maandag 22 september 2014

De 'People’s Climate March' is ROOD, niet groen

De in Washington DC gevestigde kritische milieu-organisatie CFACT was zondag present bij de zogeheten 'People’s Climate March' in New York en ze waren diep geschokt..geschokt, door wat ze daar zagen. 


De klimaatbrigades hebben het masker afgezet en tonen hun ware gezicht: schaamteloze voorvechters van failliet wereldsocialisme. 

De in Washington DC gevestigde kritische milieu-organisatie CFACT (Committee For A Constructive Tomorrow) (link) was zondag present bij de “People’s Climate March” in New York en wat zij zagen was shockerend. Dit was hun observatie:
“The climate campaign has dropped all pretense and proudly proclaimed their true aim, world socialism.”
Dat was niet zo maar een analyse van de waarnemers van CFACT zelf, maar wat de deelnemers aan de mars en de organisatoren ervan zelf verkondigden vanaf hun officiële podium en overal langs de route. Bedreigingen, intimidatie en extreem-linkse retoriek viel het team van CFACT ten deel. Praktijken richting vertegenwoordigers van de media, die bij demo's in ons polderlandje tegenwoordig ook standaard aan het worden zijn.

Medewerker Marc Morano van CFACT deed de volgende observatie:
“Socialism was praised and promoted to raucous applause by the hundreds in attendance at the People’s Climate March event on September 20, featuring organizer Bill McKibben, author Naomi Klein, socialist Seattle City Council member Kshama Sawant and socialist Senator Bernie Sanders of Vermont. The event, held at the Unitarian Church of All Souls, was titled 
“THE CLIMATE CRISIS: WHICH WAY OUT.” 
The event was permeated with socialist literature with the Socialist Alternative newspaper prominently on display.”
Een panellid bij de openingsceremonie had het over “A socialist world that will deliver a high standard of living for all.” De klimaatalarmistische senator Bernie Sanders wist het allemaal beter: “We all know what Fox TV does not know. Climate change is real.” Naomi Klein maakte het helemaal bont met “We are dealing with an existential terror.” Toe maar.

De Amerikaanse milieu-activist, groene journalist en schrijver van (non)-fictie over de opwarming van de aarde Bill McKibben is de organisator van de New Yorkse versie van de klimaatmars, die de groene gekkies van Urgenda, Milieudefensie en Fossielvrij NL hier in Amsterdam nadeden rond de subsidietempel Eye in Amsterdam Noord. Over die opwarmingspropagandist McKibben constateerde Morano: “We should thank Bill McKibben and his climate cronies for showing the world their true colors.”

Niet groen dus, maar donkerrood. Een constatering die de Britse schrijver James Delingpole al eerder uitvoerig beschreef in zijn succesvolle boek “Watermelons” met als ondertitel “How environmentalists are killing the planet, destroying the economy and stealing your children’s future.” Watermeloenen, groen van buiten, rood van binnen. Voor mensen die de discussie over de VN-kapstok van opwarming van de aarde een beetje volgen komt de linkse boodschap niet als een verrassing.

In 2010 zei de IPCC- woordvoerder Ottmar Edenhofer al: “Climate change policy is about how we redistribute de facto the world's wealth...” Tijdens deze People's Climate March had de groene beweging in coöperatie met de Verenigde Naties kapitalisme openlijk in het vizier; wereldsocialisme werd ongegeneerd bepleit.

Laten we hopen dat het grote publiek gewaarschuwd is, al vrees ik het ergste gezien de groene tentakels van Urgenda's groene priesteres Marjan Minnesma en haar vriendjes uit duurzaamheidsindustrie in politiek en de lobbyclubs daar omheen.Gerelateerd