vrijdag 12 september 2014

Rena Netjes doet aangifte tegen collega

De media zijn verontwaardigd over 783 ter dood veroordeelde leden van de Moslim Broederschap door een rechtbank in Egypte. Door het wanbestuur van Morsi scheerde het land langs de rand van de afgrond. Het is dankzij krachtdadig optreden van het volk dat Egypte niet is teruggeworpen in de middeleeuwen. De veroordeling is inmiddels omgezet in levenslang.Op 14 aug. 2013 bestormden volgers van de Moslim Broederschap het politiebureau van Kerdasa en vermoordden iedere levende ziel in het gebouw. 

UPDATE: De nationale roeptoeter van de Moslim  Broederschap, Rena Netjes is weer eens zielig. BNR meldt dat de Egyptische journaliste, Sahar Ramzy, zou hebben beweerd dat Netjes, die voor BNR correspondent is geweest in Egypte, zich had aangesloten bij een terroristische organisatie (de Moslim Broederschap, red.). Hierbij zou Ramzy zich hebben gebaseerd op berichtgeving van BNR. Ook zou Ramzy beweren dat het Westen volgens Netjes achter 9/11 en andere aanslagen zou zitten. "Het is te zot voor woorden", zegt Netjes op BNR. "Maar ik zie dan dat andere Egyptenaren uit Nederland daarop reageren. Die zeggen: nou, goed artikel, goed stuk en zo. Ik denk: je moet dit een halt toeroepen." Netjes heeft aangifte gedaan wegens laster. (...) (Bron)16 aug. 2014

MB-tool Rena Netjes laat een jodenhaattweet

Rena Netjes wil niet meer praten via de social media. Ze is boos, want ze vindt niet dat ze terecht (bij verstek) is veroordeeld door een Egyptische rechtbank. Rena was dag in, dag uit op Egyptische kwelbuizen te zien om te vertellen hoe seculier, democratisch, geweldloos en gematigd de Moslim Broederschap wel niet is. De MB is aan het Westen verkocht als geschikte bondgenoot, en als tegenhanger van de Al Qaida's van deze wereld. Dit soort wisseltrucs zijn eerder verkocht, als toen voor de oorlog kiezers de valse keuze werd voorgehouden, de communisten of de nazi's.

Net zo min als er een keuze was tussen nationale of internationale socialisten, bestaat de keus tussen MB-islamisme of Al Qaida (inmiddels in gewelddadigheid en onmenselijkheid overtroffen door IS(IS)). Rena Netjes behoort tot een vijfde colonne van de MB die goedgeworteld is in het Witte Huis, en blijkbaar ook hier te lande bij het suffe CDA. Hier betrappen we Netjes op een dikke vette jodenhaattweet, want in haar beleving is er geen grotere belediging dan de vergelijking met de gehate 'juntaleider' Sissi, die nu mag proberen het land te rehabiliteren. Bron: "CDA-kandidaat is anti-Westers en pro-islam".

Noot: Hamas is de Palestijnse tak van de MB, terwijl de seculiere staat Turkije ten onder gaat aan de Turkse arm van de Broederschap. Het Qatarse mediabedrijf Al Jazeera is het officiele persbureau, reden waarom een aantal journalisten van onder andere Al Jazeera in Egypte terecht hebben gestaan, onder wie Netjes.
28 april 2014

Krokodillentranen over veroordeelde Moslim Broeders

De transnationale elite en hun poedels van de media signaleren verontwaardiging over 683 ter dood veroordeelde Moslimbroeders. (Bron) Ze hebben de Moslim Broederschap gepresenteerd als de acceptabele, 'gematigde' en 'democratische' vorm van islamisme. Zoals gewoonlijk geloven een aantal hun eigen propaganda, maar dit was altijd al een vreselijke vergissing. Land na land viel ten prooi aan de Arab Spring, hetgeen niets anders was dan een operatie om de Moslim Broederschap aan de macht te brengen.

Turkije glijdt langzaam maar zeker af naar een obscure, crypto-islamitische dictatuur onder Erdogan; Syrie is de bloederige slagveld tussen soeni en sjia islam; Libie is een gefaalde staat en zal voorlopig niet terugkeren naar de normaliteit; Tunesie en Egypte ontsnapten bij een haars lengte aan de diepten van de hel. Deze landen zijn hun wakkere bevolkingen eeuwige dankbaarheid verschuldigd voor het redden van de natie op het laatste nippertje.  

Het is nog niet zo lang geleden dat de 'internationale gemeenschap' wakker werd en begon te begrijpen dat hun steun voor de MosBro totale gekte was. Het was waarschijnlijk de grootste enormiteit van de regering Obama tot op heden. Maar aangezien we nog 1.000 lange dagen te gaan hebben, wie weet wat er nog aan zit te komen. Ukraine heeft alles in zich om nog een grotere puinhoop te worden dan de Arab Spring. 

Hoe door en door evil het regime van Morsi in Egypte was, zien we als we de live blogs uit die tijd er nog eens op naslaan. Een paar koppen:

Security Forces Clear MusBro 'Sit Ins'
GRAPHIC PICTURES OF MUSBRO VIOLENCE AGAINST POLICE
Document Links MusBro to Torched Churches
Why the Media Is Not Reporting What's Happening in Egypt
Score After MusBro Day of Rage
Terror leader calling for Jihad Against the State
MusBro Egypt Name Interim Supreme Leader
Saudis Warn West Over Stance on Egypt
White House Jokes About Worst Anti Christian Violence in 700 Years
Home Minister Survives Bomb Attack
Dozens Dead After Pro Morsi Protests
Egypt: Muslim Brothers Sign Pact With Al Qaeda

En dat is alleen uit deel II. Kortom, deze abjecte terroristen krijgen alles wat de verdienen. Het zijn wrede misdadigers wiens handen druipen met het bloed van hun slachtoffers; mensen die wreed vermoord werden om geen andere reden dan dat ze tegen de euvele plannen van de MosBro waren om het land te reduceren tot het niveau van het middeleeuwse Afghanistan, Saudi Arabie of Iran.Historical archive