donderdag 27 februari 2014

Farage onderwijst basis-economie aan MEPs

In de maanden voor de verkiezingen van het Europese parlement verzamelen we op dit liveblog de horrors dat zich tot mei 2014 aan ons oog zal voltrekkenIn een muntassociatie kun je de munt niet devalueren; daarom moet de lidstaat zelf devalueren. Solidariteit verlangt een zekere "wij", van welke aard dan ook. 

Ongelooflijk dat dit bestaat! Nigel Farage moet aan zijn collega-europarlementariers twee basale economische feiten uitleggen. Clueless...


26 feb. 2014


Europees parlement verbiedt hoerenlopenVrij contract tussen consenting adults in de seksindustrie magnie van de europarlementariers. 

UPDATE: Het Europarlement heeft vandaag gestemd voor het strafbaar stellen van naar de hoeren gaan. Dit is het zogenaamde 'Noordse model'. Ook Frankrijk heeft deze vorm van morele wetgeving aangenomen. Het probleem is tweeledig:
1. Subsidiariteit en zo. Europees jargon voor het usurperen van onderwerpen die nationaal geregeld zouden moeten worden.
2. Wetgevers moeten moraal helemaal niet regelen. Daar gaan burgers zelf over. Dit is het soort wetgeving waar dictaturen zich schuldig aan maken.

Kortom, het is weer een voorbeeld van de Europese stoomtrein die niet te stoppen is, en een Europarlement dat de plaats van de overheid niet kent. (Bron)

Dit houdt nooit op. Verder dringt deze pest door tot in je auto, allemaal voor je eigen veiligheid natuurlijk...


14 feb. 2014


Europees parlement wil eigen openbaar ministerieEen goed voorbeeld van de oprukkende federale superstaat is de notie van een Europese openbaar aanklager. Het is een machtsgreep met de goedkeuring van voornoemd parlement. Want hebben ze daarvoor mandaat?

Een meerderheid van de commissie Juridische Zaken van het Europees Parlement schaart zich achter de plannen voor een Europees Openbaar Ministerie (OM). Een OM in Brussel zou de strijd met frauderende criminelen moeten aangaan. 

Door de stemming van dinsdag komt de European Public Prosecutor weer een stapje dichterbij. Het plan komt voort uit het verdrag van Lissabon waarin de wens wordt uitgesproken om grensoverschrijdende fraudegevallen vanuit Brussel aan te kunnen pakken. Fraude met Europees geld wordt vaak niet door het OM in het betreffende land aangepakt. Het nieuwe juridische orgaan zou het makkelijker moeten maken om fraudeurs te vervolgen die met Europees geld aan de haal gaan. (Bron)


27 juli 2013

UPDATE 13 feb. 2014: Volgens de laatste informatie is er al 300 miljoen euro aan dit project gespendeerd.

EU wil eigen spionagedrones en luchtmacht


De EU wil eigen spionagedrones gaan inzetten. De federalisten met het godcomplex willen ook surveillance-satellieten en eigen vliegtuigen. De vloot moet onder de controle en beheer komen van de voormalige communiste, barones Ashton. De EU heeft al een soort NSA, het inlichtingen-analysebureau INTCEN (zie log op 26 juli). Ook dat valt onder de European External Action Service (EEAS) van buitenland-tsaar, Ashton. Het moet de basis worden van een Europees leger met eigen materieel en operaties. (...) (Bron)

Gerelateerd