donderdag 1 januari 2015

Liveblog islamitische politiek: 23 jan. 2014 - 27 nov. 2014

Naar Liveblog


27 nov. 2014

Doorbraak! Politico's willen shariapartijen verbiedenTenzij er een adder onder het gras blijkt te zitten, hebben we vandaag dan toch een soort doorbraak bereikt.  
De VVD heeft laten weten de CDA-motie om politieke partijen die de sharia willen invoeren te verbieden, te ondersteunen. De SGP, de ChristenUnie en vermoedelijk de PVV steunen de motie eveneens, waarmee er een Kamermeerderheid is. Volgens CDA-Kamerlid Pieter Heerma biedt een uitspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens aanknopingspunten voor een verbod van partijen die de islamitische wetgeving nastreven. De motie roept het kabinet op om met voorstellen te komen om groeperingen die de democratische rechtsorde terzijde willen schuiven te kunnen verbieden. Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) gaat de mogelijkheden met minister Ivo Opstelten (Justitie) bekijken. Asscher vroeg echter de motie aan te houden om de mogelijkheden binnen het kabinet te kunnen onderzoeken. 

Waarmee we kunnen constateren dat er bij sommige partijen wel degelijk het bewustzijn leeft dat de islamitische wet een gevaar is voor de rechten die samenhangen met de  liberaal democratie. De linkse partijen staan op hun kop. Als altijd hebben ze geen onderscheidingsvermogen waar het gaat om de mens en de ideologie. Toch, een gedenkwaardige dag. Nu afwachten waar de politico's mee komen.25 nov. 2014

Marcouch wil 'islamofobie' criminaliseren


Ahmed Marcouch op werkbezoek in de kansenwijk.
PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch zal  dinsdag tijdens de begrotingsbehandeling van het ministerie van Veiligheid en Justitie eisen dat racisme en discriminatie gelijkgesteld wordt aan misdrijven als straatroven, overvallen en woninginbraken. "We mogen niet langer tolereren hoe mensen op straat of via de social media worden beschimpt om hun huidskleur, hun geloof of hun seksuele geaardheid", aldus Marcouc. Werkelijk? Wie de M.O. van deze moslimbroeder kent kan het traject zo uitstippelen: de equivocatie van islam met ras is al jaren gewoon in kringen van islam-apologeten. Maar het staat natuurlijk ook gewoon in Artikel 1. Het feit dat ras inherent is, en geloof niet, valt moslims sowieso niet zo op, omdat kinderen "als moslim geboren worden". Christenen moeten dan nog eerst worden gedoopt. Met die equivocatie gereed, kan de volgende slag worden gemaakt. Namelijk waar de organisatie van Islamitische landen in VN-verband (OIC) al heel lang aan werkt, nl. het strafbaar stellen van 'islamofobie'. Het leidt geen twijfel dat de actie van Marcouch in dat licht moet worden gezien. De wet mag niet discrimineren onder burgers, vandaar het geleuter over homo's en huidskleur. Maar make no mistake, het criminaliseren van 'islamofobie' (horizontale discriminatie van moslims) is hier het einddoel. (Bron)22 nov. 2014

Marcouch, agent van de stille islamisering

Marcouch is een slang die spreekt met dubbele tong, een Moslimbroeder in de kast, een agent van de culturele islamisering. Vandaag kwam hij weer eens met het soort voorstel dat we van hem gewend zijn. Met dezelfde logica die zegt dat de Moslim Broederschap het "vreedzame, democratische en seculiere" alternatief is voor groepen als ISIS, zo leidt islamisering tot meer gematigdheid. Logisch toch? Onze verdomde (in de zin van dummed down) politici geloven het maar al te graag! (Bron

(Bron)


18 sep. 2014

Raad 070 debatteert vanavond over islampartij
2 sep. 2014

Haagsche Islampartij PvdE krijgt cordon sanitaire

De PvdE, met als enige fractielid Khoulani, die openlijk de terroristen van IS aanhangt, en de 'fractiemedewerker' Aboe Arnoud met de gespleten tong, hebben een heus cordon sanitaire aan hun broek. Dat de PvdE een nest is van onvervalste islamisten blijkt uit het volgende bericht. Misschien dat Arnoud en zijn zoon hun verhaal kunnen wijsmaken aan BuZa - daar schijnen ze nog in sprookjes te geloven - voor de rest van ons is dit verhaal een slechte cover voor jihadisme.Sep 1, 2014: De SP in Den Haag heeft de meeste fracties in de Haagse Gemeenteraad kunnen overtuigen om de PvdE niet meer te betrekken bij debatten en besluiten. De PvdE-fractievoorzitter Khoulani steunt openlijk IS.15 juli 2014

Abou Arnoud krijgt kamer met uitzicht op het slagveld

Abou Arnoud is boos op de media en gaat met vakantie naar Jordanie met uitzicht op het Israelische slagveld; en zijn partijgenoot Khoulani tokt als een dolle hond.

12 juli 2014

Botte duidt Marcouch

Achmed Marcouch vertegenwoordigt het multiculturele islam: het leger van Allah in een enclave midden in de Europese cultuur. Sinds Srebrenica weten we wat er gebeurt vanuit dat soort enclaves: uitvallen in vijandelijk gebied tot het salamiplakjesgewijs rijp is voor de overname. Deze tactiek staat bekend als irredentisme:


11 juli 2014


De homofobe Nouhi heeft geen respect voor individuele rechten

Er ontgaat Nouhi en andere mocro's iets essentieels van de liberaal-democratie. Je kan het hem niet kwalijk nemen, want de meeste multiculti's ontgaat het ook. Nouhi heeft vrijheid van godsdienst, maar homo's hebben het individuele recht te leven zoals zij willen. Zolang meneer Nouhi niet verplicht wordt mee te doen, moet hij van de rechten van anderen afblijven! Als ie anderen wil dwingen te leven zoals hij wil, moet ie dat maar in Marokko gaan doen!

7 juli 2014

Islam Democraat: "Ambassade betrokken bij ronselen"

Hasan Cucuk van de Haagse partij Islam Democraten is een gevaarlijke propagandist. Hij veroordeelt ISIS, en dat siert hem. Maar dan gaat het mis. Hij heeft blijkbaar de koran nooit gelezen, want hij ontkent het verband tussen islam,  de M.O. van ISIS en het kalifaat. En hij kent niemand in Den Haag die achter ISIS staat. Dan heeft hij de demo afgelopen vrijdag in de Schilderswijk gemist (bron). Pure ontkenning natuurlijk, want hij kan de plannen van de demo van  Khoulani c.s. niet gemist hebben (scroll neer). Tevens is Cucuk van mening dat jihadisten tegen gehouden moeten worden. Wat moeten we hier met die koppensnellers? Laat Assad met ze dealen! Hij denkt dat inmiddels 150 strijders vanuit Nederland in actie zijn gekomen. En dan komt het:
“Eigenlijk een kleine groep. Misschien zijn het er relatief wat meer uit Den Haag, maar dat is logisch. De ronselaars zitten hier in Den Haag, niet in Tilburg (Hasan Kucuk heeft begrepen dat mannen van een ambassade bij het ronselen zijn betrokken). Syriëgangers zijn natuurlijk geen echte Jihadisten. Je kunt de Jihad (heilige oorlog) niet even uitroepen. Daar moet niet alleen een hoge geestelijke achter staan, dus iemand met veel gezag, daar is ook een staat bij nodig.”
En dat is natuurlijk onzin. ISIS heeft echt gezorgd dat ze zijn ingedekt qua fatwa, met hun connecties in SA en Qatar. Daar is niet eens een staat bij nodig! Dat die er wel bij betrokken is, zegt Cucuk zelf! Hij zegt eerder dat er een ambassade in Den Haag terroristen aan het ronselen is! Bovendien is de kalief zijn eigen gezag: een andere naam voor de kalief is, imam.  (bron)
(Bron) H/t @_Sharinee
23 juni 2014

Khoulani: 'ISIS is paybacktime'

De secretaris van de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam en Haags raadslid voor de PvdE heeft zijn standpunt inzake ISIS (scroll naar 19 juni) verder verduidelijkt op FunX: "Dit is payback time". (Bron) H/t @_Sharinee In the meantime, de Stichting Islamitisch Onderwijs doet aangifte bij de @politie tegen @AchmedMarcouch (Bron)

22 juni 2014

Abou Arnoud: @BPSchut erfelijk belast met NSB-gen

Geblockt door Abou Arnoud We zijn zeker te kritisch geweest of we hebben de verkeerde vraag gesteld *poesliev pruilt* Niettemin openbaart zijn TL vandaag het geloof in inherente kennis dat ook snel de vorm aan kan nemen van racisme. Volgens Abou Arnoud zou @BPSchut een verleden hebben bij CP86 en de NL Volksunie. En hij schrijft dat toe een zijn genen. Het zal wel een jij-bak zijn over islamitisch bepaalde inteelt. Hoewel daardoor geboortedefecten kunnen ontstaan, bepaalt ook inteelt niet de inhoud van de geest.21 juni 2014

Haagse islampartij heeft geen standpunt over ISIS

Dussss, even recappen. Khoulani sprak op persoonlijke titel. Niet namens de partij (PvdE). We weten dat Abou Arnoud een ander standpunt heeft, maar we weten niet welke. Wat we nu wel weten is dat onze vraag dom was. Immers, de PvdE is een Haagse partij, en iedereen weet dat ISIS in het Midden Oosten zit. De vraag is dus helemaal niet relevant. Maar we hebben een andere: is spreken met dubbele tong iets wat de koran leert of is het een Arabisch cultuurdingetje?
19 juni 2014

Sprak Khoulani (PvdE) namens ISIS of de PvdE? 

Het Haagse raadslid Khoulani van de PvdE heeft vandaag een interview gegeven aan omroep West wat sterk lijkt op een verklaring namens ISIS over de afgelaste demo bij de Iraakse ambassade aanstaande vrijdag. (Bron) Zie updates op 21 juni 2014.In ander nieuws vandaag doet de onzuivere poldermoslim Ibrahim Wijbenga aangifte tegen De Ware Religie wegens bedreiging. Dat is het niet natuurlijk, maar een kwestie van islamitische theologie: op onzuiverheid staat nu eenmaal de doodstraf. Wie zich bekeert tot de islam speelt Russisch roulette met zijn leven.
7 april 2014

Partij van de Eenheid geen rol in Haagse raad

De club van Aboe Arnoud blijkt voorlopig electoraal uitgespeeld te zijn. De PvdE haalde een zetel. Wordt vervolgd.
21 maart 2014

ABOE ARNOUD: ALLOCHTONEN ZIJN MOSLIMS

Een tweet van Aboe Arnoud maakt duidelijk dat de term, 'allochtoon' volledig hol en zonder betekenis is. De namen van de gekozen raadsleden op zijn lijstje zijn Marokkaans en Turks. Maar wat hij eigenlijk wil aangeven, is dat het waarschijnlijk moslims zijn. Maar het kunnen net zo goed seculieren zijn, pech voor Aboe Arnoud.
19 maart 2014

PVDE MAAKT COMMOTIE IN STEMBUREAU 070

Vandaag #GR2014 met de #PvdE actief in de Haagsche Schilderswijk. Maar bij hun interventies kunnen vraagtekens worden gezet:10 maart 2014

Aboe Arnoud: 'PvdE gaat landelijk'

De Partij van de Eenheid heeft definitief besloten mee te gaan doen aan de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017. (...) Arnoud van Doorn: “Niet alleen in de vier grote steden is de PvdE populair in onze gemeenschap, maar ook van ver buiten de Randstad is de animo groot om ons te steunen. Dat alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat we nu de knoop hebben doorgehakt en definitief landelijk gaan.” (Bron)


28 feb. 2014

Aboe Arnoud is zelf een homo!

Kwoot: En om maar met de deur uit de kast te vallen: Aboe Arnoud van de Partij van de Eenheid, die gisteren nog luidkeels verkondigde dat homofilie verwerpelijk is, [*fluistertoontje achter de hand*] is er zelf ook eentje. Zo'n homofiel, weet je wel. Daar wond zijn raadscollega Paul ter Linden van de Haagse Groep eenmanspartij Ter Linden gisteren geen doekjes om. In hun gezamenlijke PVV-tijd, doken ze geregeld samen Haagse en Utrechtse gaybars binnen waar Van Doorn de aandacht van "jongetjes" (dixit Ter Linden) zich goed liet smaken. Los van Ter Linden, hebben wij zelf ook nog een bron die 'wel het een en ander weet' over Van Doorns tijd als vrijwilliger bij een scoutinggroep. Nou, dan weet je het wel. Wan Laf, Abu Al-Kontbonki, Wan Laf. Jij als gewezen dopedealer zou toch moeten weten: Love is the drug. onkwoot
27 feb. 2014

‘Homo’s zijn er, maar benoem het niet’

De gemeente Den Haag moet geen aandacht meer besteden aan de emancipatie van homo’s. Dat vindt althans Arnoud van Doorn, fractievoorzitter van de islamitische Partij van de Eenheid. Het COC en collega’s reageren woedend. ‘Homo’s zijn er nu eenmaal, maar benoem het niet’. (Bron)


17 feb. 2014

OM gaat in beroep tegen lage straf Van Doorn (PvdE)

Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen de milde straf voor het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn. De rechtbank in Den Haag legde de tot de islam bekeerde ex-PVV’er een boete op van duizend euro. De rechter veroordeelde de politicus afgelopen vrijdag voor verboden wapenbezit, wiethandel aan minderjarigen en het lekken van geheime stukken. Naast een geldboete (van duizend euro: CT) kreeg hij een voorwaardelijke taakstraf van veertig uur. De officier van Justitie wilde ook graag dat Van Doorn zou worden bestraft voor het stelen van de geheime stukken en het binnendringen van het stadhuis met een valse sleutel. Maar de rechter sprak de lijsttrekker van de Partij van de Eenheid vrij op dit onderdeel. Het OM is het daar niet mee eens en tekent daarom beroep aan. (Bron)Khoulani (PvdE) bedreigt partijgenoot


Hier meer over het gerommel in de PvdE (bron).


16 feb. 2014

Rechter veroordeelt Arnoud van Doorn (PvdE)

Van Doorn voelt zich gesterkt door zijn veroordeling door de rechter tot duizend euro boete (die de Canadese Dawa Foundation ongetwijfeld zal betalen) en de taakstraf van 40 uur. Paar weken zakkies plakken bij een Haags reintegratiebedrijf is best om doorheen te komen. En hij deed het voor de goede saeck.

Overigens is de foto bij deze posting op 'Moslim Vandaag' niet zonder betekenis. De foto laat Arnoud zien bij een demonstratie, die eist dat de Indiase deelstaat Kashmir een islamitisch helhol wordt (dat noemen ze 'vrijheid'). Natuurlijk niet alleen voor hindoes en andersgelovigen, maar ook voor moslims zelf. De deelstaat is al jaren het toneel van bloedige aanslagen van het type dat we onderhand zo goed kennen. Arnoud had er nog geen jaar als moslim voor nodig deze terreur actief te ondersteunen met een demonstratie. (Bron)


13 feb. 2014

El Ouali (NIDA) ontmaskerd als dreigleugenaar

Er zijn nog meer islampartijen die aan de weg timmeren. NIDA is een Rotterdamse lokalo die aangevoerd wordt door Nourdin el Ouali (ex Groenlinks). Zagen we eerder dat vermeende bedreigingen tegen de neef van Aboutaleb, lijsttrekker van PvdE Zwijndrecht, geseponeerd worden wegens verspilling van politietijd onzin (voor details scroll naar log op 23 januari), vandaag ontmaskert 'open riool' Geen Stijl de zogenaamde dreigementen aan de adres van de Ouali. (Bron)11 feb. 2014

Islampartij PvdE scoort met juridische jihad

Ternauwernood is de PvdE opgericht of ze scoren al met juridische jihad. Dit soort waanzin is een uitvloeisel van het staatsonderwijs. De ene corruptie heeft de volgende tot gevolg. In privaatonderwijs of met een vouchersysteem zou Bun onthaald worden als een ikoon van de vrije markt.
De Partij van de Eenheid in Den Haag gaat bij het meldpunt discriminatie en de politie aangifte doen van discriminatie tegen de directeur van de Scholengroep Zuidwest, Karel Bun. ‘Wij zijn echt geschokt door zijn uitspraken,’ aldus raadslid Arnoud van Doorn van de PvdE. Hij roept ook het Haagse college van burgemeester en wethouders op afstand te doen van de uitspraken van de schooldirecteur. In AD Haagsche Courant staat dinsdag een artikel over een speciale vleugel voor Hindoescholieren bij de Scholengroep Zuidwest. Er komen echter geen aparte klassen voor moslims, verklaart de directeur in de krant. Want: ‘Dat heeft alles te maken met de tolerante houding van hindoes ten opzichte van andere geloven. Moslims hebben dat niet,’ zegt Bun letterlijk. Van Doorn vindt dat de directeur hier niet zo maar mee kan wegkomen. ‘Dit is stigmatiserend en discriminerend. De directeur scheert hele bevolkingsgroepen over een kam. Dat kan echt niet. Ik snap ook niet waar dat vandaan komt. Je kan als schooldirecteur zo’n uitspraak gewoon niet doen.’ (Bron)


10 feb. 2014

Arnoud van Doorns klapsigaar blijkt losse flodder

Update: Hier Arnouds persbericht met meer info.

Vandaag was de grote dag!

Behoudens een protest van de Groep Ter Linden in het Atrium ging het allemaal erg van hush-hush en in-en-uit via de dienstlift. Misschien vonden de zittende regenten het toch wat genant om met de haatsjeik op de foto te gaan.  (Bron)


7 feb. 2014

Arnoud van Doorn steunt jihad in Kashmir

Arnoud maakt nergens een geheim van: een rechtenschendende haatbaard die je met een polsstok nog niet aan wilt taken, wordt op het Haagse stadhuis uitgenodigd voor de lunch en rondgeparadeerd onder het toeziend oog van de regerende appaiseerders. De Partij van de Eenheid voert een in-your-face koers...


De TL van Van Doorn staat innmiddels boordevol adhesiebetuigingen aan de gewapende onafhankelijkheidsstrijd in Kashmir. Bij terreuraanvallen zijn de afgelopen jaren al duizenden onschuldige burgers om het leven gekomen. Het Indiaas cultuurgebied is een goed voorbeeld van islamitisch irredentisme, tot alleen het hindoe kernland nog over is, nog wel: Pakistan, Bangladesh, Afghanistan scheidden zich al af en nu staat ook Kashmir op de lijst. Klaar met Arnoud... de dealer en de haatimam31 jan. 2014Sheikh Abdulrahman Al-Sudais, eindbaas van de Zaken van de Twee Heilige Moskeeen (midden), overhandigt een kopie van de Heilige Koran aan de voormalige 'islamofoob' Arnoud van Doorn (voor meer info scroll neer voor log op 31 jan. 2014)

Islampartij gefinancierd via Saoedische Dawa Club

Dit gebeurde tijdens een receptie vorig jaar april in Mekka, in aanwezigheid van Shahzad Muhammad (rechts), hoofd van de Canadian Dawa Association (CDA). 
Former Dutch Islamophobe Arnoud Van Doorn unveiled plans to produce an international film on Prophet Muhammad (peace be upon him) and Islam. In an exclusive interview with Okaz/Saudi Gazette, Doorn, who reverted to Islam last month, said that he will devote his life fully to spread the true message of Islam and the Prophet of Mercy through promoting the film across the world. (...) Doorn said he decided, in cooperation with the Toronto-based CDA, to produce an international film aimed at removing misgivings about Islam and its Prophet (pbuh). “I will use all my experience in producing an alternative film, which will speak about the true image of Islam and all aspects of the personality of the Prophet (pbuh) as well as his great qualities.” (...) he took a pledge in front of the grave of the Prophet (pbuh) that he would strive to spread his true message and his great qualities that are instrumental in promoting peace and harmonious relations among the people worldwide. While thanking CDA for introducing Islam to him, Doorn unveiled his plans to associate with its Dawa wing, which is comprised of several well-known Islamic preachers and scholars. 
(Bron)

Meer over @ArnoudVDoorn in Mekka in "I am sorry, O Prophet..."


23 jan. 2014

Zaak tegen 'bedreiger' neef Aboutaleb geseponeerd


Bedreigingen kwamen binnen bij PvdE-lijsttrekker Mohamed El Bachiri, de neef van burgemeester Aboutaleb pic.twitter.com/rSaAfSyURI
— Alexander Bakker (@alexanderbakker) January 23, 2014

Inmiddels viert de Haagse gemeenteraad scheiding van tempel en staat...N.B. De Gans heeft zijn account gedeactiveerd. Daarom is de inhoud helaas niet meer zichtbaar.


 
Artikel AD

Mohamed el Bachiri, neef van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en kandidaat-raadslid in Zwijndrecht, heeft aangifte van bedreiging gedaan bij de politie. Hij kreeg doodsbedreigingen op zijn Twitter-account, zegt El Bachiri dinsdag.
Zondag las El Bachiri tweets waarin iemand dreigde hem iets aan te doen. "Er werden woorden gebruikt die ik niet durf te herhalen. Hij zei dat hij de boel zou laten ontploffen en dat-'ie een paar minuten van mijn huis woonde", vertelt El Bachiri. "Ik heb er twee nachten niet van geslapen."  
El Bachiri is lijsttrekker voor de Partij van de Eenheid (PvdE) in Zwijndrecht (Zuid-Holland). De op islamitische leest geschoeide partij doet hier voor het eerst mee met de gemeenteraadsverkiezingen van maart. Hij koppelt de bedreigingen direct aan zijn kandidaatstelling. "Het is bangmakerij, islamofobie ten top."  
Met zijn telefoon heeft de aspirant-politicus foto's kunnen maken van de tweets. De dader probeerde ondertussen zijn berichtjes te verwijderen, nadat El Bachiri het alarmnummer 112 had gebeld. Een politiewoordvoerder bevestigt de aangifte, maar wil niets kwijt over het lopende onderzoek.

 De Partij van de Eenheid neemt ook deel in Den Haag en Amsterdam. De tot de islam bekeerde Ex-PVV'er Arnoud van Doorn is in Den Haag een van de lijsttrekkers. (Bron)
Artikel op RTV Rijnmond

Als de dreigementen zo 'serieus' blijken te zijn dat de zaak geseponeerd is, waarom trekt neef @Mo_AlBachiri de lijst dan in?


Artikel Telegraaf

Apartheid dreigt in Den Haag

De Haagse islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) wil gescheiden zwemmen weer invoeren in Den Haag. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de Haagse politieke partij. (Bron)


Gerelateerd