maandag 26 januari 2015

Mariniers: première De Ruyter schoonvegen van racistentuig

Deugden als productiviteit, trots en individualisme stonden in het Nederland voor 1800 hoog in het vaandel. Men zag er geen probleem in een Nederlandse held te eren. Maar onder de invloed van de ideeën van Kant is dat vandaag bijna onmogelijk geworden. (Toelichting)Dec. 9, 2014 Trailer 2.

UPDATE:


Plot

Wanneer het diep verscheurde Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van een burgeroorlog staat, probeert één man te vechten voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair…29 januari in de bioscoop.

"Michiel de Rover"-activisten vervalsen geschiedenis


Multikul gaat over gelijkheid van uitkomst. Omdat je iemand niet kunt geven wat hij niet heeft, moeten alle culturen even waardeloos worden. Nationale trots op historische zeehelden hoort daar niet bij. Gelukkig heeft Nederland activisten die er voor gaan zorgen dat we dat niet vergeten.

Intussen proberen zure multikul activisten de film te torpederen: ze schilderen Bestevaer af als een kaper en zeeschurk. (FBMaar als we de wiki mogen geloven, zat dat anders in elkaar. Zet je schrap voor een partij politiek gemotiveerde geschiedvervalsing!Gerelateerd