zaterdag 29 maart 2014

Islamitische zedenpolitie slaat weer toe in 070

De Haagse Schilderswijk kent een soort blinde vlek, een no-go-area waar de bewoners middels sociale druk sharia-conform gedrag afdwingen. Volgens de lokale regenten is er niets aan de handVoor de moslimpers is dit een soort grassroots activisme. De mentaliteit: 'de meerderheid hier verwerpt Westerse onzedelijkheden' (rechten en minderheden, val toch dood!). Incidentenkaart


UPDATE: Opnieuw een gevalletje schendingen van de zedelijkheid in Den Haag.
Ook vandaag ontving DeWareReligie.nl weer nieuwe foto’s van reclameborden die dusdanig bewerkt waren dat de naakte been van de poserende vrouw niet meer zichtbaar is. Volgens de anonieme verzenders zijn het de borden bij het Centraal Station in Den Haag en het centrum van Den Haag. (...) DeWareReligie.nl houdt een kaart bij waar alle incidenten op te zien zijn. (Bron)

17 feb. 2014

Haagse VVD wil drones boven shariawijk

Terwijl er een jaar geleden volgens de Haagse regenten nog "niets aan de hand" was, wil de VVD thans drones... drones...want goedkoper dan de heli's die nu worden ingezet..
Als het aan de Haagse VVD ligt, gaat de politie drones inzetten om de Schilderswijk in de gaten te houden. Jeugdbendes en overlastgevers kunnen zo sneller en goedkoper worden gepakt. Er zijn nu al bijna dagelijks helikopters actief boven de probleemwijk, maar VVD-lijsttrekker in Den Haag Boudewijn Revis ziet liever drones boven de wijk (...) In de Schilderswijk zijn vaak problemen met jeugdbendes en criminaliteit. De politie probeert de wijk onder controle te houden, maar wordt nu juist door bewoners beschuldigd van discriminatie en intimidatie. Tientallen bewoners hebben hierover een klacht ingediend bij de Nationale Ombudsman. (Bron)


2 feb. 2014

Terug in de spotlight, Haagse Shariadriehoek21 mei 2013

Wilders in de Shariadriehoek Live: "Dit is Nederland en geen Saudi-Arabië, geen Marokko of geen Turkije.”Wilders tegen pers: 


"NL normen en waarden moeten terug. Dit zijn niet onze mensen, dit is niet ons land meer. Ik wil laten zien dat we hier in Nederland zijn, niet in Marokko of Saudi-Arabië. Dit stukje land, ook dit stukje Schilderswijk, is van ons, niet van hen. Ik heb met eigen ogen gezien hoe de wijk eruit ziet. Het lijkt nauwelijks nog op Nederland, maar het is wel Nederland en dat moet ook zo blijven. De PVV accepteert niet dat er ook maar één centimeter van Nederland onder barbaarse sharia wetgeving valt. Dit is gewoon een stukje Nederland waar onze wetten en normen gelden"


Een buurtbewoner stak ter 'demonstratie' een sigaret op.

UPDATE: UPDATE: 


UPDATE: 

UPDATE: Spandoek: We love Wilders, groetjes SchilderswijkUPDATE: Wilders zit bij een politiebureau nu volgens Radio West

UPDATE: 
UPDATE:

SCREENSHOT: 

UPDATE: Lodewijk Asscher loopt nu ook door de 'shariadriehoek' (Radio 1) (NOS)

UPDATE: Column Afshin Ellian Verontwaardiging over sharia in Schilderswijk is hypocriet

UPDATE: Reacties stromen binnen op Telegraaf.nl (402 inmiddels)


UPDATE: Een verslaggever van De Telegraaf is in de Schilderswijk in Den Haag meermalen bekogeld met knikkers van vijf centimeter doorsnee. Een fotograaf die de verslaggever bij zich had, werd toegebeten dat hij moest „oprotten” naar zijn „eigen wijk”. De incidenten vonden plaats in het gedeelte van de wijk dat inmiddels de bijnaam ’sharia-driehoek’ draagt, omdat orthodoxe moslims er in de meerderheid zouden zijn. De politiek is in beroering door het bericht dat een deel van de Schilderswijk in Den Haag zich ontwikkelt tot enclave van strenge moslims, die gematigde en niet-moslims hun strenge leefregels willen opleggen. PVV-leider Wilders bezoekt de buurt vandaag om er de „autochtonen een hart onder de riem te steken.” De politicus is in verband met het bezoek meermalen met de dood bedreigd.

UPDATE:
UPDATE:Just another day in the ´Shariadriehoek´
Dhimmi Doorn Update
UPDATE:

Alsof je sharia aan een lantarenpaal kan zien hangen! Na dit staaltje damage control door leden van de Haagse gemeenteraad, mengen zich nu ook Tweede-Kamerleden in de kwestie.
"Kamerlid Klaas Dijkhoff zegt geschrokken te zijn, maar weet tegelijkertijd dat de politie er goed optreedt. 'De situatie is op het randje, maar moet er niet overheen gaan.'"
Dit is crimineel naief! Of moeten we zeggen: het is op het randje, maar moet er niet overheen gaan! Lees de reacties. Dit gebeurde er gisteren...

18 mei 2013
Originele artikel in Trouw

 Update in Trouw