zondag 27 april 2014

Zoofielen, de nieuwe minderheid voor 'seksuele rechten'

Een Britse vrouw is in Croatie met haar hond in het huwelijk getreden. Klinkt leuk, toch? Not. Als de grens van wederzijds goedvinden wordt overschreden is in principe iedere waanzin mogelijk


Amanda Rodgers @shebarodgers kan er zeker van zijn dat de WC-bril niet omhoog staat... maar er is wel een kans dat ze vlooien oploopt. 

UPDATE: (...) Zoofiel zijn in de hedendaagse Amerikaanse maatschappij is net zoiets als gay zijn in de vijftiger jaren, zegt Beck. Je bent een freak. Maar Beck denkt dat hij en andere minderheden met deze seksuele orientatie hetzelfde pad kunnen volgen als destijds homo's hebben gedaan. Onderzoekers denken dat 2 tot 8 procent van de bevolking een geheime crush op dieren heeft. Maar ze zullen het moeten stellen zonder de hulp van de homorechtenbeweging. Want die wil tot op heden niets te maken hebben met de 'zoos'. Ze zullen in de competitie moeten met goed gefinancierde en politiek actieve dierenrechtenactivisten. En de zwaarste taak zal zijn de publieke opinie. Door het Internet staan zoofielen behoorlijk in de kijker. Sites over bestialiteit zijn met Google eenvoudig te vinden. Artikelen met politierapporten over seks met dieren behoren tot de best gelezen postings op websites. Parlementariers denken over wetten die bestialiteit strafbaar moeten stellen (...) (Bron)15 maart 2014

Preutse pedojagers moeten niet zo zeuren...

De reactie van Jan is tekenend. Er is geen spoor van begrip te herkennen, een symptoom dat de persoonlijke morele standaard gesloopt is.


14 maart 2014

Nee, dat kun je inderdaad niet maken. Een column in het vakblad voor reclame-narcisten schrijven, dat hyperpreutse pedojagers maar truttige moraalridders op zwarte kousen zijn die niet tegen een stootje kunnen. En dat ze niet zo moeten zeuren over wat pretmaken, want moraal is tenslotte relatief. De een zijn kleuterneuker is de ander zijn man-jongen-relatie activist... of welke rechtvaardiging je ook mag bedenken voor het rippen schenden van de integriteit van argelozen. En natuurlijk wel inlevend als de pest als het om ethisch hoogstaande linkse acties gaat, je weet wel, van de hypocrieten die de mond vol hebben over het beschermen van de 'zwakkeren in de samenleving'. Tenzij om ze te kapot te neuken, dan moet je effe niet zo kortzichtig zeiken... Wat de firma Carvan Cevitam betreft, als je producten voor kinderen maakt moet je je hier absoluut niet in begeven. Laat ze weten hoe je denkt over Schaduw.


Vrouw trouwt hond (en wat geeft dat?)

"Sheba was al jaren in mijn leven; hij laat me lachen en troost me als ik verdrietig ben. Meer wil ik niet van een levenspartner". Ze trouwde 20 jaar geleden met een (menselijke) man, maar het huwelijk liep snel op de klippen. (Bron

Als je qua seks en huwelijk de grens overschrijdt tussen vrijwillige, gelijke volwassenen, is in principe iedere aberratie mogelijk, zoals trouwen met je hond. Het is geen toeval dat Ms Rodgers een warme supporter is van de LGBT movement dat zich officieel beijvert voor gelijke 'rechten' (privileges door de staat), maar wiens geheime agenda feitelijk is, het slopen van die morele standaard. 

We kunnen nu de volgende stap maken. Wie de illusie heeft dat deze ontwikkelingen iets te maken hebben met 'liefde', moet zijn morele kompas laten nakijken. Hondenbordelen waren tot op heden altijd een beetje een urban myth. Maar onderstaande tweet plaatst dat in een ander perspectief. Kan een mens dieper zinken? Je zult verstelt staan.

WARNING: GRAPHIC!


De tweep was een aantal dagen suspended (het straffen van de boodschapper is een ander symptoom van de waanzin in pomoland). Maar dezelfde pic is hier te zien onder de kop Brazil: dog raped in bathroom. Hier kun je nog een petitie tekenen tegen het evil van de legale dog brothels in Norway and Denmark.