maandag 5 januari 2015

Voor Nederland (VNL) wil Oostenrijkse islamwet

VoorNederland (VNL) heeft de minister vragen gesteld over de zgn. Oostenrijkse islamwet. In deze wet moet de positie van de islam worden vastgelegd. Het regelt onder andere dat islamitische organisaties niet vanuit het buitenland gefinancierd mogen worden. (Bron)
13 nov. 2014


Voor Nederland (VNL) en UKIP sluiten anti-EU coalitieDe partij van @JoramVKlaveren en @LouisBontes, @VoorNederland, de enige liberale partij van Nederland, is een verbond aangegegaan met de politieke maverick van Groot-Brittannie, @NigelFarage's UK Independence Party (UKIP).


EenVandaag laat geen gelegenheid voorbij gaan de PVV te bashen. (Bron) Maar ongewild maakt een artikel op de site van EenVandaag duidelijk waarom juist UKIP het bij het verkeerde eind heeft, niet de PVV.
In het verleden kwam een samenwerking van Wilders met de sterke anti-Europese UKIP partij van Farage niet van de grond vanwege de islam-standpunten van de PVV-leider. Ook de samenwerking van Wilders met het Franse Front National gaat Farage veel te ver. (...) Met Wilders wil Farage niet samenwerken vanwege zijn inconsistentie, zegt Farage. "Wel voor vrijheid van meningsuiting zijn, maar de Koran willen verbieden". 
UKIP zijn democraten. De partij van Nigel Farage heeft zelfs een programma voor Zwitserse stijl directe democratie. Omdat de moraalstandaard van democraten een meerderheid van de kiezers is, valt het ze waarschijnlijk niet op dat democratie een contradictie in zich draagt, namelijk dat zelfmoord een reële optie is. Als een meerderheid instemt met afschaffing van de democratie, zoals oud-minister Donner zich al eens voorstelde, dan zij dat zo. One man, one vote, one time is een realistisch gevaar.

De vermeende 'inconsistentie' die Farage in de PVV zegt te zien, wordt weggenomen als je de contradictie verwijdert. Als je de democratische standaard van de meerderheid vervangt door rechten of vrijheid, ontneem je de sluipmoordenaar de mogelijkheid om de democratie weg te stemmen. Het betekent dat islam, als anti-humane, anti-rechten en anti-vrijheidsideologie geen gelijke is, maar een vijand. En vijanden hebben geen rechten. 

Helaas bestaat de ideale partij momenteel nergens. De PVV heeft juist gisteren een wetsvoorstel ingediend waarmee de staat, cultuur moet gaan bepalen: namelijk, wat het uiterlijk van Zwarte Piet moet zijn. (Bron) Dat is jammer, want burgers gaan zelf over cultuur. Als het aan de PVV ligt, wordt Nederland een land met een Reichskulturkammer (Wiki). *zucht*


Gerelateerd