zaterdag 19 april 2014

Dodenlijst bankiers: Belgisch bankstel doodgeschoten

ABN AMRO bankman Schmittman was de twaalfde bankier. De lijst met dode bankiers groeit met de week. In voorgaande jaren gingen er zelfs nog meer. Meer details op de Engelstalige editie, PomoNews.com: The Trail of Dead BankersInfowars praat met onderzoeker Douglas J. Hagmann.

UPDATE
: Nummers 15 en 16 zijn een bankstel uit Luik. H/t @1Holland


In Wezet in de provincie Luik zijn een kind van negen en een man van 37, een bankier, vrijdagavond om 11 uur doodgeschoten. Een vrouw, de meter van het kind, raakte zwaargewond en overleed deze ochtend in het ziekenhuis. Een onbekende schutter vuurde minstens zeven schoten af op zijn slachtoffers. Maar de speurders hebben bitter weinig elementen om de dader(s) te identificeren. De precieze omstandigheden van de schietpartij zijn nog onduidelijk. Rond 23 uur schoot een persoon die in een wagen zat op de drie mensen, toen die een woning in de buurt van de sporthal binnengingen. De man, is geindentioficeerd als Benoît P. De vrouw als Carole H. (ook 37). De twee hadden een goede reputatie. Hij was bankdirecteur bij een groot filiaal van BNP Paribas Fortis en ook de vrouw werkte voor dezelfde bank. Het gerecht onderzoekt nu of er meerdere schutters betrokken waren bij de schietpartij. (...) Volgens het onderzoek wachtte een wagen de drie op voor hun huis in de buurt van de sporthal van Wezet. De schoten werden afgevuurd met een automatisch pistool. (Bron, incl. video)7 april 2014

Nummers 13 en 14 zijn binnen!


ABN AMRO topman Schmittman is 12e dode bankierDe Nederlandse pers is kennelijk ontgaan, dat Schmittman de twaalfde dode is in de bankierswereld in enkele maanden tijd.

Het onderzoek naar de dood van voormalig ABN Amro-topman Jan Peter Schmittmann (57) en diens vrouw (57) en dochter (22) is afgerond. Maar de politie wil vooralsnog niets over het onderzoek kwijt. (Bron)


Gerelateerd