dinsdag 22 april 2014

Boycot zoos zonder RESPETC voor dieren!

Als 'natuurlijkheid' de morele standaard is, is zelfs moord een ethische daad. Voor mensen en genetisch inferieure dieren is geen plaats in het groen-puristische UtopiaDe conservator van de zoo in Kopenhagen heeft leven als moraalstandaard vervangen door 'natuurlijkheid': hij heeft het nihilisme van de jungle de beschaving binnengebracht. Zo natuurlijk, zo normaal... alleen mensen hebben moraal.

UPDATE: De doodscultus van de puristen gaat ongehinderd door. Als "pure natuur" je morele standaard is, en dode materie je hoogste waarde, ga je levende konijnen opvoeren aan wilde dieren. Zolang er niet geklaagd wordt is er niks aan de hand, vinden de natuurfascisten van Dierenpark Nuenen.
15 febr. 2014

Overstromingen Engeland door natuur vóór mensen

Alle leven en cultuur is ondergeschikt aan de puurheid van de natuur. Mooi. Maar dit nihilisme doodt niet alleen gezonde dieren met een inferieure bloedlijn, het kost ook mensenlevens en geld, heeel veel geld en vooral welvaart. In Engeland is de strijd losgebarsten over de schuld van de overstromingen. Wat blijkt?
Ondertussen is bekend geworden dat er niet voldoende is gebaggerd in Somerset om waterafvoer mogelijk te maken. Waarom? Milieuoverwegingen! Met name omdat dit de habitat van schaal– en weekdieren zou schaden (...) Christopher Booker geeft nog nadere informatie over dit 'man-made disaster' hier, inclusief de namen van wie hiervoor verantwoordelijk waren. Dus meer geld voor baggeren en voor maatregelen om het massaal doodvriezen van ouderen te voorkomen in plaats van groene bevlogenheid en windmolens! Verwacht dat dit muisje een flinke staart zal hebben. (Bron)


13 feb. 2014

Dierenconservators hebben de moraal van de jungle

Een giraffe in een dierentuin in Denemarken zal waarschijnlijk hetzelfde lot ondergaan als Marius, de gezonde giraffe die zondag werd afgemaakt om inteelt te voorkomen. Dat meldt de Deense krant Fyens. De zeven jaar oude giraffe, die toevallig ook Marius heet, woont in het Jyllands Park Zoo. Marius wordt binnenkort waarschijnlijk afgemaakt, omdat hij overbodig wordt voor de dierentuin als het een vrouwtje kan krijgen dat gaat samenleven met een jongere mannelijke giraffe, genaamd Elmer. (Bron

De Britse Daily Mail weet inmiddels te melden dat de Denen een gewoonte hebben gemaakt van jungletje spelen met hun menagerie. Een wolf werd voor de ogen van schoolkinderen op de snijtafel gelegd. Top, levende biologieles! 

Who's afraid of the big dead wolf? Children react as animal is DISSECTED, days after country's zoo was criticised for killing a giraffe 

  • WARNING: Graphic Content 
  • Animal was dissected at Denmark's Natural History Museum as part of programme of winter activities for children 
  • Some of the youngsters were fascinated but others could not bear to watch
  • At one stage the animals lungs were held up to demonstrate their function
  • It follows the controversial killing of Marius the Giraffe at Copenhagen Zoo
(Bron)


10 feb. 2014

Natuurpuristen vermoorden onschuldige giraffebabyDezelfde mentaliteit (Conservation isn't always clean) die garant staat voor het jaarlijks uithongeren van "wilde dieren" in natuurgebied de Oostvaardersplassen, schokte dit weekende een dierentuin vol jeugdige dierenliefhebbers en oplettende nieuwskijkers, de wereld rond.

(Bron)

Er waren alternatieven te over. Maar deze onpure giraffenbaby MOEST DOOD!

Het is deze mentaliteit niet om dieren te doen, want die offeren ze graag op aan hun ideaal. En het gaat ze zeker niet om mensen, die ze gemakkelijk het gemeenste 'roofdier' op aarde vinden. Het gaat ze om natuurpurisme. Hun morele standaard is het nihilisme van de jungle: ze helpen Darwins natuurlijke selectie graag een handje, want dat levert pas uitmuntende genen op!

Het liefst zouden ze dit met mensen doen, en dat hebben ze ook wel degelijk gedaan (check "Schoolkinderen krijgen voorlichting van racistenclub" op 18 nov. 2013). En de mensheid is ook geenszins van deze nihilisten af: ze hebben de hoop nooit opgegeven het menselijke ras boven zichzelf te verheffen middels wat genetische manipulatie.

De aangewezen weg bij selectie is om een minderwaardig soort/ras/klas uit te faseren middels bevolkingsbrede geboortebeperking, het van staatswege aanmoedigen van abortus of het gewoon industrieel uitroeien van ongewenste parasieten zoals in nazi-Duitsland, de Soviet Unie, Cambodja en andere puristische Utopia's het geval was. 

We vinden ze tegenwoodig terug bij de extreme uitwassen van de groenlobby en de milieubeweging. Al jaren beijveren deze types zich voor de gelijke rechten voor dode materie (de aardkloot) en levende wezens. Herinner je dat, de volgende keer wanneer je ze daarvoor hoort pleiten. 

Gerelateerd