donderdag 5 februari 2015

Booslims massaprotesteren as. zondag over #CharlieHebdo

Terreur in Parijs, o.a. bij het linkse satireblad, Charlie Hebdo. Twintig mensen zijn gedood, onder wie 3 terroristen. Zondag was de dag van de faux #ParisMarch der machtelozen waarbij de gezamenlijke wereldleiders hun middelvinger opstaken naar de jihadisten. Nu de fall-out.

UPDATE: Boos over de slachting van kinderen in Pakistan? Over een piloot die levend werd verbrand? Over de 17 doden na de terreur in Paris? Over de massagraven, over de gekruisigde kinderen, over het verhandelen van vrouwen en meisjes op slavenmarkten? Welnee. Booslims eisen RESPETC voor hun pedofeet! Aanstaande zondag in Downing Street 10.


14 jan. 2015

#CHARLIEHEBDO TERREURDEBAT SAMSOM: WILDERS = TERRORIST

Dit is LOL. Niet verder vertellen! De postmoderne zonen van Einstein zijn stomverbaasd over hun filosofische vondst. Natuurlijk hebben fundamentalistische moslims en Wilders niets met elkaar. Maar beiden hebben een absolutistische wereldopvatting. Daardoor 'lijken' ze oppervlakkig op elkaar.
12 jan. 2015

"ALLES IS VERGEVEN"


Het buitenlands nieuws over de aanslag op Charlie Hebdo kun 
je volgen op de Engelstalige editie, 7, 8, 9, 10 januari11 januari.

Brian Lilley in The Byline behandelt de Charlie Hebdo terreuraanslagen en de fallout in de media. 

11 jan. 2015


#PARISMARCH "MARS VAN DE OVERGAVE"De psychologie achter de boodschap van politiek leiders verenigd in een mars tegen terrorisme, is: we zijn machteloos om terreur te stoppen. Hashtags en marsen zijn gereedschappen van het volk om de leiders te controleren. Maar als politici met echte macht de gereedschappen van machtelozen gaan gebruiken, is de boodschap aan terroristen duidelijk: we kunnen je niet stoppen! Deze historische mars is verenigde overgave. Hijs dan meteen een witte vlag! De terroristen weten al dat de meerderheid tegen sharia en jihad is. Daarom gebruiken ze juist geweld. De #ParisMarch is een oefening in futiliteit.LINKS EN DE TACTIEK VAN DE VERSCHROEIDE AARDE

Links vindt het bestrijden van rechts belangrijker dan de strijd tegen terrorisme. Dan bereik je nihilistisch terrein, een soort tactiek van de verschroeide aarde. Het is de methode van de wanhopige ouder die zijn kinderen vermoord om zijn ex-vrouw te straffen. Links heeft #CharlieHebdo gekaapt en maakt er een kruistocht van tegen Front National. Die partij vertegenwoordigt zo'n 30 percent van het electoraat. Dat is de linkse visie op democratie en 'eenheid'. Maar aangezien FN fascistische racistische haters zijn, is dat OK. En ze weten uit de terreurcluster nog meer politieke boodschappen te sleuren. Om er twee te noemen: "politie is oprecht ongerust dat als bezuinigingen doorgaan ze dit soort situaties niet aan kunnen". De andere is helemaal schandalig: een beroep op moslims geen terreur te ondernemen, omdat "anders rechts aan de macht komt"!

9 jan. 2015

Terreur in de kantoren van de het Franse, linkse satireblad, Charlie Hebdo. In de drukkerij vlakbij vliegveld Charles de Gaulle zijn de twee broers, Said en Cherif Kouachi gedood; de 26-jarige gijzelaar is bevrijd. In de koosjere kruidenier in het oosten van Parijs is Amedy Coulibaly gedood; 4 gijzelaars hebben het drama niet overleefd. Verwarring over Hayat Boumeddiene.De situatie in Parijs bewijst de onzin van het bestraffen van terroristen met tijdelijke gevangenisvonnissen. Jihadisme is geen misdaad, maar oorlogvoering. Het toont het gelijk aan van de regering van George Bush, die terroristen voor onbepaalde tijd vastzette in Guantanamo Bay. Vijandelijke strijders moet je van het slagveld verwijderen en vastzetten voor zolang als de oorlog duurt. Je geeft ze dus geen gevangenisstraf om ze na 2 jaar weer los te laten op de samenleving, zoals met Kouachi het geval was. Deze broers stonden al jaren op de radars van de veiligheidsdiensten. Dan neem je onnodige risico's. Dit is niet onethisch. De levens van onschuldige burgers in gevaar brengen is dat wel.
8 jan. 2015

Terreur in de kantoren van de het uiterst linkse, Franse satireblad Charlie Hebdo. De aanval heeft 12 mensen het leven gekost, waaronder 2 politieagenten; er zijn tenminste 10 gewonden. Twee broers, Said en Cherif Kouachi zijn op vrije voeten; Hamyd Mourad heeft zichzelf aangegeven.


MARK RUTTE BEROEPT ZICH IN SPEECH OP VRIJHEID
Mark Rutte beroept zich op vrijheid. (Bron)

Mark Rutte beriep zich tijdens zijn speech op de Dam op vrijheid. Maar dat klinkt hol, als het bestuur haaks staat op alle principes die vrijheid als politieke filosofie moeten ondersteunen. Liberalen hebben zich ontwikkeld tot pragmatisten met een subjectieve visie op moraal. Ze geloven dat iedere ideologie een gelijkwaardige is, die de democratie gewoon moet kunnen absorberen. Die meme met de pen die machtiger is dan het zwaard, is typerend voor dit amoralisme. Je kunt vrijheid niet verdedigen met pennen, als het blijft bij stukkies schrijven. Alleen als de pen symbool staat voor de confrontatie in het strijdperk der ideeen dat zal moeten worden aangegaan met moslims, met als inzet de hervorming van de islam, dan hebben ze gelijk. Maar zo zien ze dat waarschijnlijk niet. Met iedere aanslag is er de hoop dat ze het gevaar gaan zien, maar het frustrerende is, dat alle doden om niets zullen blijken te zijn. (Meer) Een ander punt is, dat al die veiligheidsmaatregelen die deze atmosfeer met zich meebrengt, altijd ten koste gaat van de vrijheid van burgers. Voorlopig steunt de regering geen enkele maatregel die het risico van islamitische terreur kan beperken.Voorpagina's vaderlandse kranten. Wel editorials, geen cartoons. (Bron)

POLITIEKE ISLAM IS WIJDVERBREID IN EUROPA
Dit is misschien een goed moment om te kijken waar deze slappe houding tegenover de islam vandaan komt. Apaisseerders (zij die tijgers biefstukken voeren in de hoop dat ze vegetarisch worden) zijn morele relativisten die blind zijn voor het kwaad. In hun ogen is moraal een kwestie van waar je staat. Enablers hebben een andere houding: zij hebben de optiek over wat goed is en wat kwaad (soms onbewust) overgenomen van de vijand. En dan zijn er de Vijfde Kolonnisten, de vijand binnen de muren. In islam is de moraal van het collectief dominant. Dat is goed verklaarbaar in een sekte waar gebrek aan loyaliteit met de dood bekocht kan worden. Maar hoe zit het met moslims zelf? De politieke islam is geen marginaal verschijnsel in Europa. Ruud Koopmans van het WZB centrum voor sociale wetenschappen in Berlijn heeft onderzoek verricht onder immigranten en inboorlingen in zes Europese landen. Tweederde van de moslims zei dat religieuze regels belangrijker zijn dan de seculiere wetten van het land. Driekwart van de ondervraagden is van mening dat er maar een legitieme interpretatie is van de koran. Lees het hier! (Bron) H/t @frankgrauzoneRUTTE SPREEKT VANAVOND OP DE DAM

OK, het is vlak na de oorlog. Ineens is iedereen goed geweest. Ook zij die zwegen, appaisseerden en passief gedoogden.MEDIA BUIGEN VOOR ISLAM

De Duitse context is merkwaardig. Ze zijn als de dood voor alles dat zweemt naar extreem rechts en racisme en dat is natuurlijk ook wel terecht (desalniettemin is het mensbeeld in Europa nog altijd deterministisch). Maar laf zijn ze zeker niet, althans de MSM. De rest van de Westerse kranten vertoont een wisselend beeld. In NL is het zoals je zou verwachten -- laf tot op het bot -- met als verrassende, gunstige uitzondering, de NRC. De Telegraaf komt met de bekende chocoladeletters en een laf, miezerig cartoontje in een inzetje. De rest is gewoon afwezig.