maandag 29 december 2014

Hoe versla je de linkse fossiele media?

Leer nu hoe je als een volleerde progressieve trol je omgeving kan beinvloeden met het vertellen van de waarheid. Word online actief, en versla de linkse fossiele media. Liever moreel juist, dan politiek correct.  


Versla de fossiele media!

Hoe machtig ook, het monopolie van links op de oude media kan worden verslagen met de nieuwe media op het (nog) wilde, vrije Internet. De lamstraal media gaan door met het demoniseren van bloggers, vloggers en tweeps. Ze worden neergezet als dom, oppervlakkig en racistisch. Allemaal projectie, natuurlijk. De rechtsmensch moet meer van zich afbijten. Word online actief! We moeten de waanzin NU keren. De oude media zijn ten dode opgeschreven en ze weten het. Als je afweergeschut voelt, zit je boven het doel. Veel gekrakeel is dus een aanmoediging om door te gaan. Blijkbaar ben je effectief.

Je boodschap verspreiden is niet zo moeilijk. Je doet dat zo:

1. Stel, je hebt een hobbie, zeg, houtsnijden of koken. Je maakt een twitter-account en volgt mensen met dezelfde liefhebberij. Wacht tot je een flinke kring hebt opgebouwd. De meesten volgen terug. De kansen zijn groot dat je een aantal politiek neutrale mensen in je kring hebt.

2. Tweet over onderwerpen en artikelen die over je hobbie gaan, maar tweet ook af en toe over rechtse thema's. Natuurlijk zul je commentaar krijgen van agressieve lefties. Ga met ze in debat als je er zin in hebt, of block ze gewoon. Ze zijn niet je doelgroep. Je wil de politiek neutralen bereiken. Preken tegen een rechts koor heeft ook niet zoveel zin. Zij kennen de boodschap al.

3. Doe hetzelfde op andere sociale-netwerksites, zoals Facebook, Google Plus, Reddit, etc. Nogmaals, de bedoeling is, de boodschap te verspreiden door social media. De linkse media zullen nooit de waarheid vertellen. Dus moeten we andere wegen bewandelen en burgerjournalisten worden.

We moeten ook activisten bereiken bij de rechtse partijen, en hen leren hoe ze social-mediaspecialisten kunnen worden. We moeten een leger van activisten op de been krijgen. We hoeven het niet over alles eens te zijn. We leren ook van elkaar. En het hoeft geen huwelijk voor eeuwig te zijn.

Begin je eigen leger activisten en verspreid de belangrijke boodschap in Nederland en Vlaanderen, en eventueel in andere talen als je die machtig bent. Hier is een hele belangrijke meme om mee te beginnen. Wees creatief met hashtags en wees niet bang om af en toe te spammen. Hee, zelfs ISIS gooit zijn hashtags in de visclub. 

Succes!Gerelateerd