dinsdag 20 januari 2015

Europol adviseert grenscontroles, EU weigert

De terreurdreiging in Europa wordt permanent kleiner gemaakt dan hij daadwerkelijk is. Na Pechtolds foute taartogram horen we dat er continentwijd zeker 5.000 jihadisten in Syrie en Irak zijn, die ieder moment terug kunnen komen. Europol: grenscontroles en bewapenen.

UPDATE:
Europol heeft recent gezegd (bron) dat bewapening de enige manier is waarop burgers zichzelf kunnen verdedigen tegen jihadisten die beginnen te schieten. 5.000 Jihadisten is veel, maar er is goede reden om aan te nemen dat dit nog aan de lage kant is, om mensen niet ongerust te maken. Bovenop het cijfer van 5.000 jihadisten komen de slapercellen. Naast bewapenen, adviseert Europol grenscontroles, maar de EU, die meer in eigen ideologie is geinteresseerd dan in de veiligheid van het publiek, heeft dat geweigerd.  (Source)


Sociaal determinisme van de marktmeester is aantoonbare larie. Jihadisten komen algemeen uit de goedopgeleide middenklassen. Dat is bij elke revolutie het geval. Zelfs Lenin kreeg het proletariaat niet aan de gang! Maar het gebeurt wel in de naam van de "armsten" vanwege de ethische rechtvaardiging.
19 jan. 2015


@APechtolds taartogram is internationale agitprop 

Alex Pechtold gooit een Pravda infographje op zijn Twitter account, maar je weet niet wat het ergst is. Zijn onkunde, de leugen, het beledigen van de intelligentie van de kiezer, of denken dat je hier post-Internet nog mee wegkomt? 

Wat blijkt? Pechtolds taartogram is een levend voorbeeld van journalistieke coordinatie in uitvoering. Het komt maar zelden voor dat de internationale orde der propagandisten live kan worden betrapt tijdens de uitvoering van hun projecten. Googlen op zoekterm "Are All Terrorists Muslims? It’s Not Even Close" levert in 0.43 seconden zo'n 83,500,000 resultaten  op. Hier werd Pechtold uren na zijn tweet met pek en veren afgevoerd, maar in het buitenland is de propaganda vast meer succesvol. Zo doen ze dat. Hier is het gecoordineerde artikel op The Daily Beast. Nog meer toelichting op de affaire. H/t @AKohl16 jan. 2015

Pechtold klusterblundert met een enkele tweet

Het was twee dagen geleden toen D66-leider Alexander Pechtold onderstaande tweet de wereld instuurde. Uit de grafiek op de foto moet blijken dat 0,7 procent van de terreuraanslagen in Europa door moslims (‘islamists’) wordt gepleegd, en 99,3 procent door niet-moslims. Dat vindt Pechtold wel mooi, zo’n grafiekje waaruit blijkt dat zijn partij het bij het rechte eind heeft door weg te kijken als het gaat om islamitische terreur op ons continent (...) Helaas voor Pechtold en iedere D66’er die de tweet heeft geretweet: de cijfers over kloppen van geen kant. Ze zijn bedacht door een extreem-links revolutionair-marxistisch clubje. (Bron)


Gerelateerd