maandag 8 december 2014

Islam bekeerde roept op tot aanslagen in Canada

Jihad Jane, de terroriste die de Zweedse cartoonist Lars Vilks wilde vermoorden, bewijst dat dit type gewelddadigheid niet is aangeboren in de mens of afhankelijk is van enig ras (een absurde notie!), maar gewoon eigen is aan de islamitische ideologie


Mug shot van Colleen R. LaRose a.k.a. Jihad Jane in de Tom Green County Jail, Texas.

UPDATE: Voor wie nog twijfelde dat het euvel zit in de ideologie en niet in de mens,  hier is weer een geval van en bekeerde haatbaard:


11 februari 2014

Ierse islambekeerde wilde prins Harry vermoorden

Jihad Jane heeft een mannelijke tegenhanger!
De gesjeesde PVV'er Arnoud van Doorn heeft er nog geen jaar voor nodig gehad om terrorisme te onderschrijven.


6 januari, 2014

Jihad Jane krijgt 10 jaar voor Lars Vilks' moordplan

De Amerikaanse vrouw met de online nick "Jihad Jane", die de Zweedse cartoonist Lars Vilks had willen vermoorden, is vandaag veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. Colleen LaRose had levenslang kunnen krijgen.  Ze vertelde de rechter dat ze geobsedeerd was door de jihad.  Ze dacht dag en nacht aan de jihad als "in een trance". "Maar nu wil ik de jihad niet meer," zei ze. Met aftrek van voorarrest zit haar straf er over vier jaar weer op.

Volgens de aanklagers is LaRose een "eenzame en geisoleerde vrouw" die opwinding zocht in de jihad. Ze was gevleid dat ze werd belast met de opdracht om een vijand van de islam te vermoorden.  In 2009 nam ze deel aan de samenzwering om Lars Vilks te vermoorden, nadat hij een aantal tekeningen had gemaakt waarin de profeet Mohammed werd afgebeeld als een hond.

Jihadisten in Irak hadden een beloning van $100,000 op Vilks' hoofd gezet. Een moslim, Ali Charaf Damache uit Ierland recruteerde LaRose en een andere Amerikaanse via jihadistische websites. Damache trouwde met de andere vrouw, Jamie Paulin-Ramirez in een islamitische ceremonie. LaRose verliet Ierland uit frustratie, nadat het stel naar haar smaak te langzaam tot actie kwam.

De verdediger, Mark Wilson zei dat LaRose de vreedzame doeleinden van de islam heeft leren kennen en dat er nagenoeg geen kans is dat ze ooit nog betrokken zal raken bij de gewelddadige jihad. De rechter was er echter van overtuigd dat ze Vilks zou hebben vermoord als ze de kans zou hebben gehad.

Vilks zelf zei vandaag tegen The Associated Press dat streng straffen weliswaar afschrikwekkend werkt, maar dat de strafmaat te zwaar is. "Ze heeft veel persoonlijke problemen gehad en heeft psychische behandeling nodig", zei  Vilks. De cartoonist wordt nog steeds bedreigd en heeft constante beveiliging.

LaRose keerde in 2009 terug naar Philadelphia. Haar arrestatie werd geheim gehouden en werd pas bekendgemaakt nadat Paulin-Ramirez en zes anderen maanden later werden opgepakt in Ierland. Paulin-Ramirez en een andere verdachte, Mohammad Hassan Khalid, horen de uitspraak volgende week.

(Bron)


Gerelateerd