zondag 8 maart 2015

Koenders en Asscher rechtvaardigen islamofascisme

Mark Rutte heeft liever dat jihadisten in Irak of Syrië omkomen dan dat ze terugkeren naar Nederland, zo zei hij tijdens het RTL-verkiezingsdebat. Verrassend genoeg heeft deze uitspraak geleid tot verontwaardiging bij het linkse volksdeel. En dat is de echte schande die hier voorligt. 

UPDATE: In dit interview maakt Maajid Nawaz van de Quilliam Foundation duidelijk hoe schandalig de houding van apologeten is. In de naam van het 'beschermen van zwakken' *kuch* rechtvaardigen Koenders en Asscher mensen die met geweld of passief een islamofascistische theocratie nastreven. Ze kunnen IS = evil niet uit hun mond krijgen.Mar 6, 2015 Maajid Nawaz in een interview met BBC News nadat de idenditeit van Mohammed Emwazi als Jihadi John bekend werd gemaakt. 

Waar bleef de Twitterstorm na de schande van Koenders?

In de VS zou een twitterstorm ontstaan zijn in de conservatieve social media na apert abjecte uitspraken als van de ministers Asscher en Koenders. Die zou er zo uit hebben kunnen zien. Rechts Nederland moet snel activisme gaan leren. Het is al 1 minuut voor 12.
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza
maar volgens #Koenders is het maar een #jeugdzonde @minbuza7 maart 2015

Rutte heeft geen mening; hij spreekt de waarheid. 

Onze PM ontkent dat zijn 'mening' regeringsbeleid is, en dat is teleurstellend. Want 'praten' doe je niet met terroristen. Zoals Reve al zei: met fascisten onderhandel je niet, die moet je vernietigen. En zo is dat. Puur kwaad heeft ons niets te bieden. Daarom mag je ze nooit concessies doen. Geen enkele. Het enige resultaat is, kwartier geven aan evil, waarmee je een handlanger bent geworden.

Al meer dan een eeuw steunt links iedere massamoord uit naam van een of ander utopisme. Of het nou Leninisme betreft, of Stalinisme, Ho Chi Minh, Mao of de Ajatollah Khomeini, links is van de partij om massamoord goed te praten. IS is slechts de laatste kampioen slavendrijven en genocide.

Verdedigingslijn nummer 1 is, blame the victim. Het is onze schuld, de schuld van het vrije Westen dat de islamofascisten geworden zijn wie ze zijn. Racisme, ongelijkheid, armoede en gebrek aan banen en onderwijs strijden om de gunst. Want volgens het linkse wereldbeeld, wordt de mens bepaald door zijn sociale omstandigheden. Daarover is geen enkele twijfel.

Het feit (en dat is met iedere revolutie het geval) dat het niet de onderklasse, maar juist de kinderen van de opkomende middenklasse zijn, die de opstand leiden, stuurt dit non-argument naar prullenbak. Het wordt langzamerhand graaien op de bodem van het vat met kutsmoezen voor de apologeten van de gewapende islam. Maar ze hebben er een gevonden!

Kennelijk zijn jihadisten onverantwoordelijke kinderen die niet weten wat ze doen. Iedereen overtreedt wel eens de wet als ie jong is, maar daarom verdienen ze nog niet de dood. Dat deze 'kinderen' genocide, slavenhandel en de meest wrede bendes uit de geschiedenis actief en fysiek steunen, speelt kennelijk geen rol. Volgens hun argument moeten we deze morele rejects weer omarmen en ondersteunen met geld en andere onuitputtelijke middelen.

Dat onze eigen bevolking daarmee groot risico loopt, nemen ze graag op de koop toe. Voor hen is het beschermen van de bevolking geen overheidstaak. Snap je de linkse ethische orde niet meer? Stel je dan de vraag: welk standpunt schaadt het Westen het meest? De puzzelstukjes vallen dan als vanzelf op hun plaats. Het is geen wonder dat links iedere vijand steunt.

Dan krijg je kulargumenten als, islamofascisten moeten gelijk behandeld worden, anders ben je aan het discrimineren! En precies daar schuilt de crux. Vijanden zijn per definitie niet onze gelijken: het zijn.. ja, vijanden. Links is het ethische kompas kwijt. Het morele Noorden zijn ze al heel lang geleden vergeten. Ze hebben daarom geen concept van kwaad, gevaar of vijanden.

Het zijn sitting ducks voor het kwaad, en dat is vervelend als het om politici met macht gaat. Want ze maken ons allemaal tot schietschijf. Als we de fout van Koenders blijven maken dat jihad een schending van de wet is in plaats van een misdadige vorm van oorlogvoering, komt er een dag dat de strijders van de Islamitische Staat en hun cheerleaders hier de middeleeuwse islam komen brengen. 

Rutte is een betere PM dan we denken, maar als hij vindt, dat jihadisten beter kunnen omkomen in Irak of Syrië, is dat geen mening maar een absolute waarheid. Hoe absoluut wordt pas gevoeld als de eerste kruisigingen plaatsvinden op het Binnenhof en Nederlandse vrouwen worden verkocht als seksslaven aan de hoogste bieders. Koenders en Asscher zijn handlangers van dit kwaad.

Het schokkende van deze episode is, dat het aantoont hoe gedemoraliseerd onze politiek leiders zijn. Dat geldt helaas ook voor Rutte als hij denkt dat absolute waarheid maar 'een mening' is.Gerelateerd