vrijdag 15 augustus 2014

ISIS fan boys vinden dhimmi-tax 'billijk'

Djizja, de dhimmi-belasting (wiki) is geen verzinsel uit Eurabie, maar een historisch feit dat berust op soera Het Berouw 29. Je kunt het ook beschermgeld noemen. Of genocide. De Islamitische Staat IS heeft de djizja ingevoerd voor Christenen en Jazidi


Het is toch wat! Dhimmi's die moord en brand schreeuwen dat ze worden uitgemoord. Ze hadden toch een eerlijke keuze? Het geeft aan, met welke mentaliteit we hier te maken hebben. Een theocratische schurkenstaat die gesteund wordt door elementen in ons land, en die gebaseerd is op principes die onverenigbaar zijn met de liberale rechtsstaat. Er is al zo vaak voor gewaarschuwd.

Minderheden die geconfronteerd worden met de keuze tussen geinstitutionaliseerde discriminatie, deportatie of vrijwillig slachtoffer worden van een oorlogsmisdaad. Ze kozen het laatste, eigen schuld, dikke bult. De mensen die het treft hebben al niets meer te kiezen. Doel van de dhimmi-belasting, is minderheden hun eigen bezetting en culturele ondergang te laten betalen. Djizja is op zichzelf dus een vorm van genocide.

Gisteren besloot de Haagsche gemeenteraad per politiek decreet dat islam niets te maken heeft met de Islamitische Staat of met haar fan boys in de Schilderswijk. Met kennis van de islam, of met feiten heeft het niets te maken. Het is dezelfde manier waarop men in de Sovjet Unie en in de DDR tot waarheid kwam: per consensus in het Politbureau.


Dhimmi-taxzegels van het Ottomaanse Rijk (Kreta). 

De dhimmi-tax bewijst het tegendeel. Djizja is een historisch feit en berust op soera Het Berouw 29. Lees de wiki. Van linksvolk kan je niet verwachten dat ze daarvan achterover vallen. Immers, alle culturen zijn evenwaardig, dus dan maakt het weinig uit aan wie je belasting betaalt. Toch? Ter linker zijde zal men best de redelijkheid van het standpunt van @MoslimsID kunnen zien.

Dezelfde Haagsche gemeenteraad brandde gisteren tijdens een spoeddebat (verslag) zijn vingers niet aan IS en de ISIS fan boys. Maar via een retorische omweg wordt ze nog altijd de hand boven het hoofd gehouden: het constante hameren op de rechts-socialisten van Pro Patria (wie niets te verwijten viel behalve dat de aanwijzingen van de politie in twee gevallen niet werden opgevolgd), dient uitsluitend het doel om de aandacht van ISIS af te leiden. Ze kunnen een veroordeling van de islamofascisten kennelijk niet uit hun strot krijgen!

Hetzelfde linksvolk schreeuwde moord en brand toen Geert Wilders zijn kopvoddentax lanceerde. Maar het ging om een exacte spiegel van de minderhedenbelasting die IS nu invoert. Meer over de kopvoddentax en de geschiedenis van de djizja in "Geert Wilders & the Rag-Head Tax Plot". En nu worden we dus met de neus op de feiten gedrukt.

Het gaat om historische en theologische feiten die bestaan in de echte wereld en die vanavond een unanieme veroordeling in de Veiligheidsraad van de VN tegemoet kunnen zien. (Bron) Maar van de regering hebben we niets meer vernomen sinds Timmermans absurdistisch beweerde dat minderheden grondwettelijk beschermd zijn in Irak. En de Haagsche raad houdt tenminste 150 islam-radicalo's de hand boven het hoofd.Gerelateerd