vrijdag 15 augustus 2014

De pers en het Hamas ministerie van informatie

Drie Israelische tieners werden ontvoerd en vermoord; een Palestijnse jongen werd uit wraak ontvoerd en vermoord. Toen begonnen de protesten in Israel en de Palestijnse eparchieen. Nadat zo'n 95 raketten werden afgevuurd op Israel vanuit Gaza, was de maat vol: de regering van Bibi Netanyahu lanceerde Operatie Protective Edge11 aug 2014 Geert Wilders was te gast bij United West. Hij neemt een ander standpunt in dan de meeste slappe politici. Hij staat trots achter Israel en ferm tegen Hamas en de wereldwijde jihad. 

UPDATE: Nu het stof over Gaza neerdaalt blijkt hoe de PA/Hamas omgaat met de pers; en hoe de pers omgaat met Israel.Aug 14, 2014 Officiele Hamas woordvoerder: We hebben buitenlandse journalisten uitgezet voor het filmen van raketlanceringen. 
Flow chart hoe de media Israel coveren. 

14 aug. 2014

Krokodillengejank van links-islamitische academici over Gaza

Gisteren vuurde Hamas raketten af op Israel en verlengde het bestand met 5 dagen. Vandaag kwam via een tweet van Leon de Winter een op-ed in VK bovendrijven; links-islamitisch activisme vermomd als 'wetenschap'. (Bron) Het is een politiek pamflet, voorzien van een lijst met 180 academische sponsors van links-islamitische huize: een argument van autoriteit, waarbij feiten uit de context en de geschiedenis worden gehaald, zodat causaliteit niet meer kan worden vastgesteld. Oorzaak en gevolg wordt verder obscuur gemaakt door het recht op zelfverdediging te casten als 'collectieve straf'. Burgerslachtoffers zijn het gevolg van oorlogvoering. Als je dat wil voorkomen, moet je niet aanvallen! Het strafrecht is daarbij helemaal niet van toepassing. Een artikel over de juridische twilightzone waarin terroristen als Hamas opereren, verwoordt het zo:
Van Israël kan niet worden verwacht dat het de Palestijnse Autoriteit behandelt als een politieke entiteit, en niet als een militaire eenheid wanneer raketten op de steden neerdalen. Ofwel de PA is beide of geen van beide. Als het beide is, dan is het onbetwistbaar oorlog met Israël. Als het geen van beide is, dan moet Israël de controle herstellen over het wetteloze Gaza en de Westelijke Jordaanoever. (Bron
Het is van tweeen een: je kan niet hebben, en tegoed houden. De sponsors van Hamas willen en oorlogvoeren tegen Israel, en daarvoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Het wordt tijd dat de 'internationale gemeenschap' een eind maakt aan de rechtstatelijke zombie die Gaza heet.
8 aug. 2014Minuten voor het staakt-het-vuren van 72 uur vuurde Hamas een raket af vanuit een woonwijk, temidden van burgers. Als Israel terugschiet vallen er zeker burgerslachtoffers. 


Jodenhaat in Europa, tijdens de nazi's en in islam

Historisch is het antisemitisme in Europa mystiek van oorsprong. "De ander" werd een zondebok op wie alle kwaad in de tribale samenleving werd geprojecteerd. Nazistisch antisemitisme is natuurlijk racistisch van aard en kwam voort uit de ethnisch-bepaalde ideologie van de Nationaal Socialisten. In islam is jodenhaat geworteld in de theologie en is,  anders dan in het christendom, nooit verworpen door de geestelijke autoriteiten. Bill Warner legt in een zeer boeiende video uit, dat het theologische deel van de islam eigenlijk bedrog is, geinspireerd op het Oude Testament. Dit betekent, dat de joden in staat zijn dit religieuze bedrog te ontmaskeren. Joden zijn daarom een existentiele bedreiging voor de islam als godsdienst. Zie ook: Robert Spencer in "6 Ugly Signs of Resurgent Worldwide Antisemitism" (Bron). En nog een woord over het narratief in de academies en de media zoals hier gebracht door Hillary Mann Leverett: de racistische logica, "blanken/judeo-christendom is onderdrukkers = slecht" versus "gekleurd/islam is de onderdrukten = goed" is klassiek cultureel Marxisme. Het is nu gemeengoed in intellectuele kringen.Robert Spencer op Newsmax TV over de uitlatingen van de academica, Hillary Mann Leverett, dat jodenhaat niet bestaat in islamitische landen. 
8 aug. 2014

Interview met Benjamin Netanyahu

Fox News host Sean Hannity was de afgelopen dagen in Isael en maakte daar een serie programma's. Hij deed onder andere een interview met premier Benjamin Netanyahu. Het volledige interview staat nu op PomoNews.com.
Likoed Nederland heeft de 18 bewezen oorlogsmisdaden van Hamas in kaart gebracht. Lees het hier >> (Bron)
Kort na het verlopen van het bestand heeft Hamas vijf raketten afgevuurd op het zuiden van Israel. Israel antwoordde met voortzetting van luchtaanvallen op Gaza.7 aug. 2014

Wilders: "NL moet onvoorwaardelijk achter Israel staan"


Fittie Wilders versus Voet over jodenhaatverklaring

Er is een fittie losgebroken tussen Wilders en Esther Voet, directeur van het joods-liberale, politiek correcte CIDI. Het CIDI benaderde alle fracties in de Tweede Kamer en dus ook die van de PVV voor het uitgeven van een verklaring. Op het laatste moment werd echter besloten de naam van Wilders te schrappen toen duidelijk werd dat Wilders de gezamenlijke verklaring van het kabinet, Joodse organisaties en het CIDI tegen antisemitisme en discriminatie niet deelde. Hij typeerde het als een "flutverklaring".  (Bron) Updates hier6 aug. 2014


Verslaggever bevestigt oorlogsmisdaden van Hamas
Een verslaggever van France 24 bevestigt de claims van Israel dat Hamas raketten afvuurt vanuit dicht bevolkte gebieden en vanuit door VN beschermd gebied. 

Noot: de video van Pat Condell over de hypocrisie met betrekking tot Gaza kan nu hier worden bekeken.

5 aug. 2014

De partijen zijn een staakt-het-vuren van 72 uur overeengekomen door bemiddeling van Egypte. Nu het stof gaat liggen worden schokkende ontdekkingen gedaan. Een Britse moslimminister treedt af. En in Den Haag wordt de Israelische ambassade geblokkeerd en ontzet.

4 aug. 2014Gaza is een grote gevangenis...van Hamas: leden van Hamas slaan burgers die hun huizen willen verlaten na een waarschuwing van de IDF.

Media verraden de Hamas PR-oorlog

Terwijl barbaarse jihadisten een spoor van bloed door het Midden Oosten trekken, en wie weet - is Europa straks aan de beurt - concentreren de media zich op Gaza, Israel en de PR-oorlog van Hamas. Maar soms, heel soms, valt er een door de mand. Vandaag hebben we er twee.
2 aug. 2014

Totaal 200% mislukte anti Gaza demo in 070

Anti Gazademo gisteraaf in 070 over politiegeweld in 070. Long story short want compleet off topic... geweld tegen politiegeweld:
31 juli 2014

VN werkt voor de PR-oorlog van Hamas

Vandaag viel de VN door de mand als de corrupte, immorele organisatie die het is. Hamas zou ze nooit in Gaza laten werken, als ze niet in hoge mate collaboreerden. Hun agent ter plaatse @ChrisGunness heeft waarschijnlijk geen aansporing nodig gehad.
31 juli 2014

Anti Gaza demos: morgen 070, zondag 020

Straks de gebeurtenissen in Gaza, maar eerst de sfeer in eigen land. Er is inderdaad een groot verschil tussen de aanpak van de autoriteiten in Den Haag en Amsterdam. In beide gevallen neemt men een neutrale positie in. Je mag je afvragen of het verbod op haatuitingen handig is. De 'gevoelens' (zie het hypocriete gejank van Dibi) zijn er wel degelijk, en zullen op een of andere manier tot uiting worden gebracht. Alleen zullen ze hier niet zichtbaar zijn. De onzichtbare olifant in de kamer is islam. Blijkbaar hopen de regenten nog steeds dat dit probleem vanzelf zal verdwijnen. Dat is een foute analyse: dit zal alleen naar erger worden, tot ook hier het kalifaat wordt uitgeroepen. Het apaisseren van fascisten nodigt uit tot meer want het is een teken dat de opzet slaagt.

26 juli 2014

Gaza is een grote gevangenis, van Hamas

Terwijl in Londen een miljoen triljoen hypocrieten protesteerden tegen het Israelische optreden in Gaza (lees het op Pomonews.com) gebeurde er dit:
25 juli 2014Hamas woordvoerder geeft toe dat Hamas specifiek joodse Israeli's als doelwit kiest, een oorlogsmisdaad volgens de Geneefse Conventie. Toevallig werd vandaag een Bedouin in Israel gedood door een raket van Hamas. 


Laat de Israel Defense Force de klus afmaken!

Israel heeft vanavond een vredesplan verworpen dat Hamas alleen maar de kans zou geven zich te hergroeperen. De raketten van Hamas kosten $600,000 per stuk! Iemand financiert de projectielen die gericht zijn op joodse babies. Het volgende citaat komt uit het artikel, "Israel Can Win" (link in de derde tweet van boven): "Who wants a ceasefire? Qatar. The sheikhs who bankroll the Muslim Brotherhood, Al Jazeera, and Hamas would see their status rise. A ceasefire would lend credence to the theory that the traditional Sunni powers—Egypt, Jordan, and Saudi Arabia—have been eclipsed both by Shiite Iran and by Brotherhood-friendly Sunnis in the Gulf and Turkey. Having lost Egypt and possibly Gaza, the Brotherhood finds itself on the precipice. A Qatari-backed ceasefire that does not include disarmament of Hamas would pull the movement back from the abyss."24 juli 2014

Moslim tuig valt Israelische spelers aan op het veld

Muslim scum vallen voetbalteam van Maccabi Tel Aviv aan in Lille. In de tweet kunnen we zien wie daar de schuld van is: de slachtoffers natuurlijk. Europa is de weg van de jodenhaat ingeslagen. (Bron)

23 juli 2014

Israel wil vrede; de Palestijnen islam

Vandaag meer rapportages over Hamas die hele ziekenhuizen gebruikt als lanceerpads voor raketten en uit de oude doos.. ambulances inzet als vervoermiddel voor vechters. En dan zijn er de vluchtelingenkampen, onderhouden en betaald door de VN. Het werkelijke schandaal is dat de Arabische leiders vertrek uit deze kampen tegenhouden om het issue levend te houden, dat wil zeggen dat het onopgelost moet blijven. Voor de Palestijnen zijn individuen niets: ze worden geofferd aan een Islamitisch puur Palestina.
22 juli 2014

VS schort vluchten naar Israel op na raketaanval

Handige tooltjes: de Flight Radar en Israel rocket counter?
21 juli 2014

Kinderen van Gaza: jodenhaat met de paplepel

Benieuwd waar alle vitriool vandaag komt? Kijk eens naar deze video:
20 juli 2014Benjamin Netanyahu had een persoonlijke boodschap voor de inwoners van Gaza.


Parijs brandt, Britten houden vredige pro Israel rally

Terwijl de doodscultus high tech gaat, ging in Europa Parijs op in vlammen. Maar in het VK wwerd een vreedzame pro Israel rally gehouden. Gisteren liepen betogingen in Brussel al uit op chaos en vernieling.

19 juli 2014

Gaza-betoging Brussel: 'Dood aan de Joden' 

Zo'n 5.000 manifestanten protesteren in het centrum van Brussel tegen wat ze de oorlogsmisdaden van Israël noemen. Ze betogen ook uit solidariteit met de Palestijnen in Gaza.Op het einde is de betoging, die verboden was, uit de hand gelopen. Een groep van een honderdtal jongeren heeft zich van de betoging losgescheurd en is keet beginnen schoppen.

Een Israëlische en een Amerikaanse vlag werden in brand gestoken. Er werden leuzen geroepen als "dood aan de joden". De jongeren liepen over auto's en autoruiten werden ingeslagen. (Bron, inclusief foto's)Hamas woordvoerder: 'Wij schieten alleen op joden' 

Op 13 juli jl. gaf Bibi Netanyahu een interview aan Fox News

18 juli 2014

Gaza grondoperatie onthult tunnels en arsenalen
17 juli 2014

IDF roept 55.000 manschappen op voor Gaza Operatie
VN geschokt door arsenaal in Gazaanse school 

Een nieuw staakt-het-vuren, nieuwe schendingen door Hamas. De VN ontdekte vandaag een wapenarsenaal in een school op de Gazastrook. Het Europarlement staat weer eens voor aap. En de Emergency Director van Human Rights Watch wordt betrapt op grove misrepresentatie van de Israelische policy die bijzonder ver gaat in het vermijden van burgers; burgers die door Hamas worden ingezet als mensenoffers.16 juli 2014

Israel betreurt het eerste slachtoffer in de Gaza-oorlog

NIET VERGETEN: SUPPORT ISRAEL DEMO MORGEN OM 19:00 OP DE DAM IN AMSTERDAM. En een leestip bomvol feiten over Gaza in de tweet van @lennybendavid en een aflevering van Pallywood. Plus een van de meest perverse memes around: de notie dat de ongelijkheid in slachtoffers op de een of andere manier het euvel zou zijn in deze oorlog, in plaats van het feit dat Hamas de agressor is.
15 juli 2014Israel start weer met luchtaanvallen nadat Hamas 47 raketten op Israel afvuurt.


NOS geeft censuur bij anti Israel demo toe


Even een terugblik op de demo van afgelopen zaterdag in Den Haag. De NOS is op de vlucht. Hun rechtvaardiging: NOS wilde niet dat de hakenkruizen de aandacht zouden afleiden van de jodenhaat...


Een antisemitische demo in Den Haag, die de drieschaar "niet kan verbieden". Hier een korte nabeschouwing op de 'antizionistische' demo in Den Haag afgelopen weekend waar onder andere Fati Elatik tussen de hakenkruizen werd gekiekt. En daar was ze erg boos over. Maar zij ging toch zelf op de foto staan? Tsss.. Plus, hoe we weten dat dit ordinaire jodenhaters zijn, ondanks hun verweer dat het om mensenrechten gaat.Tweede Kamer schort hulp aan Palestijnen op

Waarin een klein land, groot kan zijn!Hamas nikst staakt-het-vuren, Israel herneemt Gaza ops

Vanmorgen riep Israel eenzijdig een staakt-het-vuren uit. Vroeg in de middag had Hamas al weer 47 raktten afgeschoten op Israelisch gebied. Eerlijk is eerlijk, Hamas had het Egyptische initiatief afgewezen. Hetgeen duidelijk maakt aan degenen die nog hechten aan feiten en realiteit, welke partij de agressor is in deze strijd.  Laat in de middag had de IDF al 30 doelen in Gaza op de korrel genomen:
Israeli Air Force jets attacked roughly 30 terrorist hotspots in Gaza on Tuesday afternoon. Among the targets hit were 20 hidden launching pads, terrorist tunnels, a munitions storage facility, terrorist activity hotspots and Islamic Jihad operational headquarters. An IDF spokesperson said that the attacks were launched “Due to the incessant launching of rockets from Gaza into Israel.” (Source) H/t @SarahLeah770
Intussen is er iets kwaadaardigs in de woede tegen Israel. Sommige van de motieven en rechtvaardigingen zijn gewoon pervers.


July 14, 2014
9 juli 2014

De Israelische regering van Bibi Netanyahu is een van de weinige die zijn verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de bevolking serieus neemt. De postmoderne, Westerse regeringen voeren een beleid van extreem altruisme; ze verzaken daarmee hun allereerste, fundamentele plicht.
8 juli 2014

Jacht geopend op strijders van Hamas in Israel
Iron Dome onderschept Iraanse Fajr5 raket op Tel Aviv
Israel lanceert Operatie Protective Edge


Gerelateerd