zondag 21 december 2014

ISLAMITISCHE STAAT EXECUTEERT BUITENLANDSE DESERTEURS

Omdat ze nooit de moeite hebben genomen om te leren wat islam nou eigenlijk inhoudt, zijn multiculti's geschokt door het bericht dat de Islamitische Staat begonnen is met het executeren van buitenlandse vrijwilligers, omdat die nu "gewoon naar huis willen". 


Islamknuffelaars zijn ideologen en racisten (volgens hun eigen definitie tenminste). Multiculti's hebben het individualistische concept van de inherente gelijkheid bij geboorte (tabula rasa) genomen, en dat geprojecteerd op allerlei collectieven, zoals culturen, geloven en ideologieen. Dit bewijst niet alleen dat dit idee aantoonbaar onjuist is, maar dat het gewoon een corruptie is. Want vanuit dat perspectief is islam - of welk geloof dan ook, ook al zijn bijvoorbeeld kannibalisme en mensenoffers daar onderdeel van - net zo rechtmatig als alle andere. Dit idee impliceert een tweede corruptie: dat geloof per definitie goedaardig is. Dit is de eeuwige waarheid volgens postmodernisten. Daarom is het niet nodig om je in de specifieke details van religies en ideologieen te verdiepen: het enige dat je hoeft te weten is dat ze gelijk zijn en goed en dat critici slecht zijn en racistisch.

Ze zijn geschokt (althans voor een tijdje, waarna ze hun toevlucht nemen tot ontkenning) dat net als bij de maffia, niemand de islam mag verlaten! De oemah is een groot collectief. Het motto is zwijgen en niemand gaat weg. Er komen berichten binnen dat de Islamitische Staat begonnen is met het executeren van spijtoptanten. Dit nieuws zal wel voor paniek zorgen in het Westen, bij de families van de deserteurs en bij multiculti's, die islam nooit serieus hebben genomen. Dat is dom, want ze waren gewaarschuwd door die gemene 'racisten'. 

De communisten - zoals de Castro's, de Guevara's en hun kameraden - deden hetzelfde. De avant-garde denkt altijd dat de alarmerende verhalen laster zijn, want "wij zijn zo niet". Ze zijn dan mentaal kapot, als ze erachter komen dat de verhalen wel waar blijken te zijn. Het ideaalbeeld van de eenhoorns en de engeltjes van suikergoed bleek alleen in hun hoofdjes te bestaan. De kaders hebben niks meer aan die lui: daarom zetten ze die slapjanussen liever tegen de muur. 

Blijkbaar is het moreel in de Islamitische Staat gezakt tot het nulpunt. Tachtig procent van Kobane is weer onder de controle van de Koerdische strijders, en gisteren werd de heilige berg van de Jazidi's bevrijd door de Peshmerga. Er gaan geruchten dat de christelijke stad Mosul, de volgende op hun verlanglijst is. De vernedering van de haatbaarden om verslagen te worden door ongelovigen, vrouwen en duivelaanbidders is mentaal verwoestend. 

De moraal van dit verhaal: geef nimmer, never, nooit, niet op! Vrolijke kerst gewenst, iedereen! 


PLEASE CONSIDER A DONATION FOR THE PEOPLES OF KURDISTAN.
PAYPAL LINK ON THE PAGE OF

Gerelateerd