vervalt het en heeft de mens het recht verdediging zelf ter hand te nemen. Zover is het dus gekomen.
"Als de Europese grensbewakingsdienst Frontex het niet doet, dan doen wij het maar". De Nederlandse Pegida-voorman Edwin Wagensveld patrouilleert met gelijkgestemden door de grensstreek in Bulgarije, op zoek naar groepjes illegale immigranten. Met machetes en gekleed in uniform banen ze zich een weg door het bos. Wagensveld vertelt morgen in De Telegraaf hoe het eraan toegaat bij de grens met Turkije. ,,We zijn geen bewapende patrouilles die ‘jagen’ op vluchtelingen, dat is pure onzin. Dit zijn geen vluchtelingen, maar illegalen uit landen als Pakistan of Afghanistan. Zij kunnen heel agressief zijn. Jongens uit onze groepen hebben een keer drie of vier van die mensen met kabelbindertjes vastgezet. Zonder dat ze ook maar één verwonding hebben opgelopen. We zijn volstrekt geweldloos en dragen illegalen direct over aan de douane of politie.’’ Lees morgen het hele verhaal in De Telegraaf.7 juni 2016ISIS IN ASIELOPVANG: WILDERS, WACHT RUTTE OP EEN AANSLAG?
Geert Wilders: "Wacht Rutte op een aanslag?"

Namens de PVV stelde Machiel de Graaf vandaag vragen aan de regering over de kwestie. Wilders vraagt zich intussen af of Rutte soms zit te wachten op een aanslag? De minister van Veiligheid roept: gaat u maar rustig slapen. De regering neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor haar beleid. Vluchtelingen? Maar, maar dat is toch een natuurramp?

7 juni 2016


ISIS TERREURCEL IN ASIELOPVANG


Volgens een rapport in de Franse krant Le Monde hebben leden van een slapende terreurcel van ISIS in een vluchtelingenkamp in Nijmegen gezeten. Ze maken deel uit van een grotere groep, waarvan drie leden vorige week in Düsseldorf zijn gearresteerd. Het Openbaar Ministerie heeft kennis genomen van het bericht, maar heeft geen commentaar. En nu mogen we zeker niet tegen idioten als Sargentini roepen, told yah soooo! Een woordvoerder van het OM zegt alleen dat er in Nederland geen verdachten zijn opgepakt. maar dat wisten we al. De slaapcel omvatte 20 man in Nijmegen en Düsseldorf. Het geval is niet aan het licht gekomen middels scherpe oplettendheid of vakkundig speurwerk van de terreurbestrijders. Dat er een gigantische aanslag is voorkomen hebben we te danken aan het knagende geweten van een van de terroristen.
(...) de 28-jarige Saleh A., stapte in februari uit eigen beweging naar de Franse politie om te waarschuwen voor aanslagen. Nederland en Duitsland zijn daarna op de hoogte gesteld, schrijft Le Monde. Waarom de spijtoptant naar de politie stapte, is nog niet duidelijk. Hij zit nog in een Franse cel en wordt vermoedelijk binnenkort uitgeleverd aan Duitsland. Hij verklaarde volgens Le Monde dat hij samen met een zekere Hamza C. aan het hoofd stond van de slapende cel en dat ze op instructies wachtten van ene Abu Dujana al-Tunisi.18 mei 2016


EU WERKT AAN 2 GEHEIME PLANNEN


De EU werkt al enige tijd in het geheim aan twee verschillende plannen die het hoofd moeten bieden aan de vluchtelingencrises. Een voor het Midden Oosten, en een tweede plan voor Afrika. Laten we onszelf er nogmaals aan herinneren dat het Westen deze crises aan zichzelf te danken heeft. Dat zijn de feiten. De migrantencrisis in het Midden Oosten is het gevolg van de Arab Spring, die bewust werd getriggerd en aangespoord door de globalisten. De faalstaat Libie danken we aan Hillary Clintons interventie waarbij Gadaffi werd verwijderd. Daardoor kwam een dominobeweging op gang die islamistische opstanden teweeg bracht onder de zuidelijke stammen. Tot die tijd werden die in check gehouden door de potentaat in Libie. Eerst het alternatieve plan voor Griekenland en Turkije.

De Europese Unie werkt in het geheim al enige tijd aan een alternatief plan voor de vluchtelingendeal met Turkije. Het Europese plan B richt zich volledig op Griekenland. In het uitgelekte plan staat dat de Griekse eilanden een semi-permanent vluchtelingenkamp worden, zoals de noodkampen in Jordanië en Libanon. Griekenland handelt de asielaanvragen af en wie niet toegelaten wordt, moet direct terug naar het land van herkomst. De bootverbindingen tussen de eilanden en het vasteland moeten worden opgeschort. Om Griekenland tegemoet te komen, zou de aan Turkije beloofde zes miljard euro naar de Grieken gaan. De Duitse krant Bild meldde dat gisteren op basis van een EU-minister die anoniem wil blijven. CDA-Europarlementariër Jeroen Lenaers bevestigt in een gesprek met BNR dat er al een tijdje wordt gewerkt aan een dergelijk alternatief plan. Hij pleit voor opvang in Griekenland omdat de EU niet afhankelijk kan zijn van Turkije. “Je ziet nu al dat veel vluchtelingen geen asiel aan willen vragen in Griekenland. Daarom moet je veel meer focussen op opvang op de Griekse eilanden, waardoor ze minder geneigd zijn om de oversteek van Turkije te maken”, zegt Lenaers op BNR. Binnen de EU bestaan grote zorgen of Turkije de gemaakte afspraken nog wel na zullen komen nu premier Davutoglu is opgestapt. Hij onderhandelde namens Turkije over de deal en was binnen de regering één van de belangrijkste voorstanders. Het Europees parlement debatteert vandaag over het alternatieve plan.
Dan naar Afrika. De Britse Daily Mail onthult dat de EU werkt aan een geheim plan om Afrikaanse regimes af te kopen om te voorkomen dat migranten Europa bereiken. Dit moet geheim blijven voor de massa, want je weet hoe het plebs denkt over dat soort zaken. Het plan omvat:
  • De EU betaalt Afrikaanse landen, onder wie de dictatuur van de Moslim Broederschap in Soedan, bijna 20 miljoen euros
  • Het plan werd in maart bedacht tijdens een confab van 28 EU ambassadeurs onder leiding van Duitsland
  • Een EU adviseur waarschuwde voor reputatieschade als het plan mocht uitlekken
  • De Soedanese president Omar Hassan al-Bashir wordt beschuldigd van genocide in Darfur17 mei 2016


MI6: "TURKSE VISADEAL IS OLIE OP HET VUUR"


De controversiële vluchtelingendeal met Turkije die bepaalt dat Turken vanaf juni zonder visumverplichting naar Europa kunnen reizen, verhoogt de kans op aanslagen op ons continent. Dat staat te lezen in een exclusief rapport van de Europese Commissie waar de Britse krant The Telegraph de hand wist op te leggen. (...) Richard Dearlove, het voormalige hoofd van de Britse inlichtingendienst MI6 (...) waarschuwde al dat de toegeving aan Turkije "pervers" is en vergeleek de deal met "het stockeren van benzine naast een brandhaard". De Europese Commissie heeft daarnaast ook gelijkaardige schikkingen in petto voor Kosovo, Oekraïne en Georgië, landen waar de georganiseerde misdaad welig tiert. De vingerafdrukken van mensen die Europa met een visum binnenkomen, worden opgeslagen in een database die antiterrorismediensten kunnen doorzoeken. Als dergelijke deals in werking treden, valt dat extra veiligheidsmechanisme weg. Er vechten meer dan 300 strijders uit Kosovo in Syrië en Irak, het hoogste aantal per capita in Europa. Bovendien heeft de Kosovaarse regering amper de middelen om hen te onderscheppen. "Het versoepelen van de visumvoorwaarden houdt het risico in dat Kosovaarse Syriëstrijders onopgemerkt de Schengenzone kunnen binnenkomen", waarschuwt een ander rapport. "De Turkse maffia die zich inlaat met het smokkelen van drugs, vuurwapens, seksslaven en vluchtelingen, zal niet aarzelen om haar activiteiten uit te breiden naar Europees grondgebied", meent de Europese Commissie.
11 mei 2016


EUROPARLEMENT STOPT STEMMING OVER TURKSE VISADEAL


Het europarlement weigert te stemmen over de visadeal met Turkije tot het land voldoet aan alle 72 eisen die in de overeenkomst gesteld zijn. Lijkt flink, maar intussen laat de EU zich willens en wetens chanteren door de Turkse schurkenstaat.
Het Europees Parlement speelt een ‘gevaarlijk spel’, volgens Sargentini. Hoewel ze zelf de migratiedeal met de Turken ‘graag ziet sneuvelen’, denkt ze dat de grootste partijen in het parlement uiteindelijk zullen inbinden in de visumkwestie, om het akkoord in stand te houden. Een woordvoerder van Erdogan, Burhan Kuzu, dreigde op Twitter al dat Turkije ‘bij een verkeerd besluit van het parlement, vluchtelingen naar Europa zal sturen’. Dinsdag kwam naar buiten dat de Europese Unie al werkt aan een alternatief plan, mocht de deal met Turkije stuklopen. ‘Plan B’ is om de Griekse eilanden te gaan gebruiken als semipermanente opvangkampen, vergelijkbaar met die in Jemen en Jordanië.6 mei 2016


ERDOGAN: "WIJ GAAN ONZE WEG. JULLIE DE JOUWE"


De visadeal tussen Turkije en de EU dreigt op de klippen te lopen. De rel tussen Erdogan en zijn premier "Mr. Sex Appeal" Davutoglu blijkt te zijn gegaan over diens afhandeling van de onderhandelingen met de EU. Onderdeel van de voorwaarden was dat de Turken hun definitie van terrorisme zouden aanpassen. De islamitische defininitie van terrorisme is, het onrechtmatig doden van moslims volgens de islamitische wet. (source). Erdogan zei vandaag live op de staatstelevisie:
"Terwijl Turkije wordt aangevallen door terroristen en de krachten die hen direct of indirect steunen, vertelt de EU ons onze terreurwet aan te passen. Wij gaan onze weg, en jullie de jouwe". 

De Turkse minister voor EU-zaken, Volkan Bozkir zei eerder vandaag dat Turkije alles heeft gedaan wat het kan. Het is niet mogelijk de wetgeving en regels over terrorisme te wijzigen terwijl ons land zich in een intense strijd tegen diverse terreurorganisaties bevindt". Deze ontwikkeling is typerend voor de superieure Turkse onderhandelingstechniek: op het laatste moment komen met een bijna onmogelijke eis. Op dat moment vinden partijen het zonde als al het werk voor niets is geweest. Dus de kans is groot dat je krijgt wat je vraagt.

Bonustweets:4 mei 2016

MILJOENEN TURKEN KUNNEN VERDWIJNEN IN DE EU


Vandaag werd duidelijk hoe de eurocraten de Turkse visaregels hebben opgeheven. Van de 72 eisen in de roadmap, slechts 46 zijn opgenomen in de verklaring van vandaag. Maar ook daarvan zijn een aantal rose aangemerkt, ofwel daar wordt nog aan gewerkt. Maar wat maakt het uit als je daarmee miljoenen niet-christenen kunt toevoegen aan je imperium?  (PDF) En van die miljoenen kunnen er velen gewoon in de EU verdwijnen als ze hun toeristenvisum na 3 maanden laten verlopen, zelfs met een biometrisch paspoort. (Meer) De jacht is nu geopend op Turkse paspoorten.


Naar historisch archief


Gerelateerd