zondag 18 mei 2014

Walgelijke BN'ers voeren PR met #BringBackOurGirls

Het Westen bemoeit zich eindelijk met de campagne to #Bring Back Our Girls. Zelfs de VN bemoeit zich ermee. Politici spelen zichzelf goedkoop in het zonnetje, maar ook willen ze het feit verdonkeremanen dat deze misdaad alles te maken heeft met islamIn Nigeria zijn 300 meisjes ontvoerd uit hun slaapzaal op school door leden van de islamitische terreurbende, Boko Haram. Boko Haram betekent: Westers onderwijs is VERBOTEN. Hashtag: #BringBackOurGirls 

UPDATE: Neelie Kroes, Mabel van Oranje, Liliane Ploumen en Monique Heijn springen op de PR-bandwaggon over de ruggen van de ontvoerde meisjes.

  • Vandaag ben ik fan van @JohnQuid (Bron
  • De Franse president is een ramp op economisch terrein, maar waar het jihadistenvreten betreft is ie een baas: Boko Haram Faces Total War (Bron
  • Ook leuk: Nigerian villagers fight off attacks by Boko Haram (Bron)
  • En de Britten gaan spionagevluchten uitvoeren (Bron)


25 mei 2014

Klimaat is de schuld van de onislamitische Boko Haram

Verantwoordelijkheid weigeren en goedpraten van het pure kwaad dat is Boko Haram, zo kennen we onze moslims en hun linkse faciliteerders weer
13 mei 2014

Timmermans (EU): Geen bewijs tegen Boko HaramDe Nigeriaanse extremistische organisatie Boko Haram staat nog niet op de lijst van terroristische organisaties van de Europese Unie omdat voor een plek op die lijst harde bewijzen nodig zijn. Dat heeft minister Timmermans van Buitenlandse Zaken gezegd. Voormalig PVV'er Joram van Klaveren vroeg tijdens het vragenuur waarom de islamitische organisatie nog niet het Europees stempel 'terroristen' draagt. Hij bracht in herinnering dat de extremisten honderden Nigeriaanse meisjes hebben ontvoerd en met regelmaat bloedige aanslagen plegen. (Bron)


12 mei 2014

Boko Haram en de islamitische oorlog tegen vrouwen

De leider van terreurorganisatie Boko Haram, Abubakar Shekau, zegt dat de meisjes zich bekeerd hebben tot de islam en niet zullen worden vrijgelaten tot de Nigeriaanse regering gevangen genomen terroristen vrijlaat. Niemand kan het islamitische motief achter de ontvoering nog ontkennen. (Bron)


Lees het in Elan Journo's boek Winning the Unwinnable War: America's Self-Crippled Response to Islamic Totalitarianism
10 mei 2014

Ayaan Hirsi Ali: Boko Haram is de Taliban van Afrika

De zaak van de ontvoerde schoolmeisjes is een walgelijke schadebeperkingsexercitie geworden in het verdonkeremanen waarom het hier gaat: een islamitische jihadistische bende die 300 onschuldige meisjes verrampeneert. Na de VN heeft nu ook de phokking Veiligheidsraad zich met deze misdaad bezighouden. Het is dan ook een zegen dat Ayaan Hirsi Ali komt uitleggen hoe de verhoudingen in werkelijkheid liggen:
Since the kidnapping of 276 schoolgirls in Nigeria last month, the meaning of Boko Haram—the name used by the terrorist group that seized the girls—has become more widely known. The translation from the Hausa language is usually given in English-language media as "Western Education Is Forbidden," though "Non-Muslim Teaching Is Forbidden" might be more accurate. But little attention has been paid to the group's formal Arabic name: Jam'at Ahl as-Sunnah lid-da'wa wal-Jihad. That roughly translates as "The Fellowship of the People of the Tradition for Preaching and Holy War." That's a lot less catchy than Boko Haram but significantly more revealing about the group and its mission. Far from being an aberration among Islamist terror groups, as some observers suggest, Boko Haram in its goals and methods is in fact all too representative. The kidnapping of the schoolgirls throws into bold relief a central part of what the jihadists are about: the oppression of women. Boko Haram sincerely believes that girls are better off enslaved than educated. The terrorists' mission is no different from that of the Taliban assassin who shot and nearly killed 15-year-old Pakistani Malala Yousafzai—as she rode a school bus home in 2012—because she advocated girls' education. As I know from experience, nothing is more anathema to the jihadists than equal and educated women. (Bron)9 mei 2014

Zeepkist #BringBackOurGirls weet niks van islam

Dit gaat van kwaad tot erger. Change.org springt nu ook op de zeepkist met petities aan de 'wereldleiders'. Een woord ontbreekt overal: islam! In plaats daarvan wordt neutraal gesproken over "een conflict dat gaande is in Nigeria". Alsof het toeval is dat de meisjes uit een school zijn ontvoerd en als slavinnen worden verkocht. Bloedstollend hoe deze collectieve hersenvernauwing logische gevolgtrekkingen weet te verhinderen. (Bron)


Boko Haram, politici en #BringBackOurGirls

Politici met macht om werkelijk iets te doen hoppen op de social media zeepkist voor PR doeleinden. Zowel Team Obama als de EU heeft massa's boter op het hoofd als het gaat om islam-apologie en stiekeme steun aan de Moslim Broederschap. De MB is weliswaar geen Al Qaida, maar het verschil is kunstmatig en bestaat alleen in het wensdenkende hoofd van postmoderne politici. Het is dezelfde denominatie en dezelfde agenda, alleen met andere middelen. Deze zeepkist is hypocrisie ten top! KOTS!
7 mei 2014

Boko Haram: machteloos tegen het kwaad


"Westerse beschaafdheid en islamitische gewapende ontvoerders gaan niet samen", verzucht Theodor Holman in zijn column in het Parool. Hebben we dan helemaal geen antwoord op het kwaad? 
Gewapende mannen, ze noemen zich Boko Haram, ontvoerden op 14 april in Nigeria meer dan tweehonderd leerlingen van een meisjesschool. (...) Boko Haram wil hen als slavinnen verkopen. (...) In Nigeria is het dus 231 voor Christus. Het lukt ons misschien om die meisjes te vinden. Maar dan? Moeten we die Boko Haramstrijders van het leven beroven? (...) maar ja, wil je beschaafd blijven, een voorbeeld zijn, laten zien hoe een rechtsstaat werkt, dan moet je die islamitische strijders oppakken en berechten. Maar (...) het heeft totaal geen zin, want als ze worden vrijgelaten, gaan ze gewoon verder met ontvoeren. (Bron)
Moet het goede zich laten afslachten? Moet het goede machteloos toekijken hoe onschuldige jonge vrouwen worden ontvoerd uit hun school, van hand tot hand gaan en vervolgens voor een symbolisch bedrag worden verkocht in slavernij (bron)? Is het goede hopeloos, omdat het zich niet mag verdedigen, wil het goede goed blijven? Dan is er maar een conclusie: het kwaad zal overwinnen.

Of is er iets mis met de logica van Theodor Holman en de Westerse liberale denkschool, die van goed en kwaad een evenwaardige subjectieve beleving heeft gemaakt? Laten we eerst eens kijken naar dat berechten.

Zijn de islamitische Nigerianen van Boko Haram Nederlanders? Duidelijk, nee. Waarom ze dan berechten in Nederland, volgens Nederlands recht? Daar hebben ze geen recht op. 

Is berechting door het Internationale Strafhof in Den Haag een optie? Dat zullen de jihadisten net zo min erkennen als het Nederlands recht. Ze erkennen alleen de shariawet van allah. 

Het postmoderne denken kent een verbod op het leggen van verbanden: de ontvoering van de meisjes wordt gezien als een ongerelateerd incident. De 22.892 overige terreurdaden sinds 9/11 (TROP) worden niet gezien als oorlogvoering, maar als evenzoveel op zichzelf staande misdaden! Iedere aanslag is geisoleerd van alle andere en wordt gepresenteerd als een gebeurtenis op zichzelf, zonder dat de kernoorzaak die ze gemeen hebben, hoeft te worden aangegeven.

Maar wie holistisch kijkt naar al die losse incidenten en hun oorzaak, komt tot de conclusie dat er een gemene deler is. Hier is sprake is van een systematisch proces, van oorlogvoering; niet van losse misdaden.

Wij denken bij oorlogvoering aan een staand leger, een apart, militair instituut van mensen in uniform, die getraind worden voor de verdediging, zoals beschreven in de Geneefse Conventie, met de moraliteit van de Just War Theory.

Islam echter kent geen scheiding van machten: geen scheiding van moskee en staat, of verdeling in sacraal en seculier gebied, of scheiding tussen burger en bestuur. De verdediging van het geloof is toevertrouwd aan het geheel van de geloofsgemeenschap, de oemah, het collectief van moslims, het leger van allah.

Dus als we terrorisme als misdaad zien, en terroristen als criminelen, gebruiken we een civiel denkraam voor oorlogsmisdadigers. Want dat is wat terroristen zijn. Alleen zijn ze onherkenbaar als leger omdat ze geen uniform dragen.

Het doel van oorlog is het breken van de wil van de vijand om te vechten en de vernietiging van zijn troepen. Heeft het Westen nog de wil om te vechten? Worden onze troepen vernietigd?

Zolang we...
  • het verkeerde denkraam gebruiken (civiel versus militair)
  • onszelf mentale handicaps opleggen (verbod de algemeenheid te trekken uit een serie specifieken)
  • goed en kwaad zien als gelijkwaardige, subjectieve belevingen (amoralisme)
  • en het goede moreel handicappen met het verbod op zelfverdediging...
zijn we sitting ducks in het gezicht van het kwaad.

Het antwoord op de situatie in Nigeria (waar inmiddels ook tenminste 200 doden zijn gevallen, bron), is dat de Nigeriaanse regering zijn plicht doet om zijn burgers te beschermen: het leger zijn werk laten doen om de wil van Boko Haram te breken en de strijders zonodig te vernietigen tot de laatste man.


Gerelateerd