vrijdag 18 april 2014

Hoge Raad drijft Martijn een staak door het hartDe Hoge Raad heeft de zeepkist voor pedoactivisten, de Stichting Martijn, een staak door het hart gedreven. De cultuur waarin kinderverkrachting en verstrengeling met de macht mogelijk wordt gemaakt, kan alleen bestaan dankzij een elite en een electoraat voor wie het mentaal niet mogelijk is stelling te nemen tegen misbruik en mishandeling van minderjarigen. Vanwege vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vereniging, en zo... want pedo's hebben toch ook rechten? Nou dan?

Ja, ze hebben allerlei rechten, maar niet om een lobbyplatform op te richten, waarin ze de geesten met salamitaktieken klaarstomen om seks met ongelijkwaardigen te normaliseren. Kinderen, verstandelijk beperkten en dieren zijn naar hun aard niet in staat morele beslissingen te nemen. De keiharde standaard - 'wederzijds consent' - is hier dus niet aan de orde. Daarom moeten ze beschermd worden; anders is het jachtseizoen voorgoed geopend op deze kwetsbare groepen. 

Het natuurrecht kent een logische hierarchie van mensenrechten: leven, vrijheid en eigendomsrecht zijn de hoogste basisrechten, in die volgorde. De rest is ervan afgeleid. Persoonlijke integriteit is een directe afgeleide van zowel leven als vrijheid.

De vrijheid van vereniging is een burgerrecht, geen mensenrecht, en is daarom van een andere, lagere orde. Dit is een categorie rechten die feitelijk privileges van de staat zijn. De uitspraak van de Hoge Raad met betrekking tot de pedo-lobbyvereniging is dus volkomen terecht. 

Alsof het niet erg genoeg is in het kamp terecht te komen van kinderverkrachters, gaan de pedo-apologeten zover, de uitspraak van de Hoge Raad zo te draaien dat die moet zijn ingegeven door ghristenmoraalridders. Die preutse pedojagers moeten niet zo zeuren!

Linda Duits wil zowel de kool als de geit sparen, maar dat werkt niet in morele kwesties. Je kunt niet kinderen beschermen en degenen die hun rechten schenden, een zeepkist geven voor propaganda. Dan beheers je je "paniek" maar, is een gotspe!

Het excuus dat "maar een ietsiepietsie klein deel van de theoretische pedofielen toegeeft aan hun seksuele impulsen", is pure onzin: het doel van Martijn is er juist op gericht de praktijk te rationaliseren, en daarmee te legitimeren. De praktijk komt voort uit de theorie, want liev en 'natuurlijk' en daarom okay.

Zoals we hierboven hebben gezien zijn dit niet alleen valse memes, deze argumenten zijn ook ver verwijderd van rechten en realiteit. Het is het goedpraten van het onverdedigbare.

Het is in ieder geval een enorme geruststelling dat de juristerij nog niet in staat in gebleken de kern van rechten te corrumperen. Het wachten is nu tot ze hun verantwoording nemen voor wat betreft Demmink.


Gerelateerd