donderdag 26 juni 2014

Bestuurseliten en media verzinnen zelf het nieuws

Volkert, de eerste politieke moordenaar sinds Baltasar Geerards, duikt op in hartje Apeldoorn. De burgemeester deelt het mee met adembenemende arrogantie. In Amersfoort woont een pedofiel boven een kinderdagverblijf. Rode draad: de bestuurselite steekt de middelvinger op naar het gepeupel met hun moralismeBoven: screenshot van een artikel in The Post Online. Onder: screenshot uit Sytze's dagboek waarin hij de hele episode tegenspreekt. 


UPDATE: I told you soooo! De media deden uitgebreid verslag van het publieke lynchen van Sytze door het gepeupel. Alleen... het is nooit gebeurd.
25 juni 2014

Bestuurselite geeft gepeupel de middelvinger

Account geverifieerd door Sytze. Werden veroordeelde pedo's niet nauwlettend gevolgd door de helden van Justitie?

De veroordeelde pedoseksueel Sytze van der V. moet binnen een week uit Amersfoort vertrekken. Burgemeester Lucas Bolsius krijgt zeven dagen om dat te regelen. Als er dan geen oplossing is, kan de veiligheid van Van der V. niet langer worden gegarandeerd. Dat hebben inwoners van de Utrechtse stad dinsdagavond op een bewonersbijeenkomst gezegd (...) Van der V. woont sinds vorige maand in het Soesterkwartier in een flat boven een kinderdagverblijf. Dat is veel bewoners in het verkeerde keelgat geschoten. (...) De burgemeester probeert Van der V. ervan te overtuigen om naar een woning in een ander deel van de stad te vertrekken. Hij heeft daarvoor ook aanbiedingen gehad, maar is daar nog niet op ingegaan. De gemeente kan hem niet dwingen, aangezien hij zijn straf heeft uitgezeten. (Bron) H/t Sytze's dagboek17 juni 2014De Telegraaf publiceert foto's van Volkert in Amsterdam.


Telegraaf plaatst foto's van Volkert in het wild

De Telegraaf - ja, die krant die fout was in de oorlog - heeft het lef gehad haar recht op vrije nieuwsgaring uit te oefenen en heeft foto's van Volkert in de krant geplaatst. De partijen die fout waren na de oorlog spreken er schande van. De hypocrisie druipt er weer vanaf. In een uitgesproken McCarthy-eske sfeer hield VARA's trollenblog Joop destijds een heksenjacht op de verkeerde Breivik. En is het niet gewoon de burgemeester van Apeldoorn die de woonplaats van Van der Graaf op straat gooide? Nou dan? Dat heb je ervan als je tegen beter weten in een berouwloze moordenaar op de samenleving loslaat!Nederland is veranderd in de hel van Orwell. De bestuurselite heeft afscheid genomen van de planeet aarde en heeft postgevat in een parallelle dimensie


Brief van burgemeester Berends (CDA), behandeld door baliekluivert Peter Cornelisz, gericht aan de inwoners van de gemeente Apeldoorn.


13 juni 2014

Apeldoorn veracht haar burgers

Het 'in your face' vestigen van Volkert van der Graaf in het midden van land in een kleine provinciegemeente tekent de crsis waarin de bestuurselite in dit land verkeert. Een naief vertrouwen in de rechtstaat wordt gepaard aan een ongekende arrogantie. In de kern is de fout die hier gemaakt wordt, dat juridisch recht en moreel recht met elkaar gelijk gesteld worden. Beide moeten worden gediend. Maar dat is niet het geval.

Juridisch is hier recht gedaan. Van der Graaf is opgepakt, hij heeft zijn straf uitgezeten, is eerder vrijgekomen - hetgeen niet de schoonheidsprijs verdiende zonder spijtbetuiging - maar al met al heeft het recht zijn loop gehad. Maar het is voor iemand met een moreel kompas niet zo moeilijk om vast te stellen dat het rechtsgevoel hiermee geen genoegdoening is gedaan.

De eerste politieke moordenaar sinds Baltazar Geerards, die met zijn misdaad de geschiedenis van Nederland een andere loop gaf, werd veroordeeld tot 18 jaar en kwam na 12 jaar weer vrij. Een blik op de site van de PvdA Apeldoorn verraad hoe het psychische proces bij de provinciale regenten verloopt:
De burgemeester heeft wel gevonden dat de omwonenden eerlijk op de hoogte moesten worden gesteld van de gang van zaken. Dat is open en eerlijk en dat kan ik waarderen. Het komt toch wel uit. (Bron)
Met andere woorden: wij hebben schijt aan het geschonden rechtsgevoel van burgers. Volkert heeft "recht" op een woonplaats (LOL) en als we het de burgers tevoren laten weten dan is het goed. We hadden de burgerij namelijk ook stiekem Van der Graaf door de strot kunnen duwen, maar dat zou niet "eerlijk" zijn geweest.

Zeldzame arrogantie dus en een moreel kompas dat volledig de weg kwijt is. Je niks hoeven aantrekken als regent van een geschonden rechtsgevoel is OK als je er maar "open en eerlijk" over bent! Dan stel je de burger in staat zich te verdedigen mocht de koele moordenaar opnieuw willen toeslaan. Maar dan is hun morele rechtsgevoel geschonden, want 'eigenrichting' en het staatsmonopolie op gebruik van geweld enzo...

De Nederlandse bestuurselite moet zich er rekenschap van geven dat hun allereerste opdracht is, het beschermen van de bevolking. Daar zijn ze voor ingehuurd en daar betalen we ze voor! Daarin falen ze, terwijl ze burgers hun kromme moraal van bovenaf opleggen, 'open en eerlijk' dan wel stiekem, als het moet.11 juni 2014

Burgemeester Apeldoorn haat burgers, <3 Volkert

Burgemeester Berends: "Als burgemeester ben ik verantwoordelijk voor openbare orde en veiligheid in mijn gemeente". Daarom heb ik het besluit genomen een koelbloedige moordenaar in uw woonplaats te huisvesten. In een gesloten Delfi-zitting mag u me voor de vorm nog een vraag stellen.
Volgens informatie van GeenStijl.nl is deze regentenpotentaat een oud-politieman, die van 2005 tot 2012 ook burgemeester was van de gemeente Harderwijk; bovendien schijnt de vriendin van Volkert ook te werken bij de gemeente Apeldoorn. Je zal er maar wonen en slachtoffer zijn van dit complot!


Gerelateerd