donderdag 12 februari 2015

Wilders heeft de oplossing voor jihadisten

ISIS heeft zijn veroveringen in Syrie en Irak aaneengesmeed tot een kalifaat, de Islamitische Staat of IS (kaarten). Soenni's moeten zich onderwerpen. Na de genocides op christenen en Koerdische Jezidi's en de publieke onthoofding van een aantal gijzelaars, slaat de coalitie halfslachtig terug. Feb 11, 2015 Inbreng Geert Wilders bij debat over inzet en capaciteit veiligheidsketen.

MEER UPDATES EN BREAKING NEWS OVER DE ISLAMITISCHE STAAT OP DE ENGELSTALIGE EDITIE: POMONEWS.COM


UPDATE: Ongeloof en verontwaardiging nadat de Arnhemse rechtbank wannabe jihadi's vrijspreekt van Syriegaan, omdat de bewijslast voor gewone burgerrechtspraak bedoeld is. Goh, en I told you so... jihad is geen criminaliteit, maar oorlogvoering. Maar de blonde tornado zou de blonde tornado niet zijn, als hij niet de oplossing had. Een Nederlands GITMO: administratieve detentie volgens het bestuursrecht. Het kan blijkbaar, in Nederland. Hier volgen de absolute cijfers van jihadisten uit Europa, met percentages als deel van de bevolking.

P.S.1 Er is een internationale lobby gaande om tegen te houden dat landen van oorprong jihadgangers weigeren. Er zou zoiets bestaan als het "recht op een staat", hetgeen statenloos maken een misdaad tegen de mensenrechten zou maken. Dit is een prachtig voorbeeld hoe internationaal recht ter plekke wordt bedacht, op basis van de moraliteit van bepaalde politieke kleur. Dus worden "bechaafde staten" nu geacht terroristen te accepteren die daadwerkelijk misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan en wordt de eigen bevolking niet beschermd tegen deze tikkende tijdbommen. Het is nog niet duidelijk uit welke hoek de wind waait, maar lang kun je zoiets niet toedekken. Regeringen houden de kiezers zoet met beloften dat de kalifaters door de geheime diensten zullen worden geschaduwd. Maar een kind snapt, dat zoiets met deze aantallen onmogelijk is. Hetgeen ons terugbrengt naar de oplossing van Geert Wilders.

P.S.2 Herinner je je Kosovo nog? Die moslim enclave in het hart van Europa, die zonodig onafhankelijk moest worden van Servie, dankzij ons bloed, zweet en tranen? Nadat Bill Clinton een deal had gesloten met de lobby voor Groter Albanie op basis van de leugen van een genocide die nooit heeft plaatsgevonden? Met een beetje hulp van de media, trouwens.5 feb. 2015

Jordanie bombardeert Mosul, doodt 55 kalifaters

De Jordaanse luchtmacht heeft vandaag de door IS bezette stad Mosul in noord Irak bestookt, waarbij zeker 55 kalifaters ter dood zijn gebracht, waaronder een commandant. Op de terugkeer naar de basis vlogen de squadrons over het dorp van de vermoorde pilot, waarbij hem de laatste eer werd bewezen.4 feb. 2015

Top 10 koranverzen om IS te begrijpenJamie Glazov en David Wood: Top 10 koranverzen om IS te begrijpen.De Verenigde Emiraten hebben bekend gemaakt dat ze zijn opgehouden met de bombardementen op IS sinds een piloot werd neergehaald. In een door IS geproduceerde video die gisteren pas werd gepubliceerd, werd de vliegenier op gruwelijke wijze levend verbrand.
Dit blog heeft meteen al de commitment van de islamitische staten aan de coalitie tegen IS  in twijfel getrokken. Er is niets in het Kalifaat dat moslims in principe kunnen veroordelen. In de video hierboven legt David Wood uit waarom.


Media helpen IS met het toedekken van misdaden

Even een punt over de weigering van journalisten om de video's van IS te tonen, naar eigen zeggen omdat ze niet willen meewerken aan het verspreiden van propaganda, omdat het IS zou aansporen nog meer te produceren. Het is een goed voorbeeld van mis-identificatie. De video's zijn geen propaganda. Als de maffia een paardenhoofd in bed stopt, is dat geen uitnodiging om "erbij" te komen. Dat is belachelijk! Het is intimidatie. Het is geen verkooppraatje. Het doel is om ons verzet te breken. En wat de media betreft, zijn ze daar geweldig in geslaagd. De media zijn medeplichtig aan het toedekken van de satanische misdaden van de Islamitische Staat. 27 jan. 2015


Jihadist in hoger beroep veroordeeld tot 1,5 jaar
Kiki Plugge licht toe.

We weten nu hoe lang jihadisten via de weg van het strafrecht maximaal van de straat kunnen worden gehouden.
Het gerechtshof in Den Haag heeft 'Syriëganger' Omar H. dinsdag in hoger beroep veroordeeld tot 1,5 jaar cel. Volgens het gerechtshof wilde hij meedoen aan de internationale gewelddadige jihad, deed hij mee aan een training voor terrorisme en heeft hij zich schuldig gemaakt aan opruiing. Dit is de eerste zaak waarin de Nederlandse rechter zich over het deelnemen en meewerken aan terrorisme uitspreekt, meldt het hof zelf. De uitspraak werd uit veiligheidsoverwegingen in de extra beveiligde rechtszaal in Amsterdam-Osdorp gedaan. De man uit Amsterdam is concreet veroordeeld voor voorbereidingshandelingen voor een terroristisch misdrijf, opruiing en het voorbereiden van een ontploffing en brandstichting. (Bron)3 jan. 2015


Nederlandse held strijdt met Koerden tegen kalifaters

Jan. 2, 2015 De Nederlander Richard Jansen is naar Syrië vertrokken om te strijden tegen de terreurorganisatie Islamitische Staat. "Ik doe wat ik moet doen", zegt hij tegen correspondent Roel Geeraedts.


UPDATE: Richard Jansen, een Nederlandse man die zich als bij een wonder heeft weten te onttrekken aan de feministische conditionering, heeft zich gevoegd bij een groeiend aantal buitenlandse strijders die aan Koerdische zijde de oorlog zijn aangegaan met de Islamitische staat. Maar weinig landgenoten zijn zich bewust dat de Koerden het enige obstakel zijn tussen ons en de kalifaters. Deze strijd is ook onze strijd. Dit front is ook ons front. Het feit dat Jansen bijna zijn excuus moet maken voor deze morele beslissing, zegt iets over de indoctrinatie die iedere inwoner van dit land ondergaat. Zonder bewust verzet zuigt het je mee de afgrond in, naar de zevende sfeer van de hel waar goed en kwaad in elkaar versmelten tot een laffe, neutrale brei in honderd kleuren grijs.  (Bron)