vrijdag 19 juni 2015

NOS-dreiger: "Dit is pas het topje van de ijsberg"

De 19-jarige Tarik Zahzah werd aangehouden na de 'gijzeling' bij de NOS. Maar de zaak was nogal onverklaarbaar. Dat is veranderd na de zitting van vandaag. Het is gemakkelijk om mensen gek te verklaren. Hier is meer aan de hand. Indringer NOS Achtuurjournaal wilde Nederlanders 'waarschuwen' dat de omroep ''veel leugens verkondigt'' en zwijgt over ''het fundament van het huidige monetaire systeem''.

UPDATE: Aan de hand van het tweetverslag van @SaskiaBelleman proberen we te ontrafelen wat hier speelt. Tarik Zahzah sprak over grootscheepse manipulatie door de NOS, "die Mediapark en glasvezelnetwerk beheert". Hij heeft het over "sterpunten" die de NOS beheert en controleert. "Alle dataverkeer kunnen ze afluisteren en manipuleren." Tarik Z.: "NOS kan dataverkeer ook vertragen, en selectief doorlaten naar andere omroepen". In opdracht van de NOS knipt Ericsson in de beelden, vertaalt teksten verkeerd, zegt Tarik. Maar eigenlijk wilde Tarik eerst vertellen over de fundamenten van het monetaire systeem, "die niet deugen". En volgens hem vertellen de media niets aan het volk over die monetaire wantoestanden. Over het fundament van het huidige monetaire systeem kunnen wij je wel op weg helpen: download hier gratis PDF van "The Tragedy of the Euro", door Philipp Bagus over waardeloos pomogeld. (Bron)

Er zijn nog meer schokkende punten, zegt Tarik Z. Maar daar wil rechtbank hem geen podium voor geven. De rechter grijpt in. Hij zegt zeker niet van plan te zijn een dergelijke actie nog eens te doen. "Daar ben ik wel beetje klaar mee." Maar hij wil wel de informatie die hij wilde bekendmaken alsnog publiceren. Dat doen anderen voor hem na seintje. Psycholoog Sascha Moonen en psychiater Constant van Gestel zijn hier. Psychiater: "Er is geen reden om aan te nemen dat hij niet over zijn vrije wil kon beschikken." Volgens deskundigen is Tarik Zahzah "meer dan gemiddeld intelligent." Hij zegt dat hij meer dan andere mensen wil onderzoeken hoe dingen in elkaar zitten. Tarik maakt zich wel zorgen als hij weer buiten komt. "Mensen zijn nieuwsgierig, en ik heb pas topje ijsberg vertelt." "Misschien, binnen korte tijd, wordt er wel iets naar buiten gelekt." "Ik heb het idee dat Nederlandse volk het ook wil weten. Dat ze willen weten waarom ik deed wat ik heb gedaan."

Tarik Zahzah heeft geen strafblad. Maar hij zit wel al 141 dagen vast en blijft ook vastzitten tot de rechter uitspraak doet op 3 juli. Dat kan tegenwoordig zomaar in de Nederlandse rechtstaat. De nazi's van @Het_OM eisen vier jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk en contact met de reclassering. Voor moord krijg je minder in dit land, maar dan ben je ook gestoord.
1 februari 2015


NOS gijzeling is aanklacht tegen hoger onderwijs
'Inception' Trailer 2.

Het werkelijke belang van de NOS gijzeling lijkt tot op heden te zijn, de motivatie van Zahzah, die blijkbaar is opgegroeid op een dieet van de crack cocaine van Kant. (Bron) De film Inception (IMDb) schijnt zijn inspiratiebron te zijn geweest. De actie van Zahzah is een aanklacht tegen de postmoderne cultuur en toont het failliet aan van ons hoger onderwijs. Zahzah studeert een tak van de moleculaire biologie, en dan krijg je natuurlijk dat je het bestaan gaat bezien vanuit het bewustzijn van cellen. Maar alle gekte op een stokje... deze waanzin is mogelijk doordat studenten geen concept hebben hoe de menselijke geest werkt. De fout begint bij vrijewilsontkenning; de volgende stap is een vorm van determinisme (hier het 'insinueren van dromen'); vervolgens de notie van subjectieve werkelijkheid; waarna "gedachte maakt realiteit" de weg vrijmaakt voor de omgekeerde werkelijkheid, die middeleeuwers niet zou misstaan. Zoals we al eerder zeiden, gevalletje zelfgeinduceerde krankzinnigheid.31 jan. 2015

Een slecht geacteerd complot? 
Tarik Zahzah in een bizar Facebook filmpje. Facebook account

De aluhoedjesindustrie draait overuren. Het zou gaan om het afdwingen van zwaardere wapens voor de politie; Tarik is zelf een complotdenker (bron) (hetgeen precies wat verklaard?). De corrupte NOS/MSM/politici/autoriteiten/veiligheidsministerie denken met de gijzeling hun bestaan te rechtvaardigen (bron), etc. etc. Even het scheermes van Hanlon (bron) eroverheen: "Schrijf nooit aan kwade opzet toe wat afdoende verklaard kan worden door stompzinnigheid." Alsof vatsige agenten waarvan de jongste tegen zijn pensioen loopt, niet angstaanjagend genoeg zijn tijdens een bestaanscrisis!30 jan. 2015

NOS GIJZELING: DE LOSSE EINDJES

In het koele licht van de nieuwe dag zijn hier de aanvullende feiten zoals die nu bekend zijn.
Zahzah vertelde dat hij geen terroristische motieven had, maar van een hackerscollectief zou zijn. Hij zou niet van plan zijn geweest om iemand kwaad te doen. De politie in Pijnacker heeft op aanwijzen van de politie in Hilversum een inval gedaan. Het wapen bleek nep te zijn.

Verder is bekendgemaakt dat hij geen bekende is van de politie. Zahzah heeft verklaard alleen te hebben gehandeld. Er was geen sprake van een opdracht van een (terroristische) organisatie, ook niet van een cyberaanval, zoals hij zelf gisteren zei. Ook zijn er volgens hem nergens explosieven geplaatst, iets wat hij beweerde in de brief die hij bij zich had.

Rutte noemde de gebeurtenissen vandaag een ernstig incident en sprak van een bizarre en angstaanjagende gebeurtenis. Aangezien de rechtstaat Nederland tegenwoordig verdachten zonder proces vastzet, blijft Zahzah nog minimaal twee weken in hechtenis. Dat heeft de rechter-commissaris in Lelystadvanmiddag besloten. Hij wordt verdacht van gijzeling, bedreiging en wapenbezit.

Losse eindjes

  • Zahzah zou dus geen onderdeel zijn geweest een hackerscollectief. Maar wat verklaart dan het uploaden van de video van Anonymous door Nobody? 
  • Geen woord meer over de recent overleden ouders van Zahzah, een Nederlandse moeder en een Egyptische vader.  Update: ze zouden recent gescheiden zijn, hetgeen Tariks gedrag moet verklaren. 
  • Over de gesprekken van Zahzah met studievrienden over de islam wordt in zijn geheel gezwegen wegens niet relevant.
  • Van zoiets als parallelle subjectieve realiteiten heeft nog nooit iemand gehoord, laat staan dat de connectie duidelijk is. Maar misschien komt dat nog aan de orde tijdens het proces. 29 jan. 2015

NOS GIJZELNEMER MET OBSESSIE VOOR SUBJECTIEVE REALITEIT

In deze video is Zahzah te zien op een bizar Facebook filmpje. Deze useful idiot voor Kant schijnt geinspireerd te zijn door de split subjective reality film, Inception. (Wiki) (Trailer) (Meer) Deze pomo-film bij uitstek stelt, dat alles een subjectieve beleving is en dat alleen onze zelfgemaakte realiteit ertoe doet; dat waarden niet mogelijk zijn en dat we allemaal gedoemd zijn tot desillusie, frustratie en totaal falen. Zelfgeinduceerde krankzinnigheid, dus.GESPREK MET MEDESTUDENT TARIK ZAHZAH
Jan 29, 2015 Gesprek met medestudent Tarik Zahzah - NOS overval.

De wraak van het onzichtbare hackerslegioen op de liegende lamstraal media? De video stamt uit 2011 en is oorspronkelijk gepost in 2013. Hij is nu opnieuw geupload door "Nobody" (joined YT 16 feb. 2008). (Bron) Zahzah zei gehandeld te hebben in opdracht van hackers. De naam Zahzah staat in de titel van de video: in ieder geval claimt Nobody dat er verband is.Jan 29, 2015 Tarik Zahzah - Message To NOS RTL SBS with NL subs.

Tarik Zahzah aangehouden na gijzeling NOS
Jan 29, 2015 Boodschap Tarik Zahzah (19) uit Pijnacker.

Tarik Zahzah is geboren in Zoetermeer en woonachtig in Pijnacker. Hij zou studeren aan de TU Delft. Er gaan geluiden dat allebei zijn ouders onlangs zijn overleden. De verdachte zegt gehandeld te hebben in opdracht van hackers. Zahzah zit inmiddels vast en wordt verhoord door de politie. Opvallend genoeg bleef de verdachte rustig tijdens de gijzeling. Volgens een studiegenoot van Zahzah had hij het regelmatig over het islamitische geloof en is hij een paar weken niet op zijn studie verschenen.De arrestatie van Zahzah door de sterke arm der wet.

(Bron)

Tarik op Twitter